64 Buc Noi Magnetic Pliere Portabil Reversi, Othello Set de Șah Familie de Învățământ Părinte-copil Cadouri Gobang de Dame, Jocuri de societate

Produs nou

1 Produse

In stoc

40.60lei

-38%

65.49lei

Distribuiti

Informatii

64 Buc Noi Magnetic Pliere Portabil Reversi, Othello Set de Șah Familie de Învățământ Părinte-copil Cadouri Gobang Dame Board Games Descriere Produs:

Copiii Magnetic Ori Packable Reversi, Othello De Învățământ Tabla De Joc Jucărie - Verde

1.Componente:1 tabla + 64 Reversi piese

2.Descriere materiale:

Bord(PS,acoperite cu foaie de fier);

Piesele(PS,cu magnet interior).

Caracteristici:

.100% Brand nou de înaltă calitate

.Realizate din materiale de calitate, durabile pentru a juca

.Ușor și packable

.Toate piesele de joc sunt incluse

.Două-player joc de strategie

.Regulile de joc este simplu, dar se schimbă și foarte complexe, potrivite pentru copii de peste 6 ani

.Jocul prin inversarea piesele reciproc, și în cele din urmă de a judeca rezultatul de numărare restul de piese de pe bord.

Caietul de sarcini:

Culoare: Verde

Material: Plastic + a ȘOLDURILOR Materiale + Magnet

Dimensiune produs: Despre 19.5*19*0.7 cm

Pachetul Greutate: Aproximativ 200g

Diametru: 1,5 cm

Ambalare: Cutie De Carton

Pachetul De Conținut:

1 x Placa

64 x piese de Șah

Notă: vă Rugăm să înțelegeți, vă mulțumesc!Din motive de măsurare, de fapt, un pic de eroare.Pentru că lumina motiv, există unele culori diferite în produse reale.Vă rugăm să înțelegeți, vă mulțumesc!Bucurați-vă de joc~.

Servicii:

Metoda de plata acceptam ESCROW(alipay).Vă rugăm să faceți plata după achiziție.Vom aranja transport URGENT.Transport Maritim Transport Maritim La Nivel Mondial.Cu excepția unor zonă de la distanță.Am doar nava a confirmat pentru adresa.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă, atunci când face plata.Dacă nu ați primit coletul tău în 30 de zile după efectuarea plății, vă rugăm să ne contactați, Vom urmări de transport maritim și de a lua înapoi la tine ASAP!!!Feedback-ul Ne bazăm pe www.primaria-urzicuta.ro reputație și de satisfacție a clienților pentru a reuși.Prin urmare, feedback-ul dvs. și scorurile sunt extrem de importante pentru noi ca scoruri mai bune afectează nostru de căutare de plasament de pe www.primaria-urzicuta.ro.Contactați-Ne timp de lucru: Beijing timp la 8:30-18:00.Noi nu lucrăm pe Chinezi de vacanță(duminică, Țară, Zi de Sărbătoare) .Dacă trimiteți e-mailuri de la noi, în orele noastre de lucru va fi reluat în termen de 24 de ore.

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul, vă rugăm să contactați-mă și nu ne dau negativ naturale sau feedback-ul, vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi o satisfiactory soluție.

Etichete: tabla de șah, art diy, joc, sah din lemn, mici piese de șah, florale magnetic cutie de cadou, fantoma stick, set de șah, tablă de șah, canva.

Fisa tehnica

Numărul De Model YL00317
Nume De Brand qenueson
Ambalare Cutie
Tip Dame & De Șah
Modul De Predare Carte
Diametru aproximativ 1,5 cm
Componente 1 placa + 64 Reversi piese
Varsta >6 Ani
Dimensiunea Placii Aproximativ 19,5 cm*19cm*0.7 cm
Greutate About 200g
Material Cu Magnetic
Stil Reversi, othello

Recenzii

Scrie o recenzie

64 Buc Noi Magnetic Pliere Portabil Reversi, Othello Set de Șah Familie de Învățământ Părinte-copil Cadouri Gobang de Dame, Jocuri de societate

64 Buc Noi Magnetic Pliere Portabil Reversi, Othello Set de Șah Familie de Învățământ Părinte-copil Cadouri Gobang de Dame, Jocuri de societate

Produse similare: