Wholsales 87 partea de Sus de Imprimare Alb-Gri Gros PBT Tastă Pentru MX Switch-uri Mecanice Tastatură (Numai Tastelor)

Produs nou

1 Produse

In stoc

61.02lei

Distribuiti

Informatii

Pachetul Inclus

1x87 tastelor + Tragator (Acest link este doar o lichidare de stoc,a tastelor de calitate este foarte bun și de brand nou)

Nici o tastatură incluse

Detalii

Acest link este doar taste,tastatura incluse.La tastelor de încărcare bord este doar de a lua fotografie,nu sunt incluse în cea de-a vândut pachetul.Vom alege taste în propria cutie.

Această tastă set este gravată cu laser de top-tipărite.

La tastelor este fabricat din durabil PBT material,grosimea este de aproximativ 1,5 mm.Alb tastelor este foarte bun pentru vopsire.

Compatiability

Acesta poate fi folosit pentru cele mai multe, 87 61 ANSI Cherry MX Gateron MX Kailh MX și toate celelalte switch-uri MX tastatură.

Incompatiability

Dacă bara de spațiu este 6u 6.5 u 7u în loc de 6,25 u, nu poate fi compatibil,cum ar fi unele HHKB Cosair Logitech .Puteti comanda taste suplimentare necesare.Vom produce special set complet pentru ei în curând.

Unele vechi Cherry keyboard al cărui Spațiu Capslock-o gaură neagră este diferit nu este compatibil.Avem cires 117 121 keyset deține atât Spațiu special și Capslock în alte link-ul.

Unele Costar stabilizator tastatura căror bara de spațiu poate fi clicky pentru o grosime de capace.Puteți regla cablul sau se taie marginile interioare bara de spațiu.Aceasta este o problemă ușoară.Dacă le-ați întâlnit această problemă,lăsați-ne mesaj.Ne va ajuta să-l rezolve.

După Serviciu

Dacă unele taste lipsă sau rupte pe drum,trebuie doar să ne lăsați un mesaj,vă vom trimite lipsesc sau sunt rupte cele mai curând.Nu vă faceți griji despre asta și nu lăsați feedback-ul imediat.

Etichete: sa keycaps 87, pbt, gol keycap, pbt alb, mare pbt keycap, 87 tasta caps, limba japoneză, tastatură albă, înlocuire tastatură pentru macbook pro a1707, gri inchis pbt keycap.

Fisa tehnica

Limba engleză
Nume De Brand YMDK
Certificare NICI unul
Axa Corpului De Brand C G
Tip Cu fir
Cerere Desktop
Pachet Da
Numărul De Model 108
Stil STANDARD
Tastatură Standard 88 de clape
Suport Pentru Încheietura Mâinii No
Tastatură Full Size No
Operațiunea Stil Mecanice
Origine NC(de Origine)
Tip De Interfață USB

Recenzii

Scrie o recenzie

Wholsales 87 partea de Sus de Imprimare Alb-Gri Gros PBT Tastă Pentru MX Switch-uri Mecanice Tastatură (Numai Tastelor)

Wholsales 87 partea de Sus de Imprimare Alb-Gri Gros PBT Tastă Pentru MX Switch-uri Mecanice Tastatură (Numai Tastelor)

Produse similare: