Calitate de Top Condus Numele Tag-Mini LED Digital Programabil Reîncărcabilă Mesaj de Defilare Etichetă Insigna Semn Pentru Festivalul Eveniment#290021

Produs nou

1 Produse

In stoc

34.78lei

-20%

43.49lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici: de Brand nou și de înaltă calitate.Software-ul de 15 versiuni de limbi.Economii de energie și durată lungă de viață.Moda și Ochi-prinderea, Cea mai bună alegere pentru dvs. Trade Show, Petrecere, Conferințe și Concerte.Ușor de utilizat, Programabilă prin PC ,Doar plug and Play.Suport toate Fonturile de pe computer, Suport gif/jpg/bmp/png imagini.Luminozitate reglabila la 3 nivele(20%,60%,100%) prin apăsare lungă pe butonul din spate.Cu o baterie Reîncărcabilă 230mAh baterie cu Litiu (Built in),se poate rula de 12 ore sau mai mult în întregime modul de luminozitate. 8.5 V alimentare,Cu o capacitate a Bateriei de afișare, Doar conectați la portul USB de pe computer atunci când lipsa de putere.Aplicații: Bijuterii Cardul de Preț, Produse de Supermarket, de Promovare Licențiere, Cluburi de noapte, Baruri, Turnee, Concerte, KTV, Atractii Turistice, de Cafenele, Case de Licitație, Bănci, Aeroporturi etc.

Caietul de sarcini: Dimensiune Ecran:9.2*3*0.6 cm Culoare:Roșu, Verde, Albastru, Alb, Control Luminozitate: 3 Nivele (20%, 60% și 100%), Program:10 programe, 2000 de Caractere în engleză Baterie:Reîncărcabilă 230mAh Baterie cu Litiu Limbă de Afișare: 15(engleză, Chineză, rusă, turcă, poloneză, coreeană, Japoneză, spaniolă, Vietnameză etc.)

Notă: ar putea Exista unele mici diferențe în tonul de culoare al imaginilor și elementul real.Vă rugăm să permiteți-1-2mm diferă datorită măsurare manual, mulțumesc.

Pachetul Inclus: 1 x Corp Principal(Software stocate în, Reîncărcați-Baterie Built in) 1 x Cablu USB(Micro-USB,USB2.0) 1 x Instrucțiuni

NICI o Cutie de vânzare cu Amănuntul.Ambalate în condiții de Siguranță în Punga cu Bule.

Toate articolele vor fi expediate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata dvs. este clar.

Notă: China Post Air Mail/Colet doar aparține întreaga lume post de sistem care este mult mai lent decât Livrare Specială.Elementele vor ajunge în 7-25 zile de afaceri la nivel mondial de obicei.Și ora de sosire, de asemenea, depinde de o serie de factori și diferite domenii.În general, timpul de sosire tabel este prezentat mai jos pentru inferență:

Înainte de placeing comanda dumneavoastră, vă rugăm să confirmați prețuri și alte detalii cu furnizorul.

Vă rugăm să asigurați-vă că citiți toată descrierea și sunt de acord cu tranzacția inainte de a cumpara.

Dacă elementul este defect, atunci când primiți sau nu sunteți mulțumit cu ea, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Dar elementele trebuie să fie în starea din fabrică.Vă rugăm să ne contactați în avans și verificați adresa de returnare înainte de a reveni.

Dacă elementul este defect, în 3 luni, am putea trimite o nouă înlocuire gratuită sau oferta de rambursare integrală după ce vom primi elementul defect.

Dacă elementul este defect, în 12 luni, am putea, de asemenea, vă oferim servicii de înlocuire, dar trebuie să plătească pentru plus cheltuielile de transport.

Scopul nostru este de a oferi Top la Nivel de Client Service, și serviciul nostru pentru clienți specialiști sunt mereu gata pentru a rezolva orice problemă.Apreciem foarte mult de 5 STELE feedback-ul POZITIV și vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor.

Etichete: g10 soclu, led-uri personalizate semn, programabile defilare a condus eticheta cu numele, digital numele insigna, led-uri semn, led scroll semn, multiva condus insigna, nail art pop stick, soclu baionetă, ford a condus insigna.

Fisa tehnica

Este De Becuri Incluse No
Corpul Material ABS
Este Baterii Incluse No
CONTROL LUMINOZITATE 3 Nivele (20%, 60% și 100%)
Garanție 2 Ani
Utilizare Vacanta
Certificare CQC
program 10 programe, 2000 de Caractere în engleză
Sursa De Alimentare DC
culoare roșu, verde, albastru, alb
Nume De Brand NoEnName_Null
Dimensiunea Ecranului 9.2*3*0.6 cm
Baterie Reîncărcabilă 230mAh Baterie cu Litiu
Este Nevoie De Baterii Da
Tip Baterie LITIU-ION
Limba De Afișare 15(Engleză, Chineză, Rusă, Turcă, Poloneză, Coreeană, Japoneză, Spani
Tensiune 12V
Numărul De Model 290021 LED Mini Eticheta cu Numele
Sursa De Lumina Fluorescente

Recenzii

Scrie o recenzie

Calitate de Top Condus Numele Tag-Mini LED Digital Programabil Reîncărcabilă Mesaj de Defilare Etichetă Insigna Semn Pentru Festivalul Eveniment#290021

Calitate de Top Condus Numele Tag-Mini LED Digital Programabil Reîncărcabilă Mesaj de Defilare Etichetă Insigna Semn Pentru Festivalul Eveniment#290021

Produse similare: