Mare de Bambus Ceas de Buzunar pentru Barbati Maro Cadran Rotund Femei Ceasuri Colier de Utilitate Bronz Dur Lanț zegarek kieszonkowy

Produs nou

1 Produse

In stoc

56.83lei

-30%

81.20lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici: zegarek kieszonkowy Mare de Bambus Ceas de Buzunar Ceas de Buzunar pentru Barbati 100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate.Mișcarea: Quartz Diametru: Aproximativ 4,8 Grosime: Aproximativ 1,6 Lungime Totală de Lanț: Aproximativ 30 cm Conținutul Pachetului: 1 x Ceas de Buzunar 1 x Lant

FAQ

Q: de Ce acest ceas scump decât alte ceasul?

A: Acest ceas se trimite gratuit prin www.primaria-urzicuta.ro Standard mod de Transport maritim.S-ar putea urmări până când se ajunge la tine.Ai putea obține o mai bună experiența de transport maritim.

Q: Cum să se adapteze la timp?

A: vă Rugăm să trageți în afară butonul și apoi rotiți-l că ar putea schimba în timp.După aceea vă rugăm să vă rugăm să apăsați butonul care se va lucra normal.

Q: Poate acest ceas schimba bateria?

A: Da, acest ceas ar putea schimba bateria.Ai putea deschide înapoi caz cu o lamă subțire și ia cercului care le-ar putea schimba bateria.

PLATA

1. Am accepet Visa, Mastercard, Escrow, și așa mai departe.

2. Cumpărător rus ATTENETION: vă Rugăm să ne lăsați numele tau complet pentru Rusia politica.

TRANSPORT

1. Va vom trimite produsul în termen de 2-3 zile (zile de lucru, nu sezoanelor de vacanță), după ce plata a fost confirmată de www.primaria-urzicuta.ro.

2. Transport prin transport maritim Regulat în 35-45 de zile lucrătoare (Brazilia, de obicei, nevoie de 50-70 de zile).Dacă ai nevoie de un element de urgență, vă rugăm să plătească un cost suplimentar pentru cea mai rapidă metodă de transport maritim.

3.Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire.

4. Atunci când primesc comanda, in 24 de ore, vă rugăm să verificați-l cu atenție.Vă rugăm să ne contactați direct, dacă aveți orice probleme.

5. Dacă nu ați luat-o în timp de transport maritim, vă rugăm să ne contactați fără ezitare.Vom verifica-l pentru tine cu compania de transport și vamale.

REVENI & POLITICA DE RAMBURSARE

Dacă aveți orice întrebare sau nu există nici o problemă de articol, vă rugăm să ne trimiteți e-mail cât mai curând posibil.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema cât mai curând posibil.Noi credem că o bună comunicare va ajunge la un rezultat bun.Satisfactia dumneavoastra este foarte important pentru noi!

FEEDBACK-ul

1. Feedback-ul pozitiv (5 Stele) este foarte important pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul.Vă rugăm să nu deschideți litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ, înainte de a ne contacta, ne vom asuma responsabilitatea de a rezolva orice problema.

2. Vă rugăm să ne contactați prin E-mail sau Scrisoare, înainte de a pleca neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.Feedback-ul negativ nu rezolva nimic.Cele Mai Bune Urări.

Etichete: bărbați ceas cadran parte, mare ceas de buzunar, bărbați ceas de buzunar, lanț ceas, mare ceas de buzunar titular, jw cuarț, bambus decor acasă, stand de bambus, busola retro, daniel wellington.

Fisa tehnica

Mișcarea CUARȚ
Dial Tip De Material ALIAJ
Rama Funcție Staționare
Feature5 pandantiv ceas
Dial Display ANALOG
Stil Moda & Casual
Feature6 Bambus Mare Ceas De Buzunar
Feature7 ceas de buzunar
Feature3 ceas de buzunar pentru barbati
Feature1 zegarek kieszonkowy
Cazul Formei RUNDA
Gen Unisex
Feature8 Dur Lanț
Feature9 ceas colier
starea Noi cu tag-uri
Caracteristică Bambus Ceas De Buzunar
Feature10 Femei Ceasuri Colier
Feature2 Mare De Bambus Ceas De Buzunar
Diametru Cadran 4.8 cm
Carcasa Din Material BAMBUS
Numărul De Model P3355C
Nume De Brand YISUYA
Formati Fereastra Material Tip Acril
Facilitate4 Dur Lanț
Rama Tip De Material ALIAJ

Recenzii

Scrie o recenzie

Mare de Bambus Ceas de Buzunar pentru Barbati Maro Cadran Rotund Femei Ceasuri Colier de Utilitate Bronz Dur Lanț zegarek kieszonkowy

Mare de Bambus Ceas de Buzunar pentru Barbati Maro Cadran Rotund Femei Ceasuri Colier de Utilitate Bronz Dur Lanț zegarek kieszonkowy

Produse similare: