Tongsheng TSDZ2 DIY Conversie ebike Kit Mijlocul Motorului de Antrenare Cuplu Senzorul de 36V 350W 48V500W 850C Display Biciclete Electrice cu Motor

Produs nou

1 Produse

In stoc

1 300.92lei

-21%

1 667.84lei

Distribuiti

Informatii

48V500W TONGSHENG TSDZ2 Ebike Kit cu senzorul de cuplu

Notă: Dacă motorul kituri de transport de la NOI nu include pompa.

[Standard Universal] --- se Potriveste 95% din standardul de biciclete cu cadre de 68-73mm pedalier,30% mai ușor decât un Bafang motor pentru aproape aceeași putere de ieșire. 1 an garanție și să ofere suport tehnic și după-serviciu de vânzări în SUA. 24 oră serviciu on-line.

[Zero Începe Performanță] --- Pentru senzorul de cuplu poate detecta cu precizie picior vigoare, și dă-l de mai multe ori în timp.Poate de ieșire precisă a semnalului cuplului atunci când este în repaus, cu excelente zero începe de performanță.

[Forței de muncă/de economisire a energiei] --- atunci Când urci un deal, este ca economisirea forței de muncă, ca de plecare.Apartament de echitatie este extrem de eficientă energetică și de economisire a energiei.

[O Combinație perfectă] --- de la ieșire este proporțională cu producția de persoană, coordonarea este bun, și se poate spune că o combinație perfectă între oameni și mașini.Motorul are un sprijin suplimentar montare - rezultând într-o mult mai fiabile instala decât un Bafang BBS motor.

Avantajele Tongsheng TSDZ2 decât Bafang BBS Serie:

1.TongSheng TSDZ2 este adoptat pentru a senzorului de cuplu.Bafang BBS serie este adoptat pentru a senzorului de viteză.

2.Senzorul de cuplu este mult mai puternic dacă vă place pentru a pedala mai mult.Nu puteți dor de acest mid-motor de acționare.

3.Real butonul vigoare senzorului de cuplu, relațiile de cuplu, cu senzor de viteză funcție.Aceasta înseamnă mai mult pedala mai puternic.

4.Direct de ieșire de înaltă sensibilitate semnal de tensiune, poate fi conectat la orice controler fără conversie circuit.

Motor Caietul De Sarcini:

Motor:TSDZ2h mid-disk de mare viteză brushless cu reductor motor

Poziție:La Mijlocul Motor

Construcții:Motoreductor

Tensiune nominală:36V/48V

Putere:350W/500W

Cuplul maxim:80N.m

Operator:Integrat în motor

SENZOR:Cuplu senzorul este integrat în motor

Puterea De Asistență Raport: 36%-300%

Pedalier:68mm-73mm

Roată de lanț: 42T

limitat curent: 15A

Limita de viteză: 25 km/h

Viteza maxima fara limitat: 37 km/h

Motor greutate: 3.6 kg

IP-Cod: IP54

Certificari: Certificare CE

1,UE/RU/NE-Stoc: preferăm să livreze marfa din depozite locale direct pentru clienți.

2,Doi ani garanție de calitate și gratuit, reparații.

3,de peste Mări după-site-ul de vânzări: NE-punct de întreținere.

4,Nava din China Liber pentru a Schimba:

Sistem de frânare: manete de Frana (implicit) = frânei Hidraulice de la senzori

5, DDP Servicii:

Pentru următoarele țări, oferă DDP serviciu(impozit sau taxă este plătită de către noi, vă rugăm să faceți clic pe imagine pentru a comanda).

Federația rusă, statele UNITE ale americii, Germania, Franța, Spania, Olanda, Italia, Belgia, Polonia, Danemarca, Finlanda, Portugalia, Suedia, Slovacia, Slovenia, Grecia, Ungaria, Letonia, cehia, Lituania, Luxemburg, România, Irlanda, Estonia, Austria, Croația

Cele mai convenabile servicii de logistică pentru tine .

Avem de dincolo de ocean depozitul din China, Statele Unite ale americii, Rusia, Germania, Spania, Polonia, Canada și Australia.Ai putea alege locul de livrare atunci când plasați o nouă comandă sau vom în funcție de locația dumneavoastră pentru a alege rapid de transport maritim depozit pentru tine.Bucurați-vă de cel mai rapid și cel mai convenabil locală de logistică și servicii post-vânzare.

Garanție:

Motor, garantie timp de 24 luni, cu excepția artificiale daune și operație greșită.

Baterie, garantie timp de 12 luni, cu excepția artificiale daune și operație greșită.

Accesorii, 30 de zile, cu excepția artificiale daune și operație greșită.

Extrem de 5 stele feedback-ul va îmbunătăți serviciile noastre în mod continuu.Vom aprecia foarte dacă am putea obține 5 stele feedback-ul și să împărtășească experiența.

Q: Taxe Vamale:

O: taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul articolului.

Q: Diferență De Culoare:

O: imaginile arată la magazinul nostru sunt luate pe baza adevărat produse.Pentru că de diferite monitoriza și luminozitate,pot exista normală mici de culoare diferență, vă rugăm să nu lăsați un feedback-ul rău sau de returnare a bunurilor la noi, fără a ne contacta.

Q: Timpul De Livrare:

O: Dacă produsele în tranzit, și timp de livrare este de gând să expire, vă rugăm să ne contactați și vom extinde timpul de livrare pentru tine.Sau dacă produsele sunt pierdute în tranzit, vă rugăm să ne contactați, vom face rambursare completă sau retrimite aceleași produse la tine cît mai repede.

Q: Feedback-ul: O: satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Etichete: ebike putere motor, diy kit de electroni, bafang motor, bicicleta e kit de conversie sine, tsdz2, tsdz2 500, tongsheng tsdz2, bldc, Fără perii, 8fun.

Fisa tehnica

Motor Greutate 3.6 kg
Motor TSDZ2h mid-disk de mare viteză brushless cu reductor motor
Putere 301 - 400w
Certificare CE
Construcții Motoreductor
Tensiune 48V
Nume De Brand EUNORAU
pedalier 68mm-73mm
Roată De Lanț 42T
Controller Integrat în motor
Design Fără perii
IP-Cod IP54
Tip Motor fără perii gear hub motor
Cuplul Maxim 80N.m
Limita de viteză 25 km/h
Senzor Cuplu senzorul este integrat în motor
Viteza maxima fara limitat 40 km/h
Puterea De Asistență Raport 36%-300%
Curent limitat 15A
Origine NC(de Origine)
Poziția la mijlocul motor

Recenzii

Scrie o recenzie

Tongsheng TSDZ2 DIY Conversie ebike Kit Mijlocul Motorului de Antrenare Cuplu Senzorul de 36V 350W 48V500W 850C Display Biciclete Electrice cu Motor

Tongsheng TSDZ2 DIY Conversie ebike Kit Mijlocul Motorului de Antrenare Cuplu Senzorul de 36V 350W 48V500W 850C Display Biciclete Electrice cu Motor

Produse similare: