Mănuși de iarnă de Schi Caldă Non-alunecare de Motociclete Biciclete Ciclism Mănuși Touch Screen Deget Plin de Schi Manusi Impermeabile Aer Respirabil

Produs nou

1 Produse

In stoc

48.25lei

-45%

89.33lei

Distribuiti

Informatii

descriere produs:

Grele mănuși în aer liber

Robust de palmier, cu armat palma, cot tampoane, cusături duble și puternic Velcro, este foarte potrivit pentru mănuși de motociclete, piscină mănuși și mănuși de lucru.

Protecție flexibilă

Unic comune de protecție

Armat cu strat PU pe palma zonă și degetelor

Elastic spandex material și reglabil încheietura mâinii cu velcro, mobile și flexibile

Confortabil și portabil

Respirabil design de aerisire

Frecare gratuit încheietura mâinii moale material

Partea de jos adoptă un design inel, care poate repara automat mănuși în rucsac pentru utilizarea în aer liber

Notă importantă:

În scopul de a satisface cerința de a nu vinde greu ciolan mănuși (pentru că ele sunt considerate agresive), în prezent, oferim mănuși cu cauciuc turnat cot tampoane, care sunt mai moi decat cele originale PC mănuși, dar, de asemenea, să ofere rezonabil degetele de protecție.

versatil

Oferă cea mai bună protecție, dexteritate și confortul la purtare.Tactic manusi sunt foarte potrivite pentru utilizarea ca tactice mănuși, mănuși de motociclete, biciclete mănuși, mănuși militare, militare mănuși, aer moale mănuși, paintball mănuși, mănuși de fotografiere, vânătoare, mănuși, în aer liber mănuși de Lucru, mănuși, etc.

Alege marimea potrivita

Urmați dimensiunea diagramă pe stânga și să ia în considerare lungimea degetele pentru a face dimensiunea de selecție mai precisă.

Degetul mijlociu lungime de deget plin de mănuși:

M: 9 cm (3.5)

L: 9.5 cm (3.7)

XL: 10 cm (3,9)

Gama de eroare: +/- 0,3 cm

lista de ambalare:

1 pereche de mănuși*1

Atât cu ridicata, cât și direct de transport sunt binevenite.

Directe de transport maritim, putem trimite produsele la clientii dvs.

Inainte de a cumpara, vă rugăm să citiți cu atenție acest articol pentru a reduce neînțelegerile și de a ajuta-ne să crească împreună.

1. Ne putem asigura că produsele noastre au fost atent verificate înainte de expediere.

2. Dacă sunteți o nevoie urgentă de produs, dacă nu puteți să așteptați cu răbdare pentru poșta pachet de China Post, vă rugăm să alegeți express metoda de livrare.Dacă alegeți China Post Air Mail, dar acesta este utilizat atunci când transportul este întârziată.Vă rugăm să nu accepte orice restituiri sau dispute, dar ne-ar plăcea pentru a vă ajuta să prelungi durata de procesare a comenzii.

3. Puteți folosi toate produsele de la plată.De obicei, noi vă va oferi numărul de urmărire în termen de 24 de ore și trimite pachetul în termen de 48 de ore.După ce pachetul este trimis, acesta nu poate fi controlat de noi.Foarte dependentă de transport internațional, am sincer sper că puteți înțelege și să aștepte cu răbdare.Dacă nu există nici o întârziere, vom încerca noastre cele mai bune pentru a ajuta și să ne anunțați.

4. Dacă achiziția de protecție de expirarea timpului, vă rugăm să ne contactați, vă putem ajuta să prelungi durata de protecție.

Despre feedback-ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.Feedback-ul este foarte important.Vă îndemnăm să ne contactați imediat înainte de a da-ne feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem rezolva problema în mod satisfăcător.

Etichete: ptp710bt bandă, ptf agita xray, de lux chipao, poster agrumi, poster gaiman, de lux benzină, nike tn menis, de lux lv cup, poster galant.

Fisa tehnica

Funcția 2. Ține de cald
Anotimpurile se aplică. Primavara, Vara, Toamna, Iarna
Material Nailon
Stil. Punctul de mănuși.
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Mănuși & Manusi
Funcția 1 non-alunecare
Gen Universal
Caracteristic Lavabil.
culoare Negru, armata verde, maro
Greutate 300g
Aplicabile Mediu În aer liber, camping, ciclism
Tip Sport Ciclism
Numărul De Model mănuși
Dimensiune M /L /XL
Caracteristică lavabil
Modalitățile de producție De cusut
Tip Deget Plin

Recenzii

Scrie o recenzie

Mănuși de iarnă de Schi Caldă Non-alunecare de Motociclete Biciclete Ciclism Mănuși Touch Screen Deget Plin de Schi Manusi Impermeabile Aer Respirabil

Mănuși de iarnă de Schi Caldă Non-alunecare de Motociclete Biciclete Ciclism Mănuși Touch Screen Deget Plin de Schi Manusi Impermeabile Aer Respirabil

Produse similare: