200 buc Dovleac Craniu Fantomă Liliac Halloween Hârtie de Paie Vrac-Portocaliu Negru Alb Grimasă Schelet de Groază Petrecere de Băut Consumabile

Produs nou

1 Produse

In stoc

54.92lei

-9%

61.02lei

Distribuiti

Informatii

Vă rugăm să Rețineți : 3-5 zile Livrare Rapida la comenzi de peste $100 Caracteristici Cheie de Produs

· Alimente în condiții de Siguranță și Aprobat de FDA, Pământ Prietenos si 100% Biodegradabile, Hârtie de paie lungimea este de 19.7 cm/ 7.76 inch, diametrul este de 0,6 cm/ 0.24 inch, pot fi aplicate la cele mai multe containere, cum ar fi sticle, cutii și borcane.

· Mai groase, mai Puternice, Mai Durabile, care va dura prin cel mai gros de shake-uri și smoothie-uri și cele mai reci de gheață din cafea.

· Perfect pentru Nunta, Ziua de nastere, Copilul de Duș, cabină de Duș de Mireasă, de Crăciun, de Vacanță sau Orice Petrecere sau Eveniment, Mare pentru Borcane sau Folosit ca Tort Pop bâte și Bețe pentru Acadele.De asemenea, acesta poate fi aplicat în arte și meserii.

· Fabricat din biodegradabil materiale ecologice și în condiții de siguranță alimentară de cerneală,durabil și robust hârtie de paie de băut ultimul timp, non-toxic și fără miros, nu vor face rău pentru sănătatea ta.

· Toate de hârtie de paie, vin cu o GARANȚIE de BANI ÎNAPOI.Dacă nu sunteți 100% mulțumit, vom da 100% din bani înapoi, fără întrebări.Absolut nici o bătaie de cap și nici un risc din partea ta.

Feedback-ul

1. Ne bazăm pe alibaba reputație și de satisfacție a clienților de a reuși, prin Urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi, vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

2. Vă rugăm să ne anunțați dacă aveți orice probleme înainte de a părăsi feedback negativ sau neutru.Vom face tot ce putem pentru a rezolva problema.Contactati-Ne

Serviciile noastre clienților sunt 7*24 de ore on-line.

Orice întrebare sau preocupare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați

Vom face tot posibilul pentru a răspunde la e-mail cât mai repede posibil.Mai Bune Elemente De Vânzare

Etichete: ochi de groază, decor fantoma, bluza steampunk, dantelă de top, însărcinată schelet, fantoma de hârtie, felinar de dovleac, halloween dovleac de plastic, decoracion de groază, dovleac vaza.

Fisa tehnica

Numărul De Model letmixhalloween001
Certificare FDA
Nume De Brand KPS
Caracteristică Biodegradabile, Eco-Friendly
culoare negru alb portocaliu
Tacamuri De Unica Folosinta Tip De Unică Folosință Paie
model Dovleac Craniu Fantomă Bat
Ocazie De Ziua mamei
Material Clasa Alimentare Biodegradabile Hârtie
Pachet 25pcs/sac de opp sac
Greutate 1g per pcs
Tip de en-Gros Da(>50 Buc)
Tip Alte Festiv & Consumabile Partid
Dimensiune (Length

Recenzii

Scrie o recenzie

200 buc Dovleac Craniu Fantomă Liliac Halloween Hârtie de Paie Vrac-Portocaliu Negru Alb Grimasă Schelet de Groază Petrecere de Băut Consumabile

200 buc Dovleac Craniu Fantomă Liliac Halloween Hârtie de Paie Vrac-Portocaliu Negru Alb Grimasă Schelet de Groază Petrecere de Băut Consumabile

Produse similare: