880mL Umidificator Moon 3D, Lampa Aroma de Ulei Esential Difuzor Purificator de Aer Filtru de Ceață Luna Lampă Lumina de Noapte Decor Acasă

Produs nou

1 Produse

In stoc

15.66lei

-17%

18.88lei

Distribuiti

Informatii

880mL Umidificator de Aer 3D Moon Lampa Aroma de Ulei Esential Difuzor Purificator de Aer Filtru de Ceață pentru Biroul de Acasă

Descrieri:

Acest umidificator adaugă atomizare tehnologie lunar lampa de tehnologie pentru a sprijini funcția de umidificare în timp ce servesc ca lampa de noapte.

Acest umidificator poate fi folosit cu un pic de aromoterapie ulei esențial, dar înlocuirea burete bețe în aproximativ o lună va reduce, de asemenea, durata de viață a umidificator mai repede, pentru că uleiul rezidual va bloca atomizor.Deci, atunci când clienții se adaugă aromoterapie ulei esențial, vă rugăm să folosiți cu atenție.

Caracteristici:

1. Două stiluri opțional.Acesta poate fi împărțit în USB plug-in și modul de built-in 1200mAh baterie cu litiu modul.Baterie cu litiu modul de încărcare nu poate fi plug-in modul.

2. Aspect frumos.Delicate și mici, nici spațiul ocupat, folosit în mașină, bucurați-vă de ceață volumul de vapori de apă în ceață pădure, răcoritoare.

3. Bine atomizare.Adânc umezire.Micromolecules pătrunde cu ușurință pe suprafața pielii și ajunge la stratul bazal pentru a menține celulele complet umed.

4. Galben Lampă Ambientală crește sentimentul de umidificare pe timp de noapte.

5. Design mai detaliat.Anti-alunecare de jos; usor de demontat, USB interfață universală.

Modul de funcționare:

Spray de funcționare: conectați sursa de alimentare, atingeți spray întrerupător cap de metal, deschide continuă spray modul (albastru lampă indicatoare de pe spray-ul este in lucru), atingeți din nou, deschide intermitent spray modul, (spray de 3 secunde pentru a opri 3 secunde), atingeți și opriți spray de lucru din nou (end spray de muncă, indicatorul albastru lampa se stinge).Opera în această buclă.

Lampa de noapte funcționare: atingeți de metal cap de lampă de noapte comutator de comandă, de control și de a ajusta lumina, schimba culoarea de lumina de fiecare dată când atingeți, alb-galben-alb cald-aproape, ciclu, la rândul său.În același timp, apăsați lung de metal auriu cap se poate regla luminozitatea de lumina (apăsare lungă de strălucire, de a deschide și apăsați lung întunecare).

Anti-dry burn: continuă spray pentru 10 ore, automate de curent, intermitent spray pentru 20 de ore, automate de pană de curent.După eșecul de putere, reporniți poate fi continuat.

Caietul de sarcini:

Material: PVC + PP

Produs dimensiune: 130*130*130mm/5.12"

Produs greutate: 300g

Tensiune de intrare: DC5V

De lucru curent: 400mA

Utilizare putere: 2W

Capacitate Rezervor de apă: 880mL

Spray volum: 25-35 ml/h

Durata de pulverizare mode: aproximativ 10h

Intermitentă spray-modul de timp: aproximativ 20h

Calendarul de închidere: 8h

Stil:USB Plug-in

Aplicabile locuri: birou,masina, camera de zi, dormitor.

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți ușoară măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

1 X 3D Moon Lampa Umidificator

1 X Suport

1 X Cablu USB

1 X Tampon De Bumbac

1 X Manual De Utilizare

Etichete: adaptor wan usb, pat fotografii născut, 2835 lumina centura, arcade fire 20, ali pearlhd peruca, ali3601e tv box, apple bandwatch, 5 fani rgb 12mm, a3 sm cazul carte.

Fisa tehnica

Forma Luna
Este Baterii Incluse No
Tip Lumina De Noapte
Origine NC(de Origine)
Tip Baterie NICI unul
Certificare CCC
Sursa De Alimentare DC
Sursa De Lumina Fluorescente
Utilizare Vacanta
Tensiune Other
Generarea De Energie Touch
Tip De Element luminile de noapte
Numărul De Model Luna Lumina Umidificator
Putere 0-5W
Corpul Material PVC
Este De Becuri Incluse Da
Este Nevoie De Baterii No
Nume De Brand alloet

Recenzii

Scrie o recenzie

880mL Umidificator Moon 3D, Lampa Aroma de Ulei Esential Difuzor Purificator de Aer Filtru de Ceață Luna Lampă Lumina de Noapte Decor Acasă

880mL Umidificator Moon 3D, Lampa Aroma de Ulei Esential Difuzor Purificator de Aer Filtru de Ceață Luna Lampă Lumina de Noapte Decor Acasă

Produse similare: