DIO50 Motor 125cc AF18 Apă de Răcire JISO Mare Alezajul Cilindrului 54mm accident vascular Cerebral Lung Cotit 53.4 mm +4.4 Variator 96mm Țeavă de Eșapament

Produs nou

1 Produse

In stoc

10 983.34lei

Distribuiti

Informatii

BWSP BLACK EDITION

DIO50 AF18 de răcire cu apă full complet motor de 125cc.

Set de curse piese de JISO.Big bore l/c kit cilindru 54mm, l/c chiulasa JISO, arbore cotit forjat 53.4 mm +4.4 accident vascular cerebral mai JISO, țeavă de eșapament JISO, set ambreiaj JISO, variator si placa JISO, lungime curea 659mm, BWSP lumină greutate volanta rotor, Keihin carburator 26mm, filtru de aer, cablu acceleratie, mânere, gaze mânere.Sistem de răcire cu apă cu furtune, radiator și pompa sunt incluse.

* Suntem capabili de a construi personalizat motor sau scuter pentru tine.Cu orice cc capacitate ca 70cc-160cc, apă de răcire sau de răcire a aerului.Acceptăm dorințele dumneavoastră personale și pot asamblare motor de personal pentru tine.Pentru mai multe informații, vă rugăm, contactați-ne.

Site-ul nostru:

• Va putem oferi:

Motoare, tuning seturi, truse pentru curse, proiecte individuale, motoare în 2 timpi.

WhatsApp: +8613068844900

• Urmați-ne pe Instagram: bwsp_tuning

NOTIFICARE INAINTE DE A CUMPARA:

• Nu cumparati daca nu confirma, le puteți folosi, doar cere-ne pentru desen detaliat pentru a verifica dacă acestea se potrivesc.

• Veți primi elementul fel ca la poze.Poate unele diferențe privind culoarea ca lumină în timpul fotografierii.

• Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul articolului.Aceasta înseamnă compania de transport maritim va percepe aceste taxe de la tine, dacă doriți pentru a obține elemente.

RETURNARE SI SCHIMBARE: • vă Rugăm să ne contactați în termen de 14 zile dacă ai nevoie de o revenire.

• Articol returnat trebuie să fie în starea inițială, trimite elementul înapoi la adresa am să vă spun.

• Prețul de achiziție va fi rambursat dar costul de transport maritim nu este rambursabil în cazul în care cumpărătorii să cumpere produse în greșeală, cumpărătorii trebuie pentru a permite returnarea costul de transport maritim .

• Cumpărătorii pot solicita rambursarea completă include costul de transport maritim sau schimba produsele, gratuit, daca am postat gresit produse, a ratat pachetul de către compania de transport maritim, de proastă calitate sau produse care sunt rupte în timpul transportului (necesita imagini clare de produse și pachete).PLATA: • Vom accepta, de asemenea, Western Union, PayPal.TRANSPORT: • Poate vor exista unele întârzieri ca compania de transport maritim sau vamale, dorim să ne contactați dacă întârziere, dar nu pentru a deschide disputa, deoarece aceasta nu este greșeala noastră. • Când selectați în funcție de către exprima, uneori, nu vom posta prin curier ați selectat-o pentru că nu sunt în măsură să fie unele probleme cu clearance-ul vamale și, poate, timpul de livrare nu este cel mai rapid.

Etichete: af18, bobina de 125cc motor, 125cc cilindru, Atv 110cc, 150cc, af55, pentru minsk, Sistemul De Evacuare, am6 arborelui cotit, m365 pro impermeabil.

Fisa tehnica

Tip De Material OȚEL
Nr. de Cilindri 1 Cilindru
Extern De Certificare De Testare CCC
Articol Diametru 0inch
Articol Greutate 25kg
Caracteristici Speciale JISO curse piese
Numele Modelului Aer de răcire motor DIO AF18/AF27
Tip De Element Motoarele
Lățime Produs 0inch
Deplasare (ml) 125 cc
Nume De Brand BWSP
Element De Lungime 0inch
Înălțime Element 0inch
Origine TW(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

DIO50 Motor 125cc AF18 Apă de Răcire JISO Mare Alezajul Cilindrului 54mm accident vascular Cerebral Lung Cotit 53.4 mm +4.4 Variator 96mm Țeavă de Eșapament

DIO50 Motor 125cc AF18 Apă de Răcire JISO Mare Alezajul Cilindrului 54mm accident vascular Cerebral Lung Cotit 53.4 mm +4.4 Variator 96mm Țeavă de Eșapament

Produse similare: