70 de Metri Subțire Elastic Banda de Cauciuc Panglică Haine DIY Chingi de Îmbrăcăminte, Accesorii de Cusut Nr. 2216

Produs nou

1 Produse

In stoc

32.79lei

-52%

69.72lei

Distribuiti

Informatii

Cum de a economisi mai mult

Obține cupoane de magazin înainte de cumpărături.Și va salva mai mult dacă urmați acești 3 pași. 1, Adauga-ne in lista ta de favorate magazine, 2, Selectați elementul și "adauga in cos", 3, pentru a Primi cupoane.

Mai mult de a iubi

Nume: 6mm latime banda elastica Latime: 6mm Culoare: alb Cantitate: 70 metri/lot(65 de metri/lot) Costum de haine/rochie/manșon/guler și așa mai departe.Culoarea va fi un pic diferit din cauza shooing și dispaly.

Punct De Vânzare

Descrie detaliile din punct de vânzare de mai sus, atragerea și furnizarea de încredere a potențialilor utilizatori.

FAQ

Q: există vreo garanție?O: Da, am urmați toate regulile de pe www.primaria-urzicuta.ro.Î: există vreun service aftersale?A: nu Există nici serviciul vamal în local.Dar dacă aveți probleme, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema de apel video.Q: Este culoarea fel ca imagine?A: îmi pare Rău, îți promit că elementul real.Dar culoarea este un pic diferit, pentru că de fotografiere și de afișare.

Cel mai bun Cost-Eficiente de uz Casnic Mașini de Cusut FHSM505 Mai buna Alegere de Înaltă Calitate Masina de Cusut FHSM508 de Înaltă Calitate pe piața Internă Mașină de Cusut FHSM700 220V Electrice Automate Bobinare

Tabelul & 39 Fir de Culoare SET pentru FHSM505 Mașină de Cusut de Înaltă Calitate, Ace de Cusut pentru Masina de Cusut Electrica Profesionala SharpTailor Foarfeca 3 Dimensiune Filet & piciorușului Presor SET pentru Masina de Cusut Electrica

Etichete: tiffany pandantive cheie, morimoto 7 faruri, tricotate tom jambiere, supape de anvelope capace bmw, samsung display t585, valve tubeless velo, s6 edge g928 baterie, s6 edge p 360 acoperă, rusia panza poster.

Fisa tehnica

Material Poliester
Dimensiune 0.6cm width, 65meter length
Origine NC(de Origine)
Magazin NR. Eband 1710152145

Recenzii

Scrie o recenzie

70 de Metri Subțire Elastic Banda de Cauciuc Panglică Haine DIY Chingi de Îmbrăcăminte, Accesorii de Cusut Nr. 2216

70 de Metri Subțire Elastic Banda de Cauciuc Panglică Haine DIY Chingi de Îmbrăcăminte, Accesorii de Cusut Nr. 2216

Produse similare: