1/2" DN15-2"DN50 din Oțel Inoxidabil SS304 Sanitare de sex Masculin Filetat Inel OD 50.5 mm se potrivesc 1.5" Tri-Clamp

Produs nou

1 Produse

In stoc

22.17lei

-30%

31.69lei

Distribuiti

Informatii

Picătură De Transport Maritim De Servicii: 1.Toate produsele din magazinul nostru de suport picătură de transport maritim , suntem sincer cu nerăbdare să lucrez cu tine 2.Putem Sprijini Fișier CSV/Excel Dropshipping.- E-mail de Sprijin. 3.Nu există nici un stoc limitat pentru a îndeplini ordinele pe o bază de zi cu zi 4.Nu factura sau receip sau materiale promoționale incluse.Despre livrare: 1.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 2.Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 3.Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 4.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 5.Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!Cum de A Comanda: va Rugam sa folositi "MASINA de CUMPĂRĂTURI" pentru a face o comanda pentru mai mult de un element, faceți Clic pe " Adăugați la Mașină ", după ce toate articolele fost adaugat in cosul de cumparaturi,

faceți clic pe " Vizualizare Masina de Cumpărături ",apoi" Cumpere de la acest vânzător ", în sfârșit, să-l plătească.Feedback: vă Rugăm să ne lăsați 5 stele ca încurajare, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre.

Vă rugăm să contactați cu noi, dacă nu sunt îndeplinite,noi va oferim cele mai bune servicii, până când sunteți mulțumit!

Etichete: dn50 clemă se încheie, 2 clemă, sanitare robinet cu bilă tri-clamp, Cu 3 căi ventil cu bilă tri-clamp, adaptor de prindere fir, tri clemă 7, adaptor dn50 clemă, dn15 din oțel inoxidabil, DN50, tri-clamp 2 1.

Fisa tehnica

Nume De Brand IKVVT
Tip Cuplare
Material Din Oțel Inoxidabil
Numărul De Model WJ2044
Origine NC(de Origine)
Forma Egal
cap de cod Alte
Conexiune Sudare
Technics Casting

Recenzii

Scrie o recenzie

1/2

1/2" DN15-2"DN50 din Oțel Inoxidabil SS304 Sanitare de sex Masculin Filetat Inel OD 50.5 mm se potrivesc 1.5" Tri-Clamp

Produse similare: