50 BINECUVÂNTARE Fata Buna Boutique Stil Modern Bentita de Pisică Ureche Curcubeu

Produs nou

1 Produse

In stoc

100.88lei

Distribuiti

Informatii

~~~~DESCRIERE~~~~

Sunt de licitare pe un set de 50 Buc frumos căptușite bentita.Utilizările lor sunt foarte detaliate și de înaltă calitate.Atât de drăguț.

Metal benzi măsură diametru de aproximativ 4,5-5 inch și lățimea măsoară aproximativ 5 milimetri.Vă rugăm să consultați imaginea.Acestea sunt de înaltă calitate și confortabil pentru a fi purtate.

De Incredere Brand - Brand Minunat

Vom accepta paypal

registrul meu adresa (codul poștal 60089 ,statele UNITE ale americii) aici, în ebay.

~~~~~TRANSPORT maritim~~~~~

Satisfactia dumneavoastra este 100% garantat!Toate licitațiile noastre au o returnare de 15 zile privilegiu.NOI VREM CA TU SĂ FI FERICIT CU ACHIZIȚIA DVS.!Puteți returna acest produs(s) pentru orice motiv pentru a zip cod 60089 ,statele UNITE ale americii(atâta timp cât bunul nu a fost semnificativ schimbat sau modificat).Va vom returna plata în întregime (inclusiv taxele poștale).În timp ce noi suntem un producător, fiecare arc care le vinde este manual și angajații noștri să ia mândrie în aducându-vă cea mai mare produse de calitate.Arcurile vor fi livrate la sediul nostru din China, direct la ușa ta prin e-mail de aer post (durează aproximativ 7-15 zile lucrătoare).

Dacă ați cumpărat mai mult de 1 licitații,vom combina de transport pentru ei.Și vom reduce $1 usd de transport pentru fiecare licitație.

Etichete: mireasa fotografie, pisica neagra ureche, bentita de un arc, pluș urechi de porc, casă urechi de porc, ureche fox, pisica urechi pe bentita, hairband alb, ureche urechi, hairband curcubeu.

Fisa tehnica

Numele Departamentului Copii
Stil Noutate
Material Vascoza
Tip De Element Articole pentru acoperirea capului
Model Tip Animale
Tip Hairgrips
Numărul De Model 20190102
Gen Fete

Recenzii

Scrie o recenzie

50 BINECUVÂNTARE Fata Buna Boutique Stil Modern Bentita de Pisică Ureche Curcubeu

50 BINECUVÂNTARE Fata Buna Boutique Stil Modern Bentita de Pisică Ureche Curcubeu

Produse similare: