Profesionale 110V spital grădină agricultură dezinfectant rucsac electrostatic pulverizator lichid mașină rece fogger

Produs nou

1 Produse

In stoc

589.85lei

Distribuiti

Informatii

Puternic de injecție de control al Dăunătorilor Rece ULV foggers genera

Dacă U. S. client pentru acest model, vom trimite singură duză versiob, nu trei duza versiune, vă rugăm să amabilitate remarcat.Numele produsului 2792-1 ULV rece pulverizator Brand HD Volum rezervor 4L Tensiune 220V/110V 50-60HZ Putere 800w Dimensiune 25*42*25cm Duza de pulverizare 210mm Spray capacitate 0-19L/ h Drop dimensiune 7-30 µm Lungime cablu 5m Această mașină este proiectată pentru dublu scop de dezinfecție și insecticid.Toate de droguri-contactarea părți ale întregului aparat sunt realizate din construcții industriale din plastic.Trei duze, 4 "diametru admisie a aerului si filtru lavabil pentru a asigura temperatura scăzută de funcționare a mașinii cap, echipat cu spray valve de reglare Potrivit pentru diverse emulsionabile apoase preparate, este echipamentul ideal pentru dezinfectarea și insecticid companii de servicii.Scopul principal: Anti-SARS, Anti-Dengue Luptător · Fabricate din polietilenă de înaltă densitate industriale din plastic.De înaltă rezistență la acid și alcaline rezistente.Peroxyacetic acid poate fi pulverizat.

Compania Noastra

De transport maritim 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 5. expediere prin curier rapid poate fi de 5-7 zile după informațiile de urmărire iese.Dacă livrare prin posta s-ar putea să ia 30-45 de zile 6. Dacă nu ați primit comanda dupa normală timp de livrare vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!Garanție Despre garanție 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.Vă rugăm să REȚINEȚI că cumpărătorii sunt responsabile pentru vamală, impozitele, taxele de import care se pot aplica.Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate de către autoritățile vamale, taxe de import, impozite sau alte taxe vamale.Clientul poate să ne contactați pentru asistență în vamă.În scopul de a ge orignial standard garantat produse, vă rugăm ordin de offcial magazin.feedback-ul trebuie să mențină standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

Etichete: pulverizator rucsac, rucsac spray, bratz cloe, uscător de aer masina, ceata rece, unghiul foarfeca, alimente boia mașină, broasca de iaz, pat de călătorie, electrostatic pulverizator.

Fisa tehnica

Pulverizator Tip pompa
Material Plastic
Tip Pulverizatoare
Numărul De Model 2792-1
Plastic Tip PE

Recenzii

Scrie o recenzie

Profesionale 110V spital grădină agricultură dezinfectant rucsac electrostatic pulverizator lichid mașină rece fogger

Profesionale 110V spital grădină agricultură dezinfectant rucsac electrostatic pulverizator lichid mașină rece fogger

Produse similare: