Tonton 10M de Alimentare DC Cablu de Extensie 30ft Compatibil 12V DC Adaptor de Cablu pentru Camera de Securitate CCTV Camera IP de Securitate Acasă

Produs nou

1 Produse

In stoc

69.11lei

Distribuiti

Informatii

Acest produs este disponibil de la UE, SUA, UK, JP și CN depozit, dupa comanda, va vom livra la cel mai apropiat depozit.

Putere Cablu de Extensie 30ft 10M 2.1 mm x 5.5 mm Compatibil 12V DC Adaptor de Cablu pentru Camera de Securitate CCTV Camera IP DVR Standalone

Comanda dumneavoastra va fi livrat în termen de 1-3 zile lucrătoare (cu excepția week-end și de sărbători) de îndată ce plata dvs. este eliminat prin www.primaria-urzicuta.ro, nu putem fi facuti responsabili pentru întârzierile cauzate de dvs. local de servicii post sau Internaționale de la Vamă.

Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Cumpărătorii sunt responsabili pentru suplimentare COD taxe, TVA, Taxele de Brokeraj, Taxe, Taxe vamale și Impozite.

Dacă adresa dvs. este definită ca zonă de la distanță , va trebui să plătească în plus la distanță taxa de transport , sau vă rugăm să ne dea o adresă care nu este de la distanță.

Pls verifica dacă adresa și numărul de telefon este corect, mai ales verificați dacă codul poștal și orașul este corectă,în caz contrar coletul nu va fi nava.

Toate produsele au fost testate înainte de a navei, astfel încât să nu va primi produsul defect.

Un an de garanție pentru toate produsele, orice unitate care dovedește defecte în perioada de garanție perioada de valabilitate va fi reparat fără costuri pentru piese sau înlocuit.

Produsele defecte TREBUIE să fie nefolosit și returnate în termen de 30 de zile de la data cumpărării, în ambalajul original și includ toate accesoriile.Costurile de transport sunt non-rambursabile.

Înainte de a reveni,un Retur Marfa Autorizația (RMA) trebuie să fie obținute prin contactarea la vânzător.Orice produse returnate la vanzator, fara RMA va fi invalid.Cumpărătorul este responsabil pentru toate taxele de transport.Garanția nu acoperă nici întâmplătoare, accidentale sau daune indirecte, decurgand din utilizarea.

Vom lăsa feedback-ul pozitiv de la fiecare client, și, de asemenea, speranța poate obține un feedback pozitiv și 5 stele de la fiecare client, pentru că feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau serviciu , doar nu ezitați să ne contactați în primul rând înainte de a pleca orice feedback neutru sau negativ, serviciul nostru pentru clienți și suport tehnic vor face tot posibilul să vă oferim o soluție adecvată.Feedback-ul negativ și de soluționare nu poate rezolva problema, dar contactați cu noi, primul va primi o soluție bună.Recunoașterea ta ne va face mai încrezători pentru a dezvolta afacerea noastră și să vă servească mai bine.

Tonton este un producător de frunte și furnizor de o gamă completă de produse selectate din Consumator de Securitate, Asigurat de Oras si de Smart City dispozitive hardware și soluții software.Tonton este un furnizor de Soluții de Securitate de top!Ne anunta cu mandrie ca Tonton linie de securitate este în prezent distribuit în mod direct sau indirect internaționale bine-cunoscute canale prin OEM sau Tonton brand.

Etichete: camera de secur, Tonton, 5 cablu de culoare, 12v dc prelungitor, camera supraveghea, 12v cablu, cablu de extensie pentru cameră video, a250 amg, 12v dc cablu de extensie, dc 12v putere extensie cablu cctv.

Fisa tehnica

Tip De Element Cabluri
tip end 2.1 mm x 5.5 mm
Lungime Cablu 30FT/10 Metri
Nume De Brand Tonton
Plug Type NICI unul
Numărul De Model DC-30FT-B
Cerere Electrocasnice
culoare Alb
Funcția putere cablu de extensie

Recenzii

Scrie o recenzie

Tonton 10M de Alimentare DC Cablu de Extensie 30ft Compatibil 12V DC Adaptor de Cablu pentru Camera de Securitate CCTV Camera IP de Securitate Acasă

Tonton 10M de Alimentare DC Cablu de Extensie 30ft Compatibil 12V DC Adaptor de Cablu pentru Camera de Securitate CCTV Camera IP de Securitate Acasă

Produse similare: