FLRA Panglică (50 metri/lot) New sosire colorat balon cu aer tipărite grosgrain panglică de 4 iulie sarbatorim

Produs nou

1 Produse

In stoc

43.89lei

-17%

52.88lei

Distribuiti

Informatii

(50 de metri/lot) New sosire colorat balon cu aer tipărite grosgrain panglică de 4 iulie sarbatorim

Material : poliester.

Calitate : materiale Eco-friendly și de culoare a procesului de moarte, unul dintre cele mai bune panglică fabrici în China!

Stil : Grosgrain Panglică

Dimensiune (Lățime) : 5/8",7/8", 1", 1-1/2", 2", 3"

Culoare : la fel ca in imaginea de mai jos

Pachet : 50 metri/lot.

Utilizare :face parul copilului arcuri,decora mini pălării de top,decora fete rochii,nunta sărbătorit decoratiuni,festivalul de petrecere decorate,etc.

Livrare: Min.pentru USD150.00 va avea transport Gratuit prin exprime în cele mai multe locații, cum ar fi NOI .Vă rugăm să verificați cu serviciul nostru pentru clienți înainte de plasarea comenzii.

Vă rugăm să rețineți că panglică în culorile pot varia ușor de la diferite ecrane.

Despre FloraRibbons magazin:

Toate noastre dragi clienți, vă mulțumim pentru oprirea de către magazinul nostru și de a face de cumpărare în magazinul nostru.Am prezentat noi modele variate de zi cu Zi tema la tema de Vacanta din timp în timp.Vă rugăm să adăugați magazinul nostru pentru a lista dvs. de colectare și adresa putina atentie la noile noastre modele.Probabil, veți găsi unele surprize aici.

Dacă design-ul nu este atractiv pentru tine, vă rugăm să nu fi supărat.Nu vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți și împărtășiți-ne ideea ta.Amintiți-vă, opinia dumneavoastră este foarte importantă pentru magazinul nostru.

Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați un feedback-uri pozitive asupra magazinul nostru site-ul și să ne dea cinci stele înscrie ca o referință pentru alți potențiali clienți.Opinia ta este foarte important când se face prima achiziție.Mulțumesc, prietene.

Desigur, dacă nu sunteți mulțumit cu experiența dumneavoastră de cumpărături, încă mai poți lăsa comentarii aici.Cu toate acestea, acesta va fi mare dacă puteți contacta serviciul nostru pentru clienți la prima înainte de asta.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.Vă mulțumesc pentru timpul acordat de a citi acest lucru.

FLORA FABRICA:

Etichete: 75mm grosgrain panglică, inima panglică, grosgrain panglică de imprimare, corsaj bandă, panglica de satin, 75mm panglică, 38mm grosgrain panglică, 25mm grosgrain panglică, panglică cadou roll, Grosgrain.

Fisa tehnica

Tesatura Tip Grosgrain
model Balon cu aer
Technics TIPĂRITE
Material 100% Poliester
Stil Singură Față
Numărul De Model R1802041
Nume De Brand FLRA
Tip De Produs Panglici
Lățime 7/8"

Recenzii

Scrie o recenzie

FLRA Panglică (50 metri/lot) New sosire colorat balon cu aer tipărite grosgrain panglică de 4 iulie sarbatorim

FLRA Panglică (50 metri/lot) New sosire colorat balon cu aer tipărite grosgrain panglică de 4 iulie sarbatorim

Produse similare: