Se Frământa Senzoriale Jucărie Set De Relief De Stres Jucării Autism Anxietate De Stres De Relief Pop Bule Frământa Senzoriale Jucărie Pentru Copii Adulți

Produs nou

1 Produse

In stoc

15.25lei

-25%

20.34lei

Distribuiti

Informatii

Puncte:

1、Scuti de Stres: Aceste jucării senzoriale sunt, de asemenea, cel mai bun calmant jucării și ameliorarea stresului jucarii pentru adolescenti, adulti, copii cu autism, persoanele cu ADD sau ADHD și TOC sau cu niveluri ridicate de stres.Și, în același timp, senzoriale frământa set de jucării este mare pentru formare vizuală și copii.

2、Ușor să Dețină: jucării Mici poate fi ținut în mână.Cele mai multe jucării sunt de dimensiuni de buzunar și extrem de portabil, ele sunt potrivite pentru birouri, case, biserici, biblioteci, stații de educație specială săli de clasă, camere de fizioterapie și senzoriale camere, și chiar de călătorie jucării.Jucăriile sunt perfecte pentru familiile și prietenii.

3、de Înaltă Calitate Material: Toate senzoriale jucării sunt realizate de înaltă calitate, siliciu organic, de calitate alimentară din oțel inoxidabil, 100% non-toxice si ecologice.Aceste jucarii sunt sigure pentru copii si sunt mai potrivite pentru copii de peste 7 ani.Jucăriile sunt, de asemenea, perfect pentru adulți.

4、Roman Stiluri: jucarii caracteristică variate roman stiluri, drăguț stoarce animale, astfel încât să puteți să le partajați cu familia și prietenii.

5、Cadou Ideal: Această jucărie set este un cadou minunat pentru barbati, femei, copii, familii, colegi.Este perfect pentru Crăciun bomboane umpluturi, de ziua Recunoștinței sau de ziua favoruri de partid, este, de asemenea, potrivite pentru săli de clasă, birouri, ușor de transportat și poate fi folosit ca un dispozitiv portabil de jucarie set pentru toată lumea.

Descriere: Fidget senzoriale set jucărie este conceput pentru adulți și copii, acest set este perfect pentru petrecerea copiilor preferințe, calmant jucării pentru ADHD, ADD si mai mult.

Muzica Pop jucării, push-in cu bule senzoriale jucării.

Doar pune-l jos și se va face un mic zgomot, când ultimul a pierde, castiga, apoi întoarceți-o și de la capăt!Pot fi refolosite și curățate la nesfârșit.

Relief de stres și de mână minge de fitness

Te simți stresat acum?Ia o minge de stres pentru a elibera de stres.Asigurați-vă că unghiile sunt netede.

Caracteristici:

Juca și flip:

Faceți clic pentru a construi și de a forma lanțul în mai multe moduri diferite.Atunci când vă conectați link-uri împreună, ei vor face un mic click.Moale lanț de bicicletă: ține degetele ocupat de flipping.

Jucarii animale petrecere pentru copii cadouri:

Cu un aspect realist și mâner moale, odată ce începe să utilizați-l, este posibil să aveți dificultăți de oprire presare, doar ca un jeleu jucărie.

Caietul de sarcini:

Nume: Senzoriale Frământa Set De Jucării

Material: realizate din non-toxice, non-alergice materiale, fără BPA, ftalati si latex

Stiluri: 9 tipuri (unele stiluri care nu sunt prezentate în imagine sunt orb cutie cu surprize!)

Lista de ambalare(opțional, orb cutie de surpriză):

01 21 piese set

02 23-bucata set

03 24 piese set

04 25-bucata set

05 26-bucata set

06 27-bucata set

07 28-bucata set

08 37-bucata set

09 60-bucata set

Etichete: mare frământa spinner, joc antistres, fidget, popit unghii, antistres frământa jucărie, set pentru femei, se frământa pop, pop ot frământa jucărie, se frământa jucărie, seturi set de unghii.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Tema Animale & Natura
Certificare Europa certificate (CE)
Intervalul De Vârstă 14 Ani Și Până
Numărul De Model Senzoriale Frământa Jucărie Set de Relief de Stres Strânge Jucării pentru Copiii Adulți

Recenzii

Scrie o recenzie

Se Frământa Senzoriale Jucărie Set De Relief De Stres Jucării Autism Anxietate De Stres De Relief Pop Bule Frământa Senzoriale Jucărie Pentru Copii Adulți

Se Frământa Senzoriale Jucărie Set De Relief De Stres Jucării Autism Anxietate De Stres De Relief Pop Bule Frământa Senzoriale Jucărie Pentru Copii Adulți

Produse similare: