Original MCA cablu Audio Stereo de 3,5 mm la 2RCA Argint Placat cu Hi-Fi - pentru MP3 CD DVD TV pentru PC Audiofil cablu Transport Gratuit

Produs nou

1 Produse

In stoc

55.32lei

-15%

65.09lei

Distribuiti

Informatii

Original MCA, American Brand Mare

Cea mai de Calitate, cablu Audio , special pentru Muzica audiofil

Simțul auzului:

De joasă frecvență puternică și groasă, DACĂ este dulce, de frecvență înaltă rezoluție de prima clasa.

>>>Buna sau nu, După ce a ascultat să știi.

Caracteristică:

1. 100% de brand nou.

2. De joasă frecvență puternică și groasă, DACĂ este dulce, de frecvență înaltă rezoluție de prima clasa

3. Un capăt este standard de 3,5 mm Plug de sex Masculin, celălalt capăt este de 2 RCA Stereo de sex Masculin Jack, Cablu OD până la 8,0 mm.

4. Opțional lungime :0,5 M//0,75 M/1M/1,5 M/2M/3M/5M/8M/10M/12M/15M

5. Mai înalt grad de Mare puritate, placat cu Argint conductor de cupru, dublu ecranat (împletit argint placat cu cupru si folie).

6. Ultra-gros Placat cu Aur conectori de mare cu diferite obișnuit cablu audio.Hi-Fi si Stereo, aproape de zero pierderi de semnal.Special personalizate pentru iubitor de muzică/audiofil, efect de sunet Perfect.

7. Mare la abraziune rezistent la teaca , Eco-prietenos, flexibil.

8. Este un foarte high end audio cablu, design special pentru audiofili/iubitor de muzică, acesta poate oferi cele mai precise, mai clare , sunet șocant.Pentru că vom folosi cele mai bune materiale pentru fiecare elemente profesională și procesul de fabricație

9. Folosit în principal pentru echipamente audio și instrumente muzicale, MP3, DVD, CD, TELEVIZOR, radio, calculator și amplificator, boxe .

10. Pachet: retail polybag.

Transport : Putem Livra în întreaga Lume, produsele vor fi livrate in termen de 1~2 zi lucrătoare după plata integrală !Am expediat-o prin epacket /China Post air mail.

Plata : Alipay /Paypal

Politica De Retur:

1. Rambursările sunt oferite doar pentru produsele cu defect raportat în termen de 7 zile de la primire.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Vom înlocui elementul dacă este găsit a fi defect în termen de 14 zile.

4. Cumpărătorul este necesar să plătească pentru propriile sale taxe poștale pentru a returna produsul la noi.Taxele de transport si manipulare sunt non-rambursabile în orice caz.

5. Vă rugăm să ne contactați în primul rând prin e-mail înainte de a se întoarce elementul dvs., pentru că unele soluții nu poate solicita returnarea produsului.Returnat trebuie să fie în stare nouă, cu toate accesoriile.

6. Toate garanțiile nu acoperă daunele cauzate de utilizarea necorespunzătoare sau de compatibilitate.

7. Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client putem mai bine.

Garanție:

1.Cinci ani de Garanție, Cumpara cu incredere!

2. Dacă elementul nu sunt satisfăcătoare pentru tine, atunci când ați primit, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile, vom înlocui unul nou sau de a returna banii înapoi pentru tine.Vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni.

3. Dacă găsiți orice defect de produs în 3 luni, va vom trimite un înlocuitor, fără costuri suplimentare, sau de a face restituirea după ce vom primi elementul defect.

4. Dacă elementul este defect, după 3 luni, încă mai putem accepta că te trimit înapoi la noi.Unul nou va fi trimis la tine după ce am primit elementul defect, dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.

Alte Politici:

1. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

2. După ce a primit plata pentru articol, vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV.Dacă elementul nu este satisfăcătoare pentru tine, atunci când ați primit, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

3. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare.Dacă nu primiți răspunsul nostru, vom raspunde la primirea de re-trimis e-mail cât mai curând posibil.

4. Cumpărător Serios Numai!Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii.

Etichete: mca fundația, hi-fi speaker, mp3 x62, demo cd audiofil, hi fi acasă, Cablu 2rca, 2rca, 3.5 mm pentru argint cablu audio, faruri micro usb, mca.

Fisa tehnica

conector placat cu aur
protectie OFC placat cu argint, de înaltă densitate
culoare Transparent
Nume De Brand GuantaiTelcom
Conductor Argint placat cu cupru (Ultra High quality)

Recenzii

Scrie o recenzie

Original MCA cablu Audio Stereo de 3,5 mm la 2RCA Argint Placat cu Hi-Fi - pentru MP3 CD DVD TV pentru PC Audiofil cablu Transport Gratuit

Original MCA cablu Audio Stereo de 3,5 mm la 2RCA Argint Placat cu Hi-Fi - pentru MP3 CD DVD TV pentru PC Audiofil cablu Transport Gratuit

Produse similare: