Baterie auto Master Switch-uri 12v 24v fără Fir Control de la Distanță 50M Electromagnetice Electromagnetice de Putere Baterie Întrerupător

Produs nou

1 Produse

In stoc

148.52lei

-34%

225.04lei

Distribuiti

Informatii

Sfaturi Cald:

1.Vă rugăm să pregătească un cablul de la baterie,Ca cablu de mașină este diferit.Noi nu trimite bateria sârmă în parcelă .vă rugăm să înțelegeți.

2.Acest comutator de sprijin de control manual.Dacă telecomanda este pierdută sau puterea este de , aveți posibilitatea să apăsați butonul , apoi de conectare a bateriei

3.Telecomanda poate controla 50m

4.Se potrivesc pentru cele mai multe Mașini

Caietul de sarcini:

Comutare Voltaj:12V/24V

Tip De Material: Cupru

Caracteristici speciale:control de la distanță întrerupătorul bateriei

Cu telecomanda:Da

funcția: remote control manual

Caracteristici:

Tensiune nominală: 12V DC/24V

12v Tensiune de Lucru 10-15V

24VWorking Tensiune 20-29V

Durată de viață de Utilizare: 100.000 de Ori

Receptor De La Distanță Standby Curent: 0.0085 O

Pachetul Include:

1 x Baterie de Masina Comutator

Comutare consum de energie: 0.008 amperi timpul de așteptare, foarte de economisire a energiei, consumul de energie poate fi neglijată, atunci când sursa de alimentare principal este alimentat cu energie, consumul de energie este de 0,8 amperi, 9.6 w, ceea ce este echivalent cu consumul de energie de 1 de semnalizare.Atunci când ieși din mașină, ar trebui să fie rupt.Porniți sursa principală de energie, deci masina are, de asemenea, funcția anti-furt.Indicatorul luminos de pe controlerul este constantă.Puteți înțelege dacă starea de lucru de la distanță comutator de control este normal.Nu aveți nevoie să ia în considerare consumul de energie.Noua baterie poate fi plasat la o lună și poate fi, de asemenea, concediat în mod normal.

Notă:

1. După instalare, de control de la distanță comutator electromagnetic va creste consumul de energie al bateriei.Atunci când părăsesc vehiculul, control de la distanță ar trebui să fie folosit pentru a opri alimentarea cu energie totală în timp, pentru a evita bateria fiind epuizate din cauza consumului excesiv de energie și în imposibilitatea de a începe.

2, deoarece este întreruperea alimentării cu energie electrică a întregului automobil, acesta va provoca alarma, masina de calculator și alte pene de curent nu poate funcționa.

3. În timpul conducerii normale, nu deconectați comutator electromagnetic pentru a evita creșterea tensiunii generatorului și daune auto echipamente electrice.

4.Acest aparat este doar pentru baterie on / off, acesta nu poate porni motorul

1. Garanție limitată pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe www.primaria-urzicuta.ro!

1. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po

2. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentă accesorii incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.primaria-urzicuta.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

3.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Dacă Sunteți Mulțumit Cu Produsul Nostru, vă Rugăm să Lăsați Full-stele și Feedback Bun Pentru noi.Feedback-ul dvs. ne va Încuraja FACE mai Bine În Continuare.Multumesc!!!

Etichete: auto tai, comutator de alimentare, deconectați comutatorul, întrerupătorul principal al bateriei, lancer comutator cheie, electromagnet electromagnetice, 12v extinde telecomanda, baterie taie, baterie întrerupător, auto baterie taie.

Fisa tehnica

Nume De Brand FISHBERG
Tip De Element Întrerupătorul Bateriei
Element De Lungime 14inch
Lățime Produs 13.2inch
Caracteristici Speciale acumulator master switch-uri
Tip De Material Cupru
Numele Modelului Baterie auto Comutator
Articol Greutate 800kg
An 2019
Extern De Certificare De Testare ce
Înălțime Element 5.5inch

Recenzii

Scrie o recenzie

Baterie auto Master Switch-uri 12v 24v fără Fir Control de la Distanță 50M Electromagnetice Electromagnetice de Putere Baterie Întrerupător

Baterie auto Master Switch-uri 12v 24v fără Fir Control de la Distanță 50M Electromagnetice Electromagnetice de Putere Baterie Întrerupător

Produse similare: