Miniatura Modelul Scena Material Flocking Static Iarba Pulbere Aplicator Instrumente pentru Modelare Model de Scenariu

Produs nou

1 Produse

In stoc

82.09lei

-20%

103.89lei

Distribuiti

Informatii

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; }

Portabil de plantat

Electrostatic planta de ghiveci

Efectul de iarba de plantare este foarte bun.

Fii atent cu electricitate statică atunci când este utilizat

Utilizare: se Aplică lipici la locul unde iarba are nevoie pentru a fi plantate, apoi se adaugă paie praf pentru masina de plantat și activați comutatorul. (Electrod negativ are nevoie de model de contact)

Metoda de aplicare și de probleme au nevoie de atenție

1. Încărcați acumulatorul înainte de utilizare și verificați dacă cablurile în container au contact cu plasă de metal, care este pasul cheie de inspecție;

2. Pus în iarbă pulbere.Se recomandă ca lungimea de iarba pulbere este mai mare de 5 mm, care este mai eficient.Apoi strângeți capacul.

3. Pe modelul țintă și pe podea, masa, latex alb este redactat și aplicat în mod uniform, gata pentru a începe pulverizare iarba pulbere;

4 Apăsați pe suprafața de platforma țintă cu conectorul electric de la electrodul negativ, cât mai aproape posibil, și de a folosi apoi ghiveci pentru a începe pulverizare iarba pulbere de 2-3 cm de platforma țintă.

5. După ce ați terminat iarba pulbere, se toarnă în plus, iarbă pulbere sau de a folosi un model de vid pentru a-l suge.

6. Tăiați cu fân cu foarfece mici și o scobitoare până crește uniform.

Culoare:Negru

Material:plastic

Conținutul Pachetului:

1 * Aplicator

1 * pulbere

Notificare

Nu utilizați borna negativă a contacta ochiurilor de plasă de metal.Nu va fi o scânteie electrică, care ar putea provoca pericol.

Reducerea vârstei de utilizare mai mare de 16 ani!scoateți bateria atunci când nu este în uz și de a introduce mai mare a bateriei.

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: miniatura instrument de mână, smoc de iarbă, catifea flocking praf, nailon static iarba, unghii flocking pulbere de catifea, smocuri de iarbă, pufos flocking pulbere de catifea, miniatura instrumente de metal, material model, miniatură de cusut instrument.

Fisa tehnica

Nume De Brand FINDER
Certificare NICI unul
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

Miniatura Modelul Scena Material Flocking Static Iarba Pulbere Aplicator Instrumente pentru Modelare Model de Scenariu

Miniatura Modelul Scena Material Flocking Static Iarba Pulbere Aplicator Instrumente pentru Modelare Model de Scenariu

Produse similare: