Kensington Original Expert Trackball-ul Mouse-ul USB Cablu Optic cu Scroll Inel Minge Mare pentru AutoCAD/PS K64325

Produs nou

1 Produse

In stoc

300.17lei

-18%

366.07lei

Distribuiti

Informatii

Kensington Expert Mouse® Cu Fir Trackball

Premiat Tehnologie

DiamondEye™ De Urmărire Optice

Mișcarea tehnologie de detectare a asigura buna, un control precis al cursorului astfel încât să puteți obține în cazul în care doriți pe ecran rapid cu mai puțin de o mișcare de mână, îmbunătățirea productivității și eficienței. 1: DiamondEyeTM Tehnologia Optică 2,3,4: X/Y/Z-axa punct de ancorare

Scroll Inel si Minge Mare

Învârtiți selectorul pentru a vă deplasa în sus și în jos, pagini web sau documente cu usurinta complet în timp ce gri ball a fost special conceput cu o absolută sferice, suprafață dură pentru măsurători precise de urmărire și control.

1. Scroll-inel pentru măsurători precise de derularea degetului, fără a necesita mișcare a brațului. 2. Utilizarea TrackballWorks™ software-ul pentru a personaliza cele patru butoane de funcții, modifica defilare de comportament și de a regla fin pointer.

TrackballWorks™ Personalizare

Free downloadable software, oferind o experiență mai personalizată, oferindu-vă capacitatea de a atribui o mare varietate de funcții de program pentru fiecare dintre cele 4 butoane, precum și controlul indicatorul de viteză și viteza de defilare.

Design Ambidextru

Funcționează la fel de bine atât pentru dreptaci și stângaci utilizatorilor pentru a obține cele mai multe din lor trackball-ul.

Detasabila Încheietura Restul

Amortizare moale leagane mână și încheietura mâinii în confort ergonomic pentru durere-free productivitatea în perioadele extinse de activitate pe computer.

Plug & Play

Pur și simplu conectați cablul USB la dispozitiv și veți fi de până și să fie difuzate mai repede ca șoferii se va descărca în mod automat, plus nu e nevoie de baterii.

Mare Pantă Design

Dimensiuni

CE/FCC

Ambalare

Caracteristici

• TrackballWorks™ vă permite să personalizați toate 4 butoanele, setați cursorul de viteză • DiamondEye™ tehnologia de urmărire optice premium cursorul de control și de precizie • Premiat Scroll Inel vă permite să scanați în sus și în jos paginile cu usurinta • Mare 55mm mingea este conceput ca o sferă perfectă pentru a oferi o precizie excepțională • Detașabil încheietura restul sprijină mâna și încheietura mâinii pentru confort ergonomic • De încredere prin cablu conexiune USB • Cablu 180 cm cablu USB oferă fiabilitate și evită nevoie de baterii • Detașabil încheietura restul leagane mână în confort • PC și Mac® compatibile • TrackballWorks™ software descărcabil de la www.kensington.com

Pentru Sanatatea Ta

Nu ar fi trebuit să ajungă sau să se întindă pentru a utiliza tastatura sau dispozitivul de intrare.

Corecte și incorecte moduri de a aranja dispozitiv de intrare, tastatura si display

Mâinile și încheieturile ar trebui să fie în aproximativ aceeași poziție neutră ca și când ai brațele atârnând liber pe langa corp.Încheietura mâinii să nu fie îndoită prea mult într-o parte sau alta.

Ține încheietura mâinii și de mână, în conformitate cu antebrațul.

Notă: terminat trackball soareci va face o serie de teste stricte înainte de a părăsi fabrica pentru a verifica dacă acesta îndeplinește standardele de calitate.În acest proces, zgârieturi pot să apară, dar nu va afecta performanța produsului.Acest fenomen normal nu face parte din oficiale de asigurare a calității clauze din Kensington.Prin urmare, nu putem accepta la returnare și schimb cauzate de acest lucru, vă rugăm să înțelegeți.

Etichete: autodesk, kensington lock, mouse-ul, mouse cu fir lung, 7pin soclu, mouse-ul de călătorie, extra mouse de gaming, raton mi, tiger mouse bungee, mouse trackball soareci.

Fisa tehnica

Orientarea Mâinii Ambele Mâini
Personalizate Butoane Da
Numărul de Role 1
DPI 1000
Certificare ROHS
Modul De Funcționare Trackball-ul
Numărul De Model K64325
Timp pentru a pieței Apr-14
Produse De Stare Stoc
Pachet Da
Stil Trackball
Tip De Interfață USB
Numărul de Butoane 4
Origine NC(de Origine)
Kensington Model K64325
Tip Cu fir
Nume De Brand Kensington
Greutate brută 685g

Recenzii

Scrie o recenzie

Kensington Original Expert Trackball-ul Mouse-ul USB Cablu Optic cu Scroll Inel Minge Mare pentru AutoCAD/PS K64325

Kensington Original Expert Trackball-ul Mouse-ul USB Cablu Optic cu Scroll Inel Minge Mare pentru AutoCAD/PS K64325

Produse similare: