Perie De Curățare Faciale Reîncărcabilă Silicon Impermeabil Fata Perie De Vibrație Sonică De Curățare Profundă Pete Remover Anti Îmbătrânire

Produs nou

1 Produse

In stoc

21.44lei

-39%

35.72lei

Distribuiti

Informatii

Electric Perie De Curățare Faciale Masaj Silicon Rezistent La Apa Sonic Fata De Masaj Curat Profundă A Porilor Fata Perie De Curățare Dispozitiv De Îngrijire A Pielii Demachiant Instrument

Viteza mare motorul va livra puternice vibratii pentru a permite o profundă și aprofundată de curățare facial și față ridicându-experienta de masaj, cu ușurință, oferindu-vă cu un proaspăt, neted și strălucitor cu aspect de piele după doar câteva săptămâni de utilizare.

Design rezistent la apa IPX7 pentru curățarea aerului și igiena sporita, și-a construit în 200mAh baterie reîncărcabilă poate fi alimentat direct prin USB de încărcare pentru funcționare fără fir.

Oferind 6 niveluri de intensitate variabilă pentru comutator cu buton ușor de control, pe scară largă, potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru pielea sensibilă.

Piele-friendly alimente grad silicon cap de perie de păr poate elimina acumularea de murdărie, impurități și de a face reziduuri, fără a dăuna pielii delicate, anti-bacterii și antialergice.

Caietul de sarcini

Material: Silicon de Calitate Alimentară ABS

Culoare: Roz/Verde/Albastru/Roz Roșu(Opțional)

Putere de ieșire: 5V/1A

Sursa de Alimentare: USB de Încărcare(Built-in Baterie Reîncărcabilă Litiu)

Capacitatea bateriei: 200mAh

Intensitatea De Viteze: 6 Viteze(Reglabil)

Rezistent la apa Rate: IPX7

Dimensiune Produs: Aprox. 13.1*5.2 cm/5.15x2.04inch

Notă :

Te rog, permite unele abateri din cauza manuală de măsurare și asigurați-vă că nu minte înainte de cumpărare.

Culoarea de elementul real poate diferi de imagini din diferite ecrane de calculator și setările de afișare.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pachetul Inclus:

1* Electric Facial De Curățare Perie De Curatare

1* Cablu USB

1* Manual De Utilizare

Notă:

După-vânzare de servicii:

Dacă acesta nu funcționează/nu primesc/nu este deteriorat în timpul transportului/ sau alte sau alte probleme, vă rugăm să contactați-ne pentru gratuit.După ce ne confirma, putem retrimite sau de restituire.

FAQ:

1.Este acolo orice Număr de urmărire pentru postul meu?

Vă rugăm să urmăriți colete pe : www.17track.net/en

Vă rugăm să rețineți: (cum ar fi : China Post Obișnuit Pachet Mic Plus ) informațiile de urmărire este disponibil doar în China.În cele mai multe cazuri, de transport maritim internațional durează în jur de 35 la 60 de zile lucrătoare

2. En-gros și Picătură de Transport maritim

Pentru en-gros, oferim reducere si transport care dureaza doar 3-7 zile pentru a ajunge.Dacă sunteți în căutarea pentru orice alt produs, vă rugăm să ne contactați, ne-ar plăcea să vă ajute să-l găsească.

Pentru dropshipping:

Putem oferi vrac dropshipping comenzi prin intermediul fișier CSV.

Vom accepta Paypal pentru plăți

Vom trimite-l la clienții dumneavoastră direct, fără factură ,promovarea de informații și fără orice informații despre compania noastră.

3.Culoare și dimensiune diferenta

datorită rezoluției ecranului, efectul de iluminare și eroarea de măsurare, mărfurile pot fi un pic diferite pentru poze, sper înțelegere.Multumesc mult!!!

4. 24 de ore de servicii pentru clienți

5 .Se întoarce:

'Gratuit' de serviciu

Reveni în termen de 15 zile

(Serviciul de Aplicare• Nu toate țările au acces Gratuit la serviciul de Retur.În prezent, țările acceptate includ pe continent teritorii de la Statele Unite ale americii, Canada, Australia, Marea Britanie, Franța, Spania, Germania, Rusia, Coreea de Sud, Arabia Saudită, emiratele arabe unite, Italia, Olanda, Polonia, Brazilia)

Cumpărătorul trebuie să se asigure că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate.cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

6 .Despre Feedback-Ul:

Dacă există unele probleme cu bunuri .Vă rugăm să ne dea o șansă de a rezolva problema .Îți promit că-ți dau cea mai bună soluție.

Etichete: culoare ceara de par, crema antirid, facial vapor, dhl, cosmetice industriale mașină, electrice fata perie de curățare marea britanie, ariciul sonic, rejuven piele dispozitiv, anti îmbătrânire utilaje, galvan faciale.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Funcția Vibrații Masaj
Suport epacket american marea BRITANIE NLFR GB BR Întreaga lume dropshipping
Caracteristică Adânc De Curățare Exfoliant Delicat
Material Metal
Mărfuri De Certificare A Calității CCC
Procesul de fabricație Masina De Facut
Tip Fata Perie De Spalat
Sursa De Alimentare Baterie Reîncărcabilă
Nume De Brand MOFAJIANG

Recenzii

Scrie o recenzie

Perie De Curățare Faciale Reîncărcabilă Silicon Impermeabil Fata Perie De Vibrație Sonică De Curățare Profundă Pete Remover Anti Îmbătrânire

Perie De Curățare Faciale Reîncărcabilă Silicon Impermeabil Fata Perie De Vibrație Sonică De Curățare Profundă Pete Remover Anti Îmbătrânire

Produse similare: