Noi 52.5 mm la M65x1 Fir Adaptor Cu Proiectie Cerc SUBȚIRE

Produs nou

1 Produse

In stoc

106.17lei

Distribuiti

Informatii

La magazinul nostru vizitatori:

Stimati vizitatori,suntem Cnscope,și suntem profesioniști microscop furnizor, noi avem propria noastră fabrică și au, de asemenea, mai multe societăți cooperative,deci avem mai multe microscop parte,în viitor,vor exista mai multe elemente enumerate în ebay store,avem propriile noastre de tehnicieni pentru a verifica toate elementele înainte de a trimis,și au, de asemenea, profesională a lucrătorilor la pachet ambalare,astfel încât nu există nici o vă faceți griji suplimentare.bine ati venit ofertă,dacă aveți orice întrebare pls nu ezitați să ne contactați în primul rând,vă mulțumesc,bine ai venit wholsale, de asemenea,!!

Noi 52.5 mm la M65x1 Fir Adaptor Cu Proiectie Cerc SUBȚIRE

Produs Caracteristică: 52,5 mm diametru interior filet M65x1 filet Max.diametru - 65 mm lungime Completă - 14 mm Greutate - 35 g Acest adaptor permite utilizarea de lentile de proiecție care au 52,5 mm baril diametru pe Chinezi concentrându-se helicoids cu M65x1 filet.O astfel de configurare este foarte bun pentru portret și fotografii macro.Adaptorul este asigurată de 3 set screw (instalat) cu o cheie allen (inclus).Fabricat din aliaj usor (aluminiu 6061 sau D16T), anodizat de culoare neagră și gravate cu laser.De vanzare este adaptorul numai.Obiectivul și helicoidal sunt pozate numai pentru referință.

performanță de încredere.Durabil.

Plata:

Vom accepta numai paypal!este ușor și în condiții de siguranță!

Plata trebuie să fie făcută în termen de 7 zile după licitație se termină.Foarte Apreciat.

Transport:

Produsul va fi livrat prin intermediul expres internațional imediat ce plata a fost procesată și după ce a confirmat adresa de livrare, numărul de telefon și sunt furnizate.

postul va fi livrat prin epacket pentru statele Unite,Marea britanie și Australia.aceasta va dura aproximativ 7-13 zile.

Si pls rețineți că în alte țări,postul va fi livrat prin e-mail înregistrată.De obicei durează aproximativ 10-25 zile lucrătoare să livrate.Livrare numărul de urmărire va fi, de asemenea, oferit pentru cumparatori.

Pentru comenzi, vă rugăm să rețineți că:

vom livra elementul la adresa care lista pe paypal,pls asigurați-vă că adresa de pe paypal este corectă.

Pentru că pachetul a fost expediat prin e-mail înregistrată,dacă transportul este în întârziere,pls contactati-ne în primul rând, Astfel încât să putem rezolva problema pentru tine.

Retur:

Va oferim 14 de zile politica de returnare. 100% satisfacție este scopul nostru!

Dacă aveți orice problemă atunci când primiți pachetul vă rugăm să ne e-mail în primul rând, urgent.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva probleme pentru tine .

Feedback-ul

Despre e-mail de la clienții noștri,vom răspunde în termen de o zi,dar dacă nu a primit răspuns în termen de o zi,pls da-ne mai mult timp.

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii,pls nu uita lăsat feedback-ul dvs. pozitiv,foarte apreciat.

Etichete: rx 5500 xt, bicicleta de exercitii, bijuterii din sârmă de oțel, telescop, IC Tragator, blocare luer adaptor de plastic, rx 5500 xt 8gb, sârmă de cupru, gass, agptek mp3 player.

Fisa tehnica

starea Noi
Material Aluminiu-Aliaj de cupru
locul de origine China (Continentală)
Origine NC(de Origine)
Tip Instrument De Mână Piese
Numărul De Model 52.5 mm la M65x1

Recenzii

Scrie o recenzie

Noi 52.5 mm la M65x1 Fir Adaptor Cu Proiectie Cerc SUBȚIRE

Noi 52.5 mm la M65x1 Fir Adaptor Cu Proiectie Cerc SUBȚIRE

Produse similare: