Practic Mini Numerar Caseta de Bani din Oțel Inoxidabil Încuietoare de Securitate Încuietoare de Siguranță Mici, potrivit pentru Decorarea Casei 3 Dimensiuni

Produs nou

1 Produse

In stoc

39.42lei

-34%

60.61lei

Distribuiti

Informatii

Funcția s:

*Din Oțel inoxidabil Numerar, Casetă pentru Valori, Bani, Monede, Bijuterii, Bancnote, Chei, depozitare.

*Poate fi folosit acasă, la birou, la școală, la piață etc.

*Aspect atractiv, cu un design unic,ușor și robust-finisaj lucios.

*Construcție robustă cu colțuri rotunjite.Armat clema de prindere de placa.

*Cu un oțel inoxidabil mâner.

*Tava detasabila are 6 monede secțiuni.

*Echipat cu înaltă calitate, încuietoare cilindrică și livrat cu două chei.

*3 Dimensiuni pentru tine de a alege: S/M/L

*100% de Brand Nou și de înaltă calitate.

Caietul de sarcini:

*Material: Otel Inoxidabil

*Culoare: (Ca imagini arată)

*Dimensiune:

S: 12.5*9.5*6cm/4.9*3.7*2.3 inch(Aprox) (cu o gaură în partea de sus)

M: 15*12*8 cm/5.9*4.7*3.1 inch(Aprox) Fara gaura

L: 20*16*9cm/7.9*6.3*3.5 inch (Aprox) fara gaura

*Greutate: S:340g; M: 520g(Cca) L:820g (Aprox)

"L dimensiune Roz Parola L dimensiune Albastru Parola" Lungime: 18cm Latime : 11,5 cm Inaltime: 5.5 cm.

Pachetul de Conținut s :

1 x Cutie de Bani

2 x Chei sau Parola

Notă: culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

După-servicii post-vânzare

1.Perioada de garanție:Doi ani.

2.Vă rugăm să căzut liber să ne contactați dacă produsul dumneavoastră au unele probleme de calitate,vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.

Garanție

1. Normmly vom trimite bunurile în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce plata este verificată prin www.primaria-urzicuta.ro.

2. Toate elementele vor fi testați cu atenție înainte de expediere.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate.

3. Am promisiunea de garanție pentru calitate într-un an și vom repara gratuit.Întoarcerea poștale ar trebui să fie plătite de către client.

4. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom oferi o soluție satisfăcătoare.

Returnare Și Rambursare

Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile,se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.Nu există EXCEPȚII.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original.

Taxe Vamale

Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe și /sau datoria față de țara lor.De Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul articolului.Vanzatorul nu a vrut să plătească pentru Orice Taxe,Taxe,taxe la Import.Cumpărători, vă rog, în mod conștient și îndeplinească obligația de plată a taxei și de vămuire.

Feedback-ul

Noi va oferim cele mai bune produse și servicii pentru tine.Chiar sper că ești foarte bucuros atunci când a primit pachetul nostru!

Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ,vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve orice problemă până când sunteți mulțumit cu achiziția dvs. la noi!Vă mulțumesc foarte mult pentru sprijin și încredere!

Transport

1.Cele mai multe produse vor fi livrate în termen de 72 de ore(exclude holiay și weenkend) după clară de plată pe care le primim.

2.Va rugam sa completati corect adresa de livrare si telefon de contact pentru comanda ta, noi nu iau nici o undelivery responsabilitate pentru că a greșit Destinatarul informații-ai dat.

Etichete: bani, cerradura seguridad, securitate cutie carte, mini portofel în condiții de siguranță, cutie de siguranță, Joc De Zaruri, bijuterii din oțel inoxidabil, în condiții de siguranță de blocare cheie, cutie storag, pentru bani în condiții de siguranță.

Fisa tehnica

Numărul De Model Mini Numerar, Bani

Recenzii

Scrie o recenzie

Practic Mini Numerar Caseta de Bani din Oțel Inoxidabil Încuietoare de Securitate Încuietoare de Siguranță Mici, potrivit pentru Decorarea Casei 3 Dimensiuni

Practic Mini Numerar Caseta de Bani din Oțel Inoxidabil Încuietoare de Securitate Încuietoare de Siguranță Mici, potrivit pentru Decorarea Casei 3 Dimensiuni

Produse similare: