Femei Talie Mare Antrenor Corset Tummy Control Chilotei Lenjerie De Corp Slăbire Fund De Ridicare Modelare Curea De Talie Mare 2020 Nou

Produs nou

1 Produse

In stoc

19.53lei

-21%

24.73lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristică:

Material:Bumbac,Nylon,Spandex

Nivelul De Control:Firma

Shapewear:Control Chilotei

Tip Material:Postav

Decorare:Nici Unul

Grosime:Subțire

Obscene Imagine:Nu

Sugestiv Sexual:Nu

Descriere:

1.Material:nylon + spandex,confortabil si respirabil,nici o urmă.

2.Caracteristici:Abdominali, fese,talie frumos,confortabil si respirabil,talie lung,mai bună și mai largă de ambalaje,bun efect pliere.

3.Această pereche de pantaloni poate, de asemenea, strângeți-vă șoldurile și ridicați solduri.Acesta este un scop lenjerie de corp, deoarece acestea nu sunt doar confortabile și respirabil,dar, de asemenea, cel mai bun corset cu multe beneficii.Se pare mai subtire,mai subtire,mai stricte pentru stomacul nostru de control,corpul de slabire,modelare corporala si femei corsete.

4.Chilotei,talie antrenor,talie organism de formare modelarea pantaloni,strângeți stomac și începe să modeleze corpul tau.De înaltă talie lenjerie chilotei sunt potrivite pentru orice ocazie din viata.Dacă sunteți o mireasa,domnisoara de onoare sau un eveniment special,doriți să vedeți și să simțiți cel mai bun de nunta.

5.Femei la modă lui modelarea corpului pantalonii sunt nunti,petreceri,munca,petreceri,conferinte,ceremonii,întâlniri și tot ce doriți pentru a prezenta cel mai bun body shaping pantaloni.

Ambalate includ:

1 x Formator Lenjerie de corp.

Dimensiunea Diagramă:

Dimensiune------Potrivit pentru Talie----se Recomanda Greutate

M/L-------66-76cm/26.00-29.90----50-65 kg

XL/2XL----76-86cm/29.90-33.80----65-75 kg

3XL/4XL---86-98cm/33.80-38.60----75-90 kg

Notă:

1.Acest produs este luată în natură, dimensiunea permite 1-2 cm de eroare, vă rugăm să prevaleze într-un fel, mintea cu atenție împușcat.

2.Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală poate o ușoară diferit de imaginea de culoare.

Etichete: celebrul antrenor de talie, oamenii antrenor, trainer femei, bărbați adidas, epocă talie antrenor, omul adidas, dimensiuni talie antrenor, talie antrenor sa, omg talie antrenor, fugi de pantofi.

Fisa tehnica

Sugestiv Sexual No
Tip De Element Formatorii
Obscene Imagine No
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Shapewear
Material Spandex
Decor NICI unul
Tesatura Tip Lână pieptănată
Gen FEMEI
Grosime STANDARD
Nivelul De Control Mediu
Shapewear Controlul Chilotei

Recenzii

Scrie o recenzie

Femei Talie Mare Antrenor Corset Tummy Control Chilotei Lenjerie De Corp Slăbire Fund De Ridicare Modelare Curea De Talie Mare 2020 Nou

Femei Talie Mare Antrenor Corset Tummy Control Chilotei Lenjerie De Corp Slăbire Fund De Ridicare Modelare Curea De Talie Mare 2020 Nou

Produse similare: