Baby Play Mat Impermeabil LDPE Podea Moale Saltea Pliabila Plin Covor Joc Copil Activitate Covor Pliere Pătură Reversibile #F5

Produs nou

1 Produse

In stoc

50.97lei

-76%

221.58lei

Distribuiti

Informatii

Baby Play Mat Impermeabil LDPE Podea Moale Saltea Pliabila Plin Covor Joc Copil Activitate Covor Pliere Pătură Jucarii Educative #F5

Descriere Produs:

În condiții de SIGURANȚĂ MATERIAL - Fabricate din LDPE, non-toxic si inodor, sigur și suficient de rezistent pentru copii.Moale și de înaltă elastic play mat-ar putea proteja copiii de la cucui, potrivit pentru copil, și ideal pentru încurajarea crawling, fier, așezat în sus, și de învățare pentru a mers pe jos.

Foarte Mare foarte MARE - Dimensiune: 180 x 150 x 0,5 cm.Suficient de mare pentru copilul tau pentru a juca sau a se târască în mod liber.Perfect pentru a fi folosit ca un covoraș de joacă sau direct ca o podea mat în loc de joacă și camera pepinieră.

UȘOR DE CURĂȚAT & STORE - play mat de suprafață este conceput pentru a fi rezistent la apa, puteți șterge direct cu un prosop umed să-l păstrați curat.Design pliabil, foarte ușor de a transporta și de a-l scoate.Acesta poate fi usor de depozitat oriunde in casa sau care transportă ușor afară.

REVERSIBILE MAT - Două diferite modele de desene animate(Animal + vehiculului) da copilului mai multă prospețime și de a ajuta să mențină curiozitatea lor.Desenele și modele de copil saltea, de asemenea, de ajutor în promovarea copiii dumneavoastră imaginatia si abilitatile cognitive.

UTILIZAREA pe scară LARGĂ - Perfect pentru copii decor dormitor, camera de zi covor, pat, perna, juca jocul mat, copilul crawling mat, yoga mat sală de gimnastică, podea mat, picnic mat, mat exercițiu etc.

Caietul de sarcini:

Material: LDPE

Dimensiune: 180cmx150cmx 0,5 cm/71"x59"x0.2inch

Pachetul Inclus

1x Pliabil Baby Saltea

Etichete: foto tapetes, covor de bucatarie, covor dormitor, europene covoare, drrsses copii, tort wilton, fantoma stick, covor copii, Pat Pătură, decor acasă.

Fisa tehnica

Design wilton
Forma Dreptunghi
Technics Țesute Manual
Origine NC(de Origine)
Model Tip Desene animate
Se Spală Stil Spălare De Mână
Material LDPE
Decorare Stil Pliabil baby saltea
Modurile de vânzare copilul crawling mat
Numărul De Model play gym mat
Loc Salon
Utilizarea dormitor
Stil cartton
Nume De Brand ISHOWTIENDA

Recenzii

Scrie o recenzie

Baby Play Mat Impermeabil LDPE Podea Moale Saltea Pliabila Plin Covor Joc Copil Activitate Covor Pliere Pătură Reversibile #F5

Baby Play Mat Impermeabil LDPE Podea Moale Saltea Pliabila Plin Covor Joc Copil Activitate Covor Pliere Pătură Reversibile #F5

Produse similare: