Pulover Pentru Bărbați Brand De Îmbrăcăminte 2020 Toamna Iarna Lână Slim Fit Pulover Barbati Casual Cu Dungi Trage Jumper Haine De Sex Masculin Negru Alb Roșu

Produs nou

1 Produse

In stoc

71.96lei

-40%

119.96lei

Distribuiti

Informatii

2020 NEW SOSIRE TOP PULOVER DE CALITATE

CULOARE SHOW-Bleumarin, Alb, Gri

DIMENSIUNEA SHOW

MODELUL ARATĂ

DETALII SPECTACOL

Plata

Cumpărătorul nostru de Protecție protejează Numai Metode de Plată pe www.primaria-urzicuta.ro ca mai jos:

Protecția Consumatorului

1:în Cazul în care pachetul nu a ajuns la 60 de zile dupa ce am trimis-o (Brazilia: 90 de zile), vă vom rambursa întreaga sumă.Dacă sunteți dispus să așteptați, vă rugăm să ne contactați pentru a extinde pentru perioada de protecție.

2:Dacă există o problemă de calitate cu produsele noastre, vă rugăm să ne contactați în timp și ne va fi activ pentru a rezolva problema.

Diferența de mărime

Dimensiunea noastră este dimensiunea Chinez, este diferită de țara dumneavoastră, asigurați-vă că pentru a verifica dimensiunea de informații cu atenție, sau puteți să ne contactați în orice moment.Vă rugăm să nu măsura părți ale corpului pentru compararea datelor.Măsurarea părți ale corpului va provoca o mulțime de erori.roșu chi tang vă Rugăm să măsurați carouri de măsurare care le purta de obicei, în haine adecvate.

Vă rugăm să ne dea 5 stele feedback Pozitiv după primirea produselor și lovethem,este foarte important pentru noi.Multumesc.

Feedback-ul

Înainte de a părăsi un feedback Neutru sau negativ,vă rugăm să ne oferi o oportunitate de a rezolva problema.Noi credem că toate litigiile pot fi soluționate de comun acord.

Vom face tot posibilul pentru a rezolva problema.Multumesc.

Despre Prețurile De Vânzare

Magazinul nostru nu acoperă nici valoarea adăugată, tariful sau taxa,atunci când tarifar de import apare în achiziționarea de țară, cumpărătorul ar trebui să facă toate plățile în funcție de diferențele dintre țări diferite reguli.Noastre de vânzări prețurile nu includ toate taxele și tarifele.

Despre Diferențele De Culoare

Toate fotografiile produselor prezentate pe pagina web sunt luate de fotografie profesionala echipe cu aparate profesionale de fotografie.Datorită influențelor din locația de fotografiere,de mediu și de sursa de lumină,fotografiile luate sunt deviat de produsul real în culoare.În faza tardivă,fotografiile sunt ajustate în funcție de produse, culori reale,încercarea de a restabili produse originale de culori.Cu excepția culori, produse de alte părți sunt demonstrate cu credință.

Cu toate acestea, everyones percepția față de culorile variază și există variație de culoare între diversele display-uri, problema de diferenta de culoare nu poate fi măsurată sau evitate prin elemente fixe.Vă mulțumesc pentru înțelegerea voastră.Produsele culori sunt supuse aceste produselor primite.

Despre Logistica

Pentru comenzile care trebuie plătit pentru succes, ne va livra bunurile în termen de 24 de ore, cât mai curând posibil.Pe statutare Chineză sărbători, timpul de livrare poate fi amânată.Dacă sunteți de cumpărare on-line într-o țară străină și nu pot aștepta pentru mult timp logistic de transport, vă rugăm să nu facă ordine, evitându-se astfel pierderile inutile de ambele.Dacă insiști să faci comenzi, vă rugăm să nu se aplica pentru rambursare sau de a face plângeri la va.Vă rog să ne scuzați pentru neplăcerile create.

Logistica poate avea 20-39 de zile și ne va selecta cea mai potrivită companie de logistică pentru a vă servi.Cu toate acestea, logistica în fiecare țară variază, astfel încât efectiv timpul de livrare poate fi prelungit din cauza excesiv de pachete sau de alți factori.Prin urmare, vom examina non-ajuns comenzile la timp și prelungi timpul de livrare până la primirea pachetului.

Vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice îndoială!Vom răspunde în 0-12 ore!

Etichete: albastru pulover tricot, er pulovere, kasmhere pulover bărbați, tmall mens pulover, moare lână, de sex masculin pulover, realizate manual pulover, cycl jersey, pulover, oamenii welet.

Fisa tehnica

Lungime maneca(cm) Plin
Stil Casual
Tip De Închidere NICI unul
Cu glugă No
Material Bumbac
Lână Standard De Lână
Origine China
Tip De Element Pulovere
Decor model
Model Tip cu dungi
Grosime STANDARD
Guler O-Gât
Numărul De Model bărbați pulover
Maneca Stil Regulat
Technics Plat Tricotate
Nume De Brand ARMATA UNIUNII

Recenzii

Scrie o recenzie

Pulover Pentru Bărbați Brand De Îmbrăcăminte 2020 Toamna Iarna Lână Slim Fit Pulover Barbati Casual Cu Dungi Trage Jumper Haine De Sex Masculin Negru Alb Roșu

Pulover Pentru Bărbați Brand De Îmbrăcăminte 2020 Toamna Iarna Lână Slim Fit Pulover Barbati Casual Cu Dungi Trage Jumper Haine De Sex Masculin Negru Alb Roșu

Produse similare: