GYTB Ac220V 2 Mod 3 Fire Motorizate Ventil cu Bilă dispozitiv de Acționare Electric Cu Comutator Manual

Produs nou

1 Produse

In stoc

79.28lei

-21%

100.36lei

Distribuiti

Informatii

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; }

Element Descriere

Presiune: Presiune Medie

Standard sau Non-standard: Standard

Sursă de alimentare: AC

Structura: așa cum se arată

Putere: electric

Descriere:

culoare: gri

Material: plastic + metal

Dimensiuni:DN15/ DN20/DN25

Maxmum Presiune de Lucru: 1.6 MPa / 232psi;

Mediu: Apa, Aer, Ulei;

Tensiune:AC220V 50/60 Hz Disponibile;

Putere: Max este 6W

Funcționare: Motor și parte(cu comutator manual funcția)

Lungime Cablu:0,5 Metri

Timp de viata: 100000 de ori;

Sigiliul Material: EPDM & PTFE;

Mediu Temperatura :-15°~50° Celsius;

Flüssigkeits Temperatura: -5°~100° în Celsiu

Proteja Clasa:IP 50

Aplicare:Acest alamă motorizate ventil cu bilă aplicabile aer condiționat, ventilator bobina sistem și sistem de încălzire în off de control, prin robinetul și servomotorul compoziție, dispozitiv de Acționare cu ajutorul motorului sincron cu mașina, built-in limita contacte, valva poate fi complet deschis sau complet oprit atunci când puterea, stabil acțiune.

Principiul de lucru:Această Supapă utilizate pentru sisteme de încălzire și de aer condiționat, ventiloconvectoare, sisteme on-off controlat de supapa de acționare și componente,elemente de acționare condus de un rotary valve minge de 90 la sută de circulație.Motor sincron condus de acționare, Built-in limita contacte, care să permită robinetul complet deschis sau complet închis, acțiunea și stabilitate

Pachetul Include:

1 x acționare electrică supapă cu bilă

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Element De Afișare

Livrare:

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Noi nu garantăm livrarea la timp cu privire la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.

Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.

În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.

Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Garanție Și Întreținere:

Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună.

Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului.Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Oferim, de asemenea, 12monthfree de întreținere.Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costsof părțile să fie înlocuit.

Etichete: Solenoid 12v, beok termostat, electric de acționare liniară metal, motorizat electric de acționare a supapei cu bilă, inoxidabil triclamp, din oțel inoxidabil valv, liniare de acționare 12v, 3 electrovalva, 3m 9501v, cilindri deja pcp supapa.

Fisa tehnica

Presiune Presiune Medie
NC sau NO Normal Deschis
Sursa De Alimentare AC
Modul De Acționare Fără Manuale Și Instrucțiuni
Standard sau Non-standard STANDARD
Certificare NICI unul
Material Plastic
Port Marimea DN15/ DN20/DN25
Putere Alte
Origine NC(de Origine)
Temperatura de mass-Media Temperatura Medie
Numărul De Model electric de acționare a supapei cu bilă
Structura Alte
Mass-Media Alte

Recenzii

Scrie o recenzie

GYTB Ac220V 2 Mod 3 Fire Motorizate Ventil cu Bilă dispozitiv de Acționare Electric Cu Comutator Manual

GYTB Ac220V 2 Mod 3 Fire Motorizate Ventil cu Bilă dispozitiv de Acționare Electric Cu Comutator Manual

Produse similare: