Femei Genți Pentru Sport Nou Stil Sport Rucsac Ușor Oamenii De Fitness Sac De Depozitare Saci De Călătorie Portabil Sport Sac De Mână 2020

Produs nou

1 Produse

In stoc

39.05lei

-36%

61.02lei

Distribuiti

Informatii

Bine ati venit la Fabrica Noastră - click pe imagine pentru a vizita pagina de start

Bine ati venit la Anniebritney studio designer, Vizitați Pagina noastră pentru a obține Cupon de reducere.

Vă rugăm să faceți clic pe butonul "follow" de pe pagina de start ,veți obține prețuri preferențiale pentru unele produse, dacă sunteți un adept.

Despre Mine - ANNIEBRITNEY

salut, pentru toată lumea!Sunt ANNIEBRITNEY.Am mulți ani de costum a face experiența .După ani de muncă grea, eu sunt un pic celebru în China acum.Vreau ca toată lumea să mă cunoască.Ai vrea sa ma cunosti?Am oferi personalizate costume de servicii .Dacă aveți orice idei ,vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.

Vă Rugăm Sfaturi

Oferim diferite niveluri de Expediere.vă rugăm să alegeți metoda de transport maritim în funcție de timp. * Vă rugăm să vă asigurați toate detalii(dimensiune/culoare și așa mai departe) inainte de a face comanda.

Despre feedback-ul,sincer vă invităm să ne lăsați un feedback pozitiv dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Dacă nu sunteți,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback neutru sau negativ ca niciunul dintre ei nu poate rezolva problema.Suntem întotdeauna dispuși să lucreze lucruri.Multumesc.

Produs Arată

Elementul include o geanta.

CUMPĂRĂTORII OBSERVA

Despre culoare

-Poate exista o ușoară culoare diferite între fotografie și costum terminat,pentru ecrane de Calculator au aberațiilor cromatice, mai ales între CRT ecran și ecran LCD.

Despre timpul de livrare

-www.primaria-urzicuta.ro Standard De Transport Maritim: 15-60 De Zile.

-China Post de Aer și ePacket: 20-60 Zile.(Brazilia nevoie de 30-90 de zile)

-DHL: 7-20 de Zile.

-Observație: Pentru clienții și de vreme, poate, uneori, se va întârzia un timp, dar ne vom extinde timpul de livrare pentru tine, așa că, vă rog, așteptați ceva mai mult timp, cu răbdare.

Impozite și taxe

-Impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara.

Despre urmări coletul meu

-Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en sau http://global.cainiao.com/ (Copiate în browser pentru a deschide)

Despre picătură de transport maritim și en-gros

-Pentru en-gros, noi va oferim discount.

-Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.(Ai nevoie de ceva trimite notă despre picătură de transport maritim.)

Despre achiziționarea de protecție timp

-Dacă achiziția protecția timpul se scurge, vă rugăm să contactați-ne "din Cauza întârzierile la transport,vă rugăm să extindă data de livrare de 30 de zile." și ne poate ajuta să-l extindă.

Despre schimbare dimensiune

-Dacă doriți să modificați dimensiunea, noi gratuit pentru tine, dar cumpărătorul nu trebuie să plătească costul de transport maritim.(nu includ dimensiune particularizată)

Feedback-ul

-Dacă te și place produsele noastre,pozitive evaluarea este apreciat foarte mult și vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră.Dacă nu mulțumire ,vă rugăm să ne contactați, nu adăugați feedback-ul rău.nu este cel mai bun mod de rezolvare a problemelor.Vom răspunde la întrebările dumneavoastră în termen de 24 de ore.

Etichete: pliabil genti de voiaj, bagaje de mână, genți de mână de femei 2020 designer louis, kriega depozitare, duffel sac de îmbrăcăminte pentru femei, min femeie rucsac, geantă de umăr, Rucsac, loui vuitton, mi bărbații rucsac, geanta.

Fisa tehnica

Au Bare De Tracțiune No
Material Principal Poliester
Numărul De Model 0025
Geanta De Voiaj Călătorie Duffle
Stil Casual
Tip De Închidere fermoar
Gen FEMEI
Model Tip Solid
Lățime Produs 5inch
Înălțime Element 15inch
Tip De Element Saci De Călătorie
Ocazie Versatil
Duritate MOALE
Origine NC(de Origine)
Element De Lungime 13inch
Articol Greutate 0.5kg

Recenzii

Scrie o recenzie

Femei Genți Pentru Sport Nou Stil Sport Rucsac Ușor Oamenii De Fitness Sac De Depozitare Saci De Călătorie Portabil Sport Sac De Mână 2020

Femei Genți Pentru Sport Nou Stil Sport Rucsac Ușor Oamenii De Fitness Sac De Depozitare Saci De Călătorie Portabil Sport Sac De Mână 2020

Produse similare: