1 An Garantie Masina Faruri Cu Led-Uri!!!H4 9003 HB2 P43T Far cu LED-uri Becuri de Conversie Kit de 55W 12000lm LED Flip Chips-uri Hi-Lo Fascicul

Produs nou

1 Produse

In stoc

132.21lei

-35%

203.40lei

Distribuiti

Informatii

1 An Garantie Masina Faruri Cu Led-Uri!!!H4 9003 HB2 P43T Far cu LED-uri Becuri de Conversie Kit de 55W 12000lm LED Flip Chips-uri Hi-Lo Fascicul descriere Produs

H4 cu LED-uri faruri cu HI-LOW beam (2 buc/set)

(2 buc/set)H4 far cu LED-uri kit de conversie a CONDUS chips-uri din lume-lider de brand, excelent fascicul de intensitate fără pată neagră.Cerere de faruri, lumina de ceață, faruri led becuri H4 cu led-uri faruri becuri.

Pe deplin co-de lucru cu reflector, de fază 360 de grade creste la 30% gamă eficientă decât alte bec cu LED-uri.Optice superioare de control pe drum optim fascicul de model pentru a vedea starea drumului clar

0,1 S de pornire rapidă, permite o distanță mare pentru tine de a vedea și a fi văzut în toate condițiile meteorologice.Dimensiune: H4 Hi-Lo Fascicul

Caietul de sarcini:

•Element: X3 Masina Faruri Led 6000lm

•Putere: 55W

•Flux luminos: 12000lm/set(6000lm/bec)

•Tensiune de operare: DC 9-32V(fit 12V-24V de vehicule)

•Chips-Uri: Phillips

•Unghi fascicul: 360 de grade

•Culoare: 3000k 6000k 8000k (schimbare de culoare, după cum doriți cu 3 filtre)

•IP67 apă și de protecție împotriva prafului,de 360 de grade fascicul de unghiul

•Material: Aviație profil de aluminiu 6063

•Temperatura de operare: -40-80 de grade Celsius

•Utilizare: faruri, lumina de ceață

•Set complet (atât stânga și dreapta)

Două-mod de disipare a căldurii canal:

•All-in-one profil de aluminiu de căldură sistem de conducere, de 360 de grade de căldură radiante

•De mare viteză mut fan (12000R/Min), debit mare de Aer pentru o răcire mai rapidă rată de

1.Scopul nostru este de a face sigur că sunt un client fericit și plăcută la cumpărături cu noi. 2.Dacă sunteți mulțumit cu achiziția și total service, vă rugăm să lăsați 5 stele ne feedback-ul și vom face același lucru pentru tine. 3.Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., în orice mod, vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.

Am înțeles că preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele. 4.Nu ezitați să ne contactați oricând înainte și după achiziție, ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților.

1.Noi oferim 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.Nu Repare Sau Să Înlocuiască Elementele Cu AnExpired De Garanție. 3.Cumpărătorul ar trebui să plătească taxa de transport pentru retur în orice situație, cu excepția greșelilor noastre.Nu vom fi răspunzători pentru cumpărător de orice daune și pierderi, dincolo de suma pentru care cumpărătorul a plătit efectiv ne

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Toate element Vine cu Bază 3 Luni Vânzătorii de Garanție,în cazul în care elementul defect în 3 Luni,Vom oferi înlocuire withour Încărcător suplimentar(inclusiv taxa de transport maritim), După ce vom Primi elementul Defect.

Dacă elementul Defect după 3 Luni,Cumpărătorii pot încă să-l trimită înapoi,va Vom contacta furnizori sau Fabrică pentru Garanție.

Cumpărătorii ar Putea avea Nevoie de a plăti taxa de Transport Pentru a retrimite elementul înlocuit.

Dacă elementul DOA(Dead de Sosire),Cumpărătorii Pot returna in 14 Zile,Vom Înlocui cu element Nou după ce vom primi DOA element.Vă rugăm să ne Contactați Înainte de a trimite produsul înapoi.

Toate articolele pot fi returnate pentru schimb numai.Cumpărătorul are responsabilitatea pentru toate returnare, inclusiv DOA sau defecte reveni.

1.Timpul de livrare este de mentionat ca mai jos:

Tara

Aprox.Timpul de livrare

Statele Unite Ale Americii

8-15 zile lucrătoare

Marea Britanie / Australia

10-21 zile lucrătoare

Canada /Europa / Rusia

În mod normal, 14-21 de zile lucrătoare, dar uneori este nevoie de până la 30 de zile din cauza Obiceiul de Inspecție.

Asia De Sud Și Orientul Mijlociu

În mod normal, 14-21 de zile lucrătoare, dar uneori este nevoie de până la 30 de zile din cauza Obiceiul de Inspecție.

Brazilia / America De Sud

În mod normal, 14-28 zile lucrătoare, dar uneori este nevoie de până la 45 de zile din cauza Obiceiul de Inspecție.

2. Va vom livra în termen de 1 sau 2 zile după plata verificate .

3. Noi nu sunt livrate la PO.CUTIE , vă Rugăm să ne lăsați o Adresă valabilă & Cod Poștal.Adresa ne va livra elementul este derivat din informații.Cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că adresa de livrare este infailibil.

Etichete: h7 h8 led-uri becuri, far, kit h4 led, h4 led, sârmă h4 bi led, kit led-uri automotivo h4, sigiliu de garanție, h7led, led h3 2, h4.

Fisa tehnica

Tensiune 12V
Chip De Led-Uri Producător philips cip
Chip De Asamblare Tip ȘASE
Tip De Element Lumina De Aprovizionare
Model De Masina Pentru toate masinile
Nume De Brand Yadasatuna
Putere 55W
Marca Auto Toate masinile
Led-Uri Tip Fascicul La fața locului
Temperatura De Culoare 6000K
Sursa De Lumina led

Recenzii

Scrie o recenzie

1 An Garantie Masina Faruri Cu Led-Uri!!!H4 9003 HB2 P43T Far cu LED-uri Becuri de Conversie Kit de 55W 12000lm LED Flip Chips-uri Hi-Lo Fascicul

1 An Garantie Masina Faruri Cu Led-Uri!!!H4 9003 HB2 P43T Far cu LED-uri Becuri de Conversie Kit de 55W 12000lm LED Flip Chips-uri Hi-Lo Fascicul

Produse similare: