12/24/36/48/60 Culori Arta Markeri De Desen Manga Gras Pe Baza De Alcool Schiță Marker Dual Cap Perie Pixuri De Artă

Produs nou

1 Produse

In stoc

60.41lei

-6%

64.27lei

Distribuiti

Informatii

12/24/36/48/60 Culori Arta Markeri de Desen Manga Gras pe Baza de Alcool Schiță Markeri Dual Cap Perie Pixuri de Artă pentru Artist

Caracteristici: Nume: Alcool Arta Markerul cu Cap Dublu: Rotund deget de la picior și Oblic toe, 6-7 mm lățime la larg sfat, vârful fin sunt 1-2 mm Culoare : 12/24/36/48 /60 Culori Caracteristice: pe Baza de Alcool Markeri Caracteristică: Non-toxic și Rapid-uscat, Colorat și Luminos Aplicabile Oameni: Artist & Iubitor de Artă & Student și Copii Etc.

SHPPING TERMENI

1.Elementele sunt nomarlly expediate după 1-5 zile lucratoare dupa confirmarea platii.

2.Produsele sunt expediate prin www.primaria-urzicuta.ro Standard de Transport maritim , www.primaria-urzicuta.ro Premium de Transport; cele mai multe dintre țările sosi în termen de 15 la 35 de bussiness zile.Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori,aceasta poate dura până la 60 de zile lucrătoare.

3.Costul de transport nu include taxe de import,cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

4.Dacă doriți să obțineți elementul mai repede,vă rugăm să ne contactați pentru a plăti costurile suplimentare de transport, va putem oferi următoarele rapid de transport maritim moduri:UPS,DHL,Fedex,TNT,DEPX,EMS.Prin aceste modalități, puteți obține elementul în termen de aproximativ 5-7 zile lucrătoare.

RETURNARE ȘI RAMBURSARE

1.Nu este mulțumit cu achiziția dvs. sau marimea nu se potriveste, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea comenzii.Putem liber schimb una, dar cumpărătorul este responsabil pentru returnarea costul de transport maritim.

2.A primit eronate articol, vă rugăm să luați o imagine a elementului unde are loc defectul și trimite-ne, vom verifica dacă acesta este o problemă de calitate, și apoi vă vom trimite o altă bucată gratuită, dacă nu are o problemă de calitate.

Vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice întrebări, vom încerca să o rezolve în termen de 24 de ore.

FEEDBACK-ul

1.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.vă mulțumesc foarte mult!!!!!

2.Dacă aveți orice problemă despre produs sau serviciu , vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback-ul negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.Vă mulțumesc foarte mult.

Etichete: manga pen, manhwa, perie marker, finokolor schiță markeri, koi marker, manga, pro alcool marker, perie stilou, perie dual pen, bronz marker.

Fisa tehnica

Ambalare Set
Tip Art Marker
Culoare Cantitate Alte
Poate Fi Ștearsă Sau Nu No
Numărul De Model 3203
Cerere Artă Markeri
Caracteristic Pe baza de alcool markeri
Ștampila No
Lungime 16.5cm
Cantitate Pachet Alte

Recenzii

Scrie o recenzie

12/24/36/48/60 Culori Arta Markeri De Desen Manga Gras Pe Baza De Alcool Schiță Marker Dual Cap Perie Pixuri De Artă

12/24/36/48/60 Culori Arta Markeri De Desen Manga Gras Pe Baza De Alcool Schiță Marker Dual Cap Perie Pixuri De Artă

Produse similare: