În 2020, Noul Ceas de Moda pentru Femei de Brand de Lux Cuarț Ceas de mână Elegant Unic Gol afară Schelet din Piele Doamnelor Ceasuri Relogio

Produs nou

1 Produse

In stoc

18.47lei

-34%

28.39lei

Distribuiti

Informatii

Noua Creatie Ceas Pentru Femei Brand De Moda De Lux Quartz Casual Elegant Unic Gol Schelet Din Piele Sport Lady Ceasuri De Mana

[dial size]: aproximativ 3,8 CM

[lungime curea]: aproximativ 24CM

[lungime curea]: aproximativ 1,9 CM

[curea material]: Piele

[greutate]: Aproximativ 45g

[ambalare]: 1* uita-te cu sac de OPP

Fotografie De Produs

Transport

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL.

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. În mod normal, se va lua 15-45 zile lucrătoare pentru a ajunge la mai multe țări. ( Rusia și Brazilia 45-90 zile)

7. Dacă confirmarea se apropie, dar încă nu primi produsele, vă rugăm să ne contactați,

vom extinde termenul de livrare la prima dată.

8. Vă rugăm să NU deschideți litigiului în termen de 60 de zile.Dacă nu ați primit bunurile în 60 de zile,

vom 100% de restituire necondiționat.Cand faci o comanda,aceasta înseamnă că sunteți de acord cu instrucțiunile de mai sus.

Plata acceptam Alipay.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.Dacă nu puteți checkout imediat după licitație se termină,vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou plata.Prietenos vă sfătuim să plătească în curând, astfel încât să putem aranja transportul cât mai curând posibil.

Garanție Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau elementul nu așa cum este descris, vă rugăm să ne contactați pentru o parțială/completă de restituire sau de înlocuire pe costul nostru.Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați și vom face tot posibilul să-l rezolve.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.

Returnare și Rambursare Dacă doriți pentru a returna produsul(e) repararea / înlocuirea / rambursare, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.Dacă se întoarce pentru probleme de calitate a produsului,va vom returna integral suma adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după atât Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.primaria-urzicuta.ro.sau, puteți alege să aveți un înlocuitor.

Feedback-ul Feedback-ul este foarte important,sperăm că puteți să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ,astfel încât să putem încerca noastre cele mai bune pentru a face să vă mulțumiți.Un feedback negativ nu poate rezolva orice probleme dacă nu cunoașteți problema.Atunci când primiți elementul și mulțumit cu produsul, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 scoruri DSR, ne va fi foarte apreciat.

Etichete: curea ceas, ceas din ceramică, wach femeie doamna, bărbați ceas skeleton, ceas, ceasuri de femei de moda ceas 2020, ceas de buzunar lup, ceas brand femei, uita-te la femeie, rosivga ceas.

Fisa tehnica

Carcasa Din Material ALIAJ
Stil Moda casual
Material De Trupa PU piele
Lățime De Bandă 19mm
Caracteristică NICI unul
Relogio relogio feminino
Formati Fereastra Material Tip Sticla
Cutii & Cazuri Material Nici un pachet
Tip De Element Cuarț Ceasuri De Mana
Incuietoare Tip Catarama
Numărul De Model DBA089
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand dongba
culoare Alb, roșu, violet, negru, maro, roz
Trupa Lungime 24cm
Adâncime De Rezistență La Apă Nu rezistent la apa
Diametru Cadran 38mm
Caz Grosime 8mm
Trupa Tip De Material Piele
femei ceas ceasuri femei
Mișcarea Cuarț Circulație
Destinat pentru Femei, Femei, Lady
Cazul Formei RUNDA

Recenzii

Scrie o recenzie

În 2020, Noul Ceas de Moda pentru Femei de Brand de Lux Cuarț Ceas de mână Elegant Unic Gol afară Schelet din Piele Doamnelor Ceasuri Relogio

În 2020, Noul Ceas de Moda pentru Femei de Brand de Lux Cuarț Ceas de mână Elegant Unic Gol afară Schelet din Piele Doamnelor Ceasuri Relogio

Produse similare: