Solar Gazon Lampa Gazon Lumina Bufnita Animal, Peisaj, Lumini De Gradina Casa Eco-Friendly Led De Energie Solară În Aer Liber, Grădină Cu Gazon, Cu Lumina

Produs nou

1 Produse

In stoc

15.25lei

-25%

20.34lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici:

[Creative Solare de Gradina, Lumini]Un creator de lumină led set, drăguț și creative, mare pentru iluminat gradina cu gazon sau pasarelă, adaugă o distracție atinge la orice în aer liber, decor interior

[Utilizarea pe scară largă ] Potrivit pentru decorarea Gradina, Curte, Trotuar, paturi de Flori, Garduri, etc. Este, de asemenea, un decor unic, de Crăciun, Halloween, Ziua recunoștinței.

[Solare] mediu prietenos lumina solara are un panou solar pentru a încărca.Apăsați comutatorul"ON", în timpul zilei de încărcare de 8 ore, munca de 8-10 ore pe noapte.

[Rezistent la apa, Durabil și Realiste] De înaltă calitate, Rășină și non-decolorare vopsea nu va dispărea, cip, sau crack.Fie că e arșiță, frig, sau sumbru ploaie, Alimentat cu energie Solară Animal Lumina poate ocupa de toate.

[ Instalarea este ușoară ] pur și Simplu instalați lumini solare oriunde vă place și bucurați-vă de reală și în condiții de siguranță Bufnita!Vine cu două Piroane pentru a vă conecta.

Caietul de sarcini:

Culoare: Alb, Maro

Material: Rasina + Plastic

Dimensiune produs: 10 cm*7cm*43cm

Panou Solar parametri: polisiliciu 2V 60MA

Baterie: 1.2 V 600Mah AAA baterie reîncărcabilă

Numărul de LED-uri: 1 alb LED-uri luminoase

Lista de ambalare: solar owl light*1, teren plug*1, panou solar*1

Principiul De lucru: panou solar pe partea de sus convertește în energie electrică.Lumina este transformată în energie electrică de la panoul solar și stocată în baterie reîncărcabilă.Atunci când acesta devine întuneric pe timp de noapte (puteți bloca, de asemenea, panoul solar cu mâna pentru a intra în modul de noapte), panoul solar nu poate, atunci Când bateria este încărcată din nou, lumina se va aprinde automat.Această lampă este potrivit pentru curti, terase, balcoane, etc, fără cabluri sau o sursă de alimentare suplimentară, fără instalare, plasate direct pe gazon, sau atârnat într-un copac pentru a încărca automat în timpul zilei și se aprind automat pe timp de noapte.

Sfaturi

1. Prima Dată când Utilizați, vă rugăm să apăsați comutatorul în poziția"ON", și a pus lumina solara sub lumina directă a soarelui pentru cel puțin 8 ore

2. Vă rugăm să îndepărtați folia de protecție (Protejează panouri) de pe panoul solar înainte de utilizare;

3. Instalați lumina solara in aer liber, pentru a regla unghiul de panoul solar pentru a face sigur că ar putea primi maximum de lumina directă a soarelui.

4. Dispozitivul se poate stinge dacă panoul solar este situat prea aproape de stradă, lumini, lumini pridvor sau alte lumini.

Pachetul inclus:

1 X Solar cu LED-uri Lumina

Etichete: lampa de gradina solare, energie solară, acasă lampa de gradina solare, dus solar, led-bufnita, energie solară, led lampa de gradina solare, în aer liber, solar, 3d lampa bufnita, lampa bufnita.

Fisa tehnica

Este De Becuri Incluse Da
Nume De Brand Mabor
Origine NC(de Origine)
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Caracteristici bufnita
Sursa De Alimentare Solar
Utilizare Vacanta
Stil Modern

Recenzii

Scrie o recenzie

Solar Gazon Lampa Gazon Lumina Bufnita Animal, Peisaj, Lumini De Gradina Casa Eco-Friendly Led De Energie Solară În Aer Liber, Grădină Cu Gazon, Cu Lumina

Solar Gazon Lampa Gazon Lumina Bufnita Animal, Peisaj, Lumini De Gradina Casa Eco-Friendly Led De Energie Solară În Aer Liber, Grădină Cu Gazon, Cu Lumina

Produse similare: