A3A4 Hârtie de Tăiere de Precizie cu Alunecare, Tăiere a Hârtiei Foto Card de Ambarcațiuni de Tăiere Pad Conducător Ghilotina GDeals

Produs nou

1 Produse

In stoc

33.80lei

-22%

43.36lei

Distribuiti

Informatii

corpul, td, th { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } i { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-greutate: 700; } A3A4 Hârtie de Tăiere de Precizie cu Alunecare, Tăiere a Hârtiei Foto Card de Ambarcațiuni de Tăiere Pad Conducător Ghilotina GDeals

Nota 1:Vom păstra confidențialitatea datelor dumneavoastră în condiții de siguranță și nu va dezvălui nici o informație privată.

2:vă Rugăm să ne contactați dacă aveți orice întrebări.După echipa de vânzări vă va oferi o soluție perfectă în prima dată.

Produs Caietul De Sarcini:

Caracteristici:

1. Conceput pentru a reduce A3A4 Hârtie, fotografii, etichete, cărți și mai mult, trimmer poate taie curat prin mai gros de materiale cu usurinta.

2.Material: ABS.Dimensiune: aproximativ 270x85mm.

3.Caracteristici sharpedla tunderea mecanism și conducător măsurători de precizie pentru pefect scalate tundere.

4.Greutate de lumină și versatil, tăiere a hârtiei, de asemenea, include o protecție feroviar de pază și cârlig de blocare pentru a proteja utilizatorii.

5.Caracteristici: Precizie, Portabil, Instrument De Tăiere.

Notificare:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală poate o ușoară diferit de imaginea de culoare.

Vă rugăm să permiteți-5-30mm diferă datorită măsurare manual.

Pachetul Include:

1 x A3A4 de Tăiere a Hârtiei

1,Despre Transport: După ce comanda produsul, ne va livra achiziție în termen de 3-4 zile.Dacă aveți cerințe speciale,vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau contactati-ne direct. 2,Despre Rambursare: în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate în tranzit, îl poți returna în termen de 7 zile.Atunci când se aplică pentru o restituire,cumpărătorul trebuie să obțină confirmarea de la vânzător. 3,Despre comerțul cu Ridicata și Dropshipping: Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-8 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 4,Cum Pot urmări coletul meu?: Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 5,Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Etichete: manual de hartie ghilotina, taie mat, contrast dentare, cutter conducător, cutter foto, a4 cutter, copii slide, bisturiu, Hârtie De Tuns, metal ghilotina paper cutter.

Fisa tehnica

Numărul De Model A3A4
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

A3A4 Hârtie de Tăiere de Precizie cu Alunecare, Tăiere a Hârtiei Foto Card de Ambarcațiuni de Tăiere Pad Conducător Ghilotina GDeals

A3A4 Hârtie de Tăiere de Precizie cu Alunecare, Tăiere a Hârtiei Foto Card de Ambarcațiuni de Tăiere Pad Conducător Ghilotina GDeals

Produse similare: