3/4" Sport Sclipici Benzi de Moda Femei Sclipici Benzi Elastice, Benzi de Păr pentru Fete 15 buc/lot

Produs nou

1 Produse

In stoc

20.34lei

Distribuiti

Informatii

au un fericit și mare shhopping aici :)

Vom amesteca 15 culori, 1 buc per culoare ,total 15buc

Dacă aveți orice întrebare sau confuz despre produsele, pls nu ezitați să contactați cu noi, vă vom răspunde cât mai curând posibil, vă mulțumesc!

Pls va rugam sa observati fiecare calculator poate avea o diferență foarte mică pe culori.

Noi, de obicei, va expediate elemente de International EMS ,de Aproximativ 7-10 zile lucratoare de la livrare(cu excepția zi de sărbătoare și ceva unexpectation), dacă este urgent,am accepta, de asemenea, o altă navă moduri, cum ar fi UPS/DHL/TNT și așa mai departe,și poate crește nava taxă, dacă aveți orice special reținerea,pls nu ezitați să contactați cu noi,vă mulțumesc foarte mult pentru sprijin.

În cazul puțin probabil că o revenire este cerere, pls asigurați-vă că toate declarațiile include toate elementele originale nedeteriorate, în re-stare vandabile, toate originale de ambalare, inclusiv manuale, garantie forme, etc.

40% din suma totală , taxele de Transport si manipulare nu sunt rambursabile.Cumpărătorul este responsabil pentru costurile de transport suportate de transport produse înapoi.Vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni.

Feedback-ul

Am apreciat fiecare feedback-ul de a pleca este de mare sprijin pentru noi, atunci când vă confirma plata, pls nu ezitați să lăsați feedback-ul, astfel încât să putem face mai bine serviciul.dacă aveți orice problemă,va rugam primul contact cu noi înainte de a pleca feedback-ul dvs. ne va face mereu eforturi pentru a face să vă mulțumiți cu comanda, multumesc foarte mult!!!

Etichete: set de benzi de cauciuc pentru par fata, coreea banda de păr pentru fete, elastic de păr banda cu burete, ureche trupa pentru copii, banda de păr pentru antrenament, benzi de cauciuc pentru par cu trandafir, guerlain sac de cosmetice, burete drăguț de ambalare, copiii valiza unicorn, porsche 918 model de masina.

Fisa tehnica

Model Tip Solid
Tip De Element Articole pentru acoperirea capului
Gen FEMEI
Tip Benzi
Numele Departamentului Adult
Stil Moda
Material Piele Sintetica

Recenzii

Scrie o recenzie

3/4

3/4" Sport Sclipici Benzi de Moda Femei Sclipici Benzi Elastice, Benzi de Păr pentru Fete 15 buc/lot

Produse similare: