Date Broasca Wireless Bluetooth Gamepad Pentru Playstation4 Consola PS4 Dual Vibration Controller Pentru Android Telefon Joystick Pentru PC

Produs nou

1 Produse

In stoc

107.60lei

-48%

210.96lei

Distribuiti

Informatii

Wireless Retro Familie Controler De Joc Video

4K video HDMI consola de joc este construit în 568 de joc clasic, și mâner îmbunătățit de design face ca cele două gamepad-uri arata mai simplă.Aduce un sentiment retro de ori.Atunci când vă simțiți plictisit sau doriți să lăsați o copilărie fericită pentru copilul dumneavoastră, puteți alege acest produs pentru a juca jocuri cu copilul dumneavoastră și să împărtășească fericirea!

4K Video Joc Consola Suport pentru PS1/GBA Bulit în 3000/10000 jocuri

Deschide Linux source code sistem, cu 32GB / 64GB card, built-in 3000 + / 10000 + jocuri.Rus jucătorii pot alege, de asemenea 2000+ pur rusesc joc meciurile.Acceptă jucători pentru a căuta jocuri, acceptă jucători pentru a personaliza jocuri preferate și puteți juca și de a descărca jocuri de la sine.Te las să fii intim cu familia, prietenii și copiii și să simtă farmecul jocului!

Cel mai nou design Pentru controller PS4

Wireless controller de PS4 este cu adevarat ergonomic și adoptă pentru PS5 design!În special, analog joystick-ul este sensibil și netedă, cu aproape nici un input lag-ul si drift.La sentiment familiar face mai ușor pentru tine pentru a finaliza provocări în joc.În același timp, controlerul este integrat cu accelerometru și giroscop, și ambele se simt foarte sensibile, care aduce o mai precisă și mai interesantă experiență de jocuri de noroc.În seara asta, nimic nu este mai interesant decât un controller bun pentru a câștiga jocul.

Super Compatibilitate

Wireless gaming controller-este în general compatibil cu PS4/PC-ul(Win7/8/10)/telefon Android.Vă puteți bucura de jocuri pe mai multe platforme, cu gamepad.

Duble Vibratii,Suport cu 6 axe

Senzori de presiune care rumble cu fiecare acțiune de a face fiecare impact simti ca tine sunt în joc.Simt fiecare lovitura, accident, și de explozie cu mâna-vibrator dublu șoc răspuns. 6-axis Extrem de sensibil motion control systerm simțurile fiecare mișcare a voastră și personaje, precum și obiecte din joc se va muta și de a reacționa în timp ce înclinați,apăsați și se agită controller.

Noul touch light bar design

Versiunea imbunatatita a operatorului are un nou touchpad-light bar design, care mai intuitiv reflectă starea de mânerul în sine.Dacă acesta este feedback-ul vibrații, puterea fizică de personaj din joc, sau de identificare a operatorului, acesta vă va ajuta să joci pentru o lungă perioadă de timp.Final de bucurie!

Extensibil butoanele de programare pe partea din spate

Partea din spate poate fi programat cu 4 programabile de expansiune personalizate chei (M1, M2, M3, M4) de pe spate.Poți personaliza tastele de comenzi rapide în funcție de nevoile dvs., ceea ce face operarea mai repede și de a face miscari mai repede.

Versiune imbunatatita a controller vine cu difuzoare

Design avansat tehnologic oferă jucătorilor cu un difuzor mono.Un joc de comenzi vocale va fi trimis în difuzor, care nu va interfera cu muzică și efecte de sunet de joc în sine.

Experiență nouă Pentru Controller PS4

Atâta timp cât apăsați butonul SHARE, puteți încărca imagini sau clipuri video, sau difuzare a ecranului de joc în timp real pentru a partaja minunat proces de joc din întreaga lume.Și puteți invita și să se alăture joc tu sunt în joc, și bucurați-vă de partajare jocuri pe care le joci online.

Analog joystick-ul și touch-pad

Se mai ocupă de a spori sentimentul de control și de a oferi un confortabil experiență de operare.Controlerul este echipat cu două joystick-uri analogice de pe stânga și dreapta.Poti juca cu ușurință jocuri de acțiune sau PS fotografiere jocuri care necesită operațiuni delicate.În plus, puteți, de asemenea, experiență de operare noi plăceri, cum ar fi deplasarea sau alunecarea prin touchpad-ul.

Built-in difuzor

Centrul de comandă este echipat cu un difuzor.În unele jocuri, controller pe mâna ta va emite, de asemenea, sunetul produs de către operator și TV pentru a spori sentimentul de prezență în timpul jocului.

De bună Calitate și un Serviciu Bun

Dragi prieteni!Vă mulțumesc foarte mult pentru vizita la magazinul nostru.Din cauza întârzierile actuale la nivel mondial în curierat rapid, acestea nu pot fi livrate în perioada de timp necesară.Curent timpul de livrare este de aproximativ 35-70 zile.În scopul de a nu întârzia livrarea de colete pentru o lungă perioadă de timp, vă recomandăm să alegeți www.primaria-urzicuta.ro Standard de Transport maritim.Cele mai multe țări se poate livra în 7-25 zile!Alege www.primaria-urzicuta.ro Standard de Transport maritim, vă puteți bucura de beneficii: Numai produsele noastre transporta Gratuit logo-ul, și următoarele opt țări se pot bucura gratuit de restituiri pentru nici un motiv.

Dual Usb Suport de Încărcare Pentru PS4/PS4 Slim/PS4 Pro

Acest Incarcator USB Station oferă un mod ușor și rapid pentru a încărca și stoca PS4/PS4 SLIM/PS4 Pro controlere de siguranță.Ideal pentru stocarea loc pentru a stoca controlere în încărcătorul atunci când nu joci.

Etichete: gamepad ps4, android bluetooth gamepad, joc și fum ps4, pin ps4, titan limba, gamepad windows 7, Control, data broasca, joystick pc, bluetooth audio comutator de control.

Fisa tehnica

Caracteristică 1 Controller De PS4
Pachet Da
Tip De Interfață USB
Touchpad-ul marfa
Caracteristica 5 gamepad pentru pc
Benzi cu LED-uri Da
Certificare NICI unul
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model ZXX1016SB
Caracteristică 2 Gamepad Pentru PS4
Stil Pentru PS5 stil
Caracteristică 3 Controller Wireless Pentru PS4
Tip Gamepad-uri
Funcția Pentru PS5 stil controler de joc
SONY Model PLAYSTATION4
Difuzor marfa
Nume De Brand DATE DE BROASCA
Caracteristică 4 Joystick-ul Pentru PS4
Compatibil Marca/Model Sony

Recenzii

Scrie o recenzie

Date Broasca Wireless Bluetooth Gamepad Pentru Playstation4 Consola PS4 Dual Vibration Controller Pentru Android Telefon Joystick Pentru PC

Date Broasca Wireless Bluetooth Gamepad Pentru Playstation4 Consola PS4 Dual Vibration Controller Pentru Android Telefon Joystick Pentru PC

Produse similare: