3D Moon Forma de Tort Mucegai Silicon Reutilizabile Ramadan Tort Pan Manual Silicon Mucegai de Copt Pentru Coacere Bucătărie

Produs nou

1 Produse

In stoc

23.68lei

-47%

44.71lei

Distribuiti

Informatii

Ramadan seria moon forma de tort mucegai manual de silicon de copt mucegai

Caracteristici: 1. Silicon Premium: mucegai este fabricat din 100% alimente grad silicon pentru a fi premium.

2. Inodor și în condiții de Siguranță: mucegai este flexibil pentru extragerea ușoară, inodor și fără fum, și nu pentru a adăuga sau de a lua orice arome din alimente.

3. Ușor de Demould: suprafața lucioasă asigură un ușor de lansare pentru toate tipurile de utilizare.Mare pentru copt tort, tort mousse, pâine, pizza și așa mai departe.

4. O gamă largă de Aplicații: De mucegai pot fi folosite pentru tort fondant mucegai, bijuterii de cristal face mucegai proiecte, biscuit face, bomboane de ciocolata de copt, cupcake toppers decorare, lut polimeric face etc.

5. Buna Dimensiuni: lungime de mucegai este despre 9.84 inch (25 cm), iar lățimea este vorba despre 3.74 inch (9.5 cm), iar înălțimea lui este de aproximativ 2.08 inch (5.3 cm) (ca în imagine).Și capacitatea de mucegai este de aproximativ 33.81 Oz.

Caietul de sarcini:

Nume: 3D Formă de Semilună Silicon Tort Mucegai

Material: 100% alimente grad silicon

Dimensiuni(aproximativ): Lungime -9.84 inch (25 cm), Latime -3.74 inch (9.5 cm), Inaltime -2.08 inch (5.3 cm) (ca în imagine)

Culoare: alb

Capacitate(aproximativ): 33.81 Oz

Lista De Ambalare:

1 x Formă de Semilună Silicon Tort Mucegai

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Etichete: fondante mucegai, se coace tava, sillicone mucegai tort, 0 copt, bombat matrite de silicon, decor tort instrument, granit bakeware, tort instrument de proiectare, luna p, matrite falduri.

Fisa tehnica

Certificare CEE
culoare Alb
Obscene Imagine No
Material 100% Alimente grad Silicon
Numele Vas de copt de silicon mucegai
Sugestiv Sexual No
Tort De Instrumente De Tip Matrite
Caracteristică Eco-Friendly
Capacitate aprox. 33.81 Oz
Numărul De Model Silicon tort mucegai
Dimensiune Length-9.84inch (25cm) Width-3.74inch (9.5cm) Height -2.08inch (5.3cm)

Recenzii

Scrie o recenzie

3D Moon Forma de Tort Mucegai Silicon Reutilizabile Ramadan Tort Pan Manual Silicon Mucegai de Copt Pentru Coacere Bucătărie

3D Moon Forma de Tort Mucegai Silicon Reutilizabile Ramadan Tort Pan Manual Silicon Mucegai de Copt Pentru Coacere Bucătărie

Produse similare: