220V UE Plug de Încălzire cu Inducție Șurubul de Demontare Auto Body Repair cu Bobine de Kituri de Reparații Auto Mini de Inducție de Încălzire Instrument

Produs nou

1 Produse

In stoc

1 196.82lei

-10%

1 329.80lei

Distribuiti

Informatii

Avertisment:Înainte de a utiliza: asigurați-vă că pentru a citi și de a înțelege toate regulile de siguranță și instrucțiunile din acest manual înainte de a utiliza încălzire inductor.Acorde o atenție deosebită normelor de siguranță.Eșecul de a urma toate instrucțiunile enumerate mai jos poate duce la electrocutare, incendiu și/sau rănirea gravă.Siguranța Generală

1.Păstrați un stingător de incendiu sau incendiu pătură alături în orice moment atunci când se utilizează încălzire inductor.

2.Se asigura nici produse inflamabile sunt aproape de zona de lucru în timp ce ajutorul de încălzire inductor.

3.Nu utilizați sistemul de încălzire inductor în termen de 150 mm (6 inch) de orice airbag-component.Căldura creată de încălzire inductor poate aprinde airbag petarda propulsor determinând-o să explodeze fără avertisment.

4.Nu funcționează sistemul de încălzire inductor în timp ce sub influența de droguri, alcool sau medicamente.

5.Încălzire inductor poate încălzi aceste obiecte metalice foarte rapid și poate provoca arsuri grave sau chiar aprinde îmbrăcăminte.

6.Nu utilizați un atașament dacă izolația a fost încălcat.Acestea nu pot fi reparate sau înlocuite.

7.Asigura încălzire inductor este conectat la o sursă care este în mod adecvat împământare. (Pedepsit)

8.Nu utilizați sistemul de încălzire inductor în ploaie, umezeală sau scufundat în apă.

Expunerea hea ting inductor la apă sau alte lichide poate provoca un șoc electric pericol Siguranța Personală

1. Dacă aveți un pacemaker cardiac sau orice alt tip de electronice sau de metal implant chirurgical NU utilizați acest instrument, și rămâne întotdeauna cel puțin 1 metru (trei picioare) distanță de la cineva de operare.

2.Deși câmpurile magnetice emise de instrument de călători doar câțiva centimetri, prezintă un risc periculos pentru buna funcționare a tuturor medicale implantate dispozitive electronice de utilizator și orice trecătorilor.

3.Nu funcționează sistemul de încălzire inductor în timp ce poartă obiectele metalice, cum ar fi bijuterii, (inclusiv inel, ceasuri, lanturi, etichete de identificare, body piercing) sau catarame.

4.Nu purta haine care conține metalice, nituri, betelie butoane, buzunar, nasturi sau fermoare atunci când funcționează sistemul de încălzire inductor.

5.Fum și fum de la cald/ardere adezivi sunt toxice.Purta un caz dublu filtru (de praf și fum) masca.

6.Purtați întotdeauna rezistente la căldură mănuși atunci când se utilizează încălzire inductor cum se incalzeste metal foarte repede.Acesta poate fi cu ușurință arde mâinile și degetele când încercarea de a elimina părți la cald pe suprafețe metalice.

7.Nu atingeți bobina, coarda bobina sau corpul pad atunci când încălzirea inductor conectat la priza.

8.Bobinele vor fi fierbinți după utilizare, vă rugăm să luați mare grijă la montarea/demontarea Instrument de Siguranță

1. Înainte de conectarea încălzire inductor, asigurați-vă că priza tensiune furnizat este compatibil cu tensiune marcată pe etichetă și în 10% din declarat tensiune.O priză de tensiune incompatibilă cu cea specificată pe etichetă poate duce la grave pericole și daune încălzire inductor.

2.Asigura fixare este situat în siguranță.Bobina principală și sunt strânse ferm înainte de utilizare.

3.Nu utilizați sistemul de încălzire inductor pentru mai mult decât a declarat ciclu de lucru: 5 minute de mers pe urmate de 5 minute.Principalul circuit a unui dispozitiv de protecție la supraîncălzire, cu toate acestea, anexele nu au protecție la supraîncălzire deci nu ar trebui să fie utilizate pentru mai mult de 5 minute de utilizare continuă.

4.Asigurați-vă că ventilatorul de răcire se execută atunci când comutatorul de alimentare este operat, dacă ventilatorul nu funcționează NU folosiți încălzire inductor și să ne contactați.

5.Nu încercați să creați mai mult de 4 bobine atunci când se utilizează flexibil moale bobina, un minim de 2 bobine si un maxim de 3, 4 bobine este numărul optim necesar pentru o mai bună funcționare.

6.Nu lăsați bobina conectată la HBR rețeaua de alimentare atunci când nu este în uz.

7.Nu încercați să reparați HBR singuri.Vă rugăm să ne contactați.Operațiunea

1.Pentru a prelungi durata de încălzire inductor, lăsând o 10mm gol de aer între bobină și piesa de lucru este recomandat ca izolația bobinei în cele din urmă va arde dacă a avut loc direct cu material fierbinte.

2.Alege în mod corespunzător de dimensiuni bobina pentru a oferi cea mai apropiată potrivire pentru piesa de lucru.

3.Introduceți ambele capete ale bobinei în bobina locație soclu și strângeți șuruburile de siguranță.

4.Activați comutatorul de alimentare pentru a rula sistemul de încălzire inductor pentru 1-3 minute, până când este suficient de căldură a fost aplicat pe piesa de lucru pentru a rupe rugina/coroziune bond.

Etichete: mașină mare dent tragator, masina de căldură, ih inducție de încălzire, șurubul de încălzire prin inducție, inducție de încălzire șurubul de îndepărtare, induct căldură, camion de reparații, faianta, căldură de inducție instrument, masina incalzitor auto 220v.

Fisa tehnica

Tip de Foaie de Metal de Instrumente Foaie De Metal Setul De Unelte
Foaie De Metal Set De Scule Piese 1
culoare roșu
Numele 220V NE Plug Inducție Ductor Magnetic Încălzire

Recenzii

Scrie o recenzie

220V UE Plug de Încălzire cu Inducție Șurubul de Demontare Auto Body Repair cu Bobine de Kituri de Reparații Auto Mini de Inducție de Încălzire Instrument

220V UE Plug de Încălzire cu Inducție Șurubul de Demontare Auto Body Repair cu Bobine de Kituri de Reparații Auto Mini de Inducție de Încălzire Instrument

Produse similare: