VENKY Silicon Sonic Perie de Curățare a Porilor Electric Faciale Curat Masaj Facial de Îngrijire a Pielii de Frumusete spumă de Curățare Facial Spa

Produs nou

1 Produse

In stoc

37.38lei

-44%

67.93lei

Distribuiti

Informatii

3-ÎN-1 DE DESIGN

Vino cu 3 inlocuit capete de curățare, 2 piele-friendly silicon perie de cap, atât pentru masaj facial si curatarea, 1 Dupont moale și fin perie de cap bine curăță porii pielii.

MAI MULTE FUNCȚII

Această perie de curățare faciale pot nu numai că nu poate absorbi toate murdărie, reziduuri cosmetice, grăsime de piele, dar, de asemenea, maseaza-ti fata pentru a calma dureri musculare, stimuleaza circulatia sangelui, deschide porii, și de a ajuta conducerea în loțiune și cremă de față.

4 VITEZE DE AJUSTARE

Apăsați și mențineți apăsată tasta timp de 2 secunde pentru a activa / dezactiva "Treapta 1" pozitiv viteză redusă modul de curățare "Treapta a 2-a" pozitive de mare viteză modul de curățare "Treapta a 3-a" inversa viteză redusă modul de curățare "Treapta a 4-a" inversa de mare viteză modul de curățare

UTILIZATORII DESIGN PRIETENOS

Grijuliu de stocare de bază pentru economie de spațiu și organizat de utilizare, USB reîncărcabilă design compact și ușor dimensiunea asigură fără fir folosi oricând și oriunde.

DESIGN ERGONOMIC

Maner Ergonomic se potriveste perfect in palma-vă pe mâini, ușor pentru deținerea și utilizarea.Realizate din material superb pentru durabilitate, rezistent ABS shell structura face mai rezista picătură și coliziune.

CORP COMPLET REZISTENT LA APA

Întregul corp este rezistent la apă și poate fi folosit în baie.

TIMP DURABLITY

Puternic baterie reîncărcabilă oferă excelente timp de așteptare de până la 2,5 ore continuu pe o singură încărcare completă de 5 ore.

INSTRUCȚIUNI

Despre Plată

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW 2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. 3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Despre Shippment

1) Toate elementele vor fi livrate în termen de 5 zile de afaceri pentru TRANSPORT la nivel MONDIAL(cu Excepția unor țări și APO/FPO). 2)Clientul ar putea să nu fie clar cu livrare actualitatea, vom organiza cel mai rapid exprima bazate pe adresa, timpul de livrare este decis de către transportator, astfel încât vă rugăm să fie pacient înainte de punctul dumneavoastră a sosit. 3) Transportul poate fi amânată în timpul sărbătorilor și la sfârșit de săptămână. 4) vă Rugăm să ne contactați în cazul în care elementul nu este de ajuns după 45 de zile.

Despre Feedback-Ul

1) Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un rating de 5 stele și feedback-ul pozitiv. 2) Dacă nu sunteți mulțumit cu ceva despre produsul nostru, ar fi util pentru tine să ne contactați înainte de a ne părăsi un rating negativ, suntem bucuroși să vă ofere orice serviciu pentru a face fiecare client multumit.

Etichete: facial vapor, robinet benzină masaj facial instrument, perie spin spa, hot spa, SPA, unicorn machiaj perie aspirator, oclean sonic perie de cap, skincar, ariciul sonic, facial machin.

Fisa tehnica

locul de origine China
Feature9 fata perie de curățare
Feature7 Reîncărcabilă
Sursa De Alimentare electric
Procesul de fabricație Masina De Facut
Feature8 electrice fata, demachiant
Material ABS
Facilitate4 Curățare Față
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand VENKY
Funcția Vibrații Masaj
Feature10 Curățare A Pielii
Tensiune Standard 220V
Feature1 Ușor de transportat
Feature6 perie de silicon
Mărfuri De Certificare A Calității CCC
Feature5 Reduce și șterge liniile fine și puncte negre.
Tip Fata Perie De Spalat
Feature2 Restabili pielea moale și netedă.
Feature3 Demachiant

Recenzii

Scrie o recenzie

VENKY Silicon Sonic Perie de Curățare a Porilor Electric Faciale Curat Masaj Facial de Îngrijire a Pielii de Frumusete spumă de Curățare Facial Spa

VENKY Silicon Sonic Perie de Curățare a Porilor Electric Faciale Curat Masaj Facial de Îngrijire a Pielii de Frumusete spumă de Curățare Facial Spa

Produse similare: