40~95cm Electric Aquarium Gravel Cleaner Filtru de Apă de Spălare Sifon de Vid Pompa de Apa Automata Aspirator Electric, masina de spalat Nisip

Produs nou

1 Produse

In stoc

75.13lei

-23%

97.59lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristică:

100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate

Bine capacitatea de a absorbi și puternică atracție magnetică.

După cum vă mutați magnet exterior, interior magnet cum urmează,prin urmare curăță de sticlă potrivit pentru utilizarea cu diferite grosimi de sticlă.

Streamline design-ul este atât de artistic și plăcut ochiului.

Plutitoare design evită pierdut magneți pe partea de jos a acvariului dvs. și face convenabil pentru utilizare.

Non alunecare s-a agățat de mâner pentru o mai bună acțiune de curățare.

Super magneti puternici pentru utilizare cu diferite grosimi de sticlă.

Non alunecare s-a agățat de mâner îmbunătățește acțiune de curățare, în timp ce anti-zero tampoane de curățare sunt extrem de eficiente în eliminarea algelor din sticlă.

Acest cilindru frecati foarte usor de utilizat, un capăt de mâner cu un design simplificat, este pe partea exterioară a cilindrului, la celălalt capăt de ea, acesta trebuie să fie plasat în rezervor este , două perechi împreună, putem curăța peretele cilindrului.

Acest cilindru are o perie, părinții care nu mai trebuie să vă faceți griji despre a fi neprietenos animalele de companie mici sunt atacat, nu mai trebuie să meargă perie chock expuse brațul cilindrului ! !

Culoare: imagine color

Dimensiune: vă rugăm să verificați dimensiunea din pozele de mai jos

Pachetul de conținut: 1Electric Aquarium Gravel Cleaner +furnizor+ accesoriu (puteți vedea ultima poza în cea mai recentă pagina de element de imagine.

• Cerința de putere: 2 x Baterii (nu sunt incluse)

• Material: ABS Plastic și componente electronice

• Lungime: 40-95 cm (reglabil)

• Debit maxim: 520L/h

• Lungime maximă: 95 cm

• Nivel Normal de apă: 20 cm

• Valoarea maximă a nivelului apei: 75 cm

• Culoare: Bej / Gri

• Greutate netă: 350 g

Coletul va fi cea mai mare parte expediate în termen de 5 zile lucrătoare de China Post.În mod normal nu durează 35-60 zile, dar în unele țări ar putea fi ceva mai mult din cauza sărbătorilor sau vamale , expediere locale de eficiență sau din alte motive, așa că vă rugăm să cred că peste înainte de a vă selectați-l, Dacă nu vrei să aștepți atât de mult timp, vă rugăm să acorde Express taxă sau vă rugăm să nu cumpere.DHL, UPS, EMS, Fedex și alte exprima de transport maritim nevoie de 3-7 zile, de obicei(Diferite express va are un pic diferite, timp de livrare)

China Post timp de livrare:

Federația rusă, de obicei, durează 45~60working zile

În statele UNITE ale americii, Canada, de obicei, durează 18~35 de zile lucrătoare

În Australia, Noua Zeelandă, Singapore, de obicei, durează 20~40working zile

În marea BRITANIE, Franța, Spania, Germania, Olanda, Japonia, Belgia, Danemarca, Polonia, Finlanda, Irlanda, Norvegia, Portugalia, Elveția, Suedia, de obicei, durează 25~45 de zile lucrătoare

În Italia, Brazilia si alte tari Sud-Americane, de obicei, durează 40 de~90 de zile lucrătoare

Transport prejudiciul trebuie să fie raportate în termen de 5 zile lucrătoare de la data la care produsul a fost livrat.

Costul de transport nu include taxe de import,iar cumparatorul este responsabil pentru taxele vamale.

Vă RUGĂM să ne contactați înainte de a părăsi un feedback Neutru sau Negativ.Ca o serioasă și responsabilă vânzător, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.Comentariul tau este foarte important în succesul nostru în afaceri.Dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și serviciile noastre, vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare Rating de 5.

NOTĂ: Rating sub 5 ne-ar putea duce un rău permanent situația.

Etichete: aquael filtru, acvariu piatra, acvariu filtru extern, acvariu jebo, filtrat pompă de acvariu, nicrew electric acvariu pietriș curat, acvariu electric sifon, acvariu sifon, petco acvariu sifon, boyu pietriș curat.

Fisa tehnica

Material Plastic
Tip pește

Recenzii

Scrie o recenzie

40~95cm Electric Aquarium Gravel Cleaner Filtru de Apă de Spălare Sifon de Vid Pompa de Apa Automata Aspirator Electric, masina de spalat Nisip

40~95cm Electric Aquarium Gravel Cleaner Filtru de Apă de Spălare Sifon de Vid Pompa de Apa Automata Aspirator Electric, masina de spalat Nisip

Produse similare: