50Pcs/lot 15g/ml DIY Gol Oval Balsam de Buze Tuburi de Deodorant Containere Clar Alb Ruj de Moda Cool de Buze Tuburi

Produs nou

1 Produse

In stoc

137.37lei

Distribuiti

Informatii

50Pcs/lot 15g/ml DIY Gol Oval Balsam de Buze Tuburi de Deodorant Containere Clar Alb Ruj de Moda Cool de Buze Tuburi

Numele produsului: Alb / transparent tv cu tub

Aspectul produsului dimensiune: 3.7 * 1.8 * 7.5 cm

Tv cu tub greutate 17g, capacitate 15g

De protecție a mediului, de siguranță, non-toxice nou material: PP

1. Săpun poate fi instalat de mână săpun, săpun de călătorie, de călătorie, picnic, de călătorie, de muncă, școală, acces rapid, depozitare confortul, lumina si scurt

2 nu se poate face doar balsam de buze, dar face, de asemenea, Lithospermum crema.Taiyi crema anti-tantari crema, se răcește mâncărime crema, tot felul de unguent, ...............se poate face de îngrijire a pielii

Tort

3. După utilizarea repetată poate fi re-încărcat, de bună calitate, de înaltă temperatură nu este ușor să se scurgă

4. Capacitate maximă de 16G, poate fi durabil

Cea mai buna alegere de săpun manual de probă, cadou generos, ușor de transportat!Cea mai buna alegere pentru mână ruj / Esențial Unguent / masaj paste / Lithospermum Ziyun crema / antiperspirant inserați codul

Livrare:

1. Vom trimite colete în termen de 3 zile de la cumpărător plata este verificată prin www.primaria-urzicuta.ro.

2. Preturile noastre nu este inclusiv destinație taxe vamale.

3. Vom responsabil pentru China vamal problemă și cumpărător ar trebui să fie responsabil pentru destinația vamală problema .

Garanție:

1. Tuturor produselor pe care le vinde sunt în bună calitate și sub strictă de examinare înainte de a fi expediate.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate.

2. Am promisiunea de garanție pentru calitate într-un an și vom repara gratuit.Se întoarce de transport maritim ar trebui să fie plătite de către client.

3. Satisfactia dumneavoastra a produselor noastre este garantata.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, puteți returna bunurile de schimb, dar vă rugăm să comunice cu noi, înainte de a reveni.Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.Întoarce toate elementele trebuie să fie în stare bună.Acestea trebuie să fie în stare de resalable.Oamenii defecte nu sunt de garantare, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.

Feedback-ul:

1. Dacă sunteți satisface cu livrarea bunurilor, vă rugăm să ajute pentru a lăsa feedback-ul pozitiv și vom face același lucru pentru tine.

2. Ne pasă de clienții noștri de valoare, și va depune eforturi pentru a rezolva orice probleme neașteptate.

3. Dacă nu se satisface cu produsele, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în timp, și trimite un mesaj în primul rând, înainte de a pleca feedback-ul negativ sau deschide orice disputa de pe alibaba.Vom face întotdeauna cele mai bune noastre de a rezolva problema și de a trăi până la satisfacția dumneavoastră.

Etichete: multe tub de deodorant, balsam ruj, tubul de ruj alb, sticlă luciu de containere, luciu de buze tub 50 pack, pacientul imobilizat la pat, subțire de ruj container, gol lipgloss tub, tub oval, tub luciu de buze 5 ml.

Fisa tehnica

Numărul De Model l-98331
Nume De Brand NoEnName_Null
Tip De Element Sticle Returnabile

Recenzii

Scrie o recenzie

50Pcs/lot 15g/ml DIY Gol Oval Balsam de Buze Tuburi de Deodorant Containere Clar Alb Ruj de Moda Cool de Buze Tuburi

50Pcs/lot 15g/ml DIY Gol Oval Balsam de Buze Tuburi de Deodorant Containere Clar Alb Ruj de Moda Cool de Buze Tuburi

Produse similare: