Costume de baie pentru Bărbați Costume de baie barbati slip Sport pantaloni scurți bărbați clasic, costume de baie foc, care arde bărbați boxeri noi uzură plajă

Produs nou

1 Produse

In stoc

25.18lei

-4%

26.24lei

Distribuiti

Informatii

Elementele sunt bine ambalate cu cutie de carton și pachete cu bule de aer,în scopul de a se asigura că primiți comanda cu duty-free sau mai mici de impozitare la import,vom declara ca un "cadou", cu o valoare mai mică,dacă orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Foto:

Putem furniza fotografii singurul cumpărător elemente de comandă,Dacă aveți nevoie,vă Rugăm să lăsați un mesaj ,și dă-ne adresa ta de E-mail,vom trimis la tine !

Livrare:

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Vom trimite articole în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Dimensiunea sau se Potrivesc Probleme

Dimensiunile sunt ilustrate cu masuratori specifice în specificațiile detaliate.Vă rugăm să verificați caietul de sarcini înainte de a plasa o comanda.În mod normal admisibil diferențe în dimensiuni sunt aproximativ 0,5 cm de măsurare.Dacă veți găsi dimensiunea de produse care nu ti se potrivesc, ne puteti contacta direct.

Culoare Nepotrivire

Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc. Cu toate acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil.

Feedback-ul

1.Ta satisfăcătoare este singura noastră urmărire.Feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2.Pls vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul pozitiv odată ce sunteți mulțumit cu achiziția.

3.Vă RUGĂM să nu ezitați să ne contactați dacă sunteți mulțumit cu dvs. de a cumpăra, vom rezolva toate problemele cu tine.

Despre noi

bine ati venit la fiecare prieten pentru a vă rugăm să vizitați magazinul nostru, principalul nostru de afaceri este buticuri, en-gros și cu amănuntul,magazinul nostru este situat în cel mai mare centru en-gros din lume-Yiwu centru de comerț internațional, avem avantajul de calitatea și prețul mărfurilor,bun venit pentru a salva magazinul nostru,de aur,și cu siguranță vom furniza cele mai bune servicii.

Etichete: mens strălucitoare, costume de baie, slipuri, mens alb, costume de baie, slipuri, pailletes înot purta, sport costume de baie, sport top, pantaloni de yoga de fitness purta, de sex masculin, costume de baie, slipuri, petite înot purta, boho-o singură bucată costume de baie, sală de fitness tinuta set.

Fisa tehnica

Model Tip Print
Dimensiune L,XL,XXL,XXXL,4XL
Ocazie Sporturi De Apa
culoare Negru,Albastru
Tip De Element Boxeri
Material Spandex
Gen BĂRBAȚI
Numărul De Model CX1469
locul de origine ZheJiang,China(Continentală)
Tip Sport Înot
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale

Recenzii

Scrie o recenzie

Costume de baie pentru Bărbați Costume de baie barbati slip Sport pantaloni scurți bărbați clasic, costume de baie foc, care arde bărbați boxeri noi uzură plajă

Costume de baie pentru Bărbați Costume de baie barbati slip Sport pantaloni scurți bărbați clasic, costume de baie foc, care arde bărbați boxeri noi uzură plajă

Produse similare: