Digital Tester PH Metru Precizie 0.01 pentru Aquarium Pool Vin Urină și Filtru de Calitate a Apei Pureit Metru TDS Tester

Produs nou

1 Produse

In stoc

59.23lei

-14%

69.68lei

Distribuiti

Informatii

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; }

Ușor de Utilizat: pur și Simplu lăsați-pH-metru cu electrod în soluție pentru a fi testate, lecturi sunt rapid de afișare pe un ecran lcd mare

Aplicarea pe scară largă: instrument perfect pentru orice acvariu, industria de pescuit, piscine, spa, laboratoarele scolare, alimente & băutură, apă potabilă etc.

Auto Calibrat: Caracteristici în-a construit de calibrare cu 2 tampon de pulberi(inclus).Trebuie doar să apăsați un buton pentru a finaliza calibrarea.Acest pH-metru este calibrat din fabrică.Utilizatorii pot folosi direct.

Rezultate rapide si Precise: Nu este nevoie pentru a lucra cu aceste enervant diagrame de culoare și benzi de testare.Rezolutie: 0.01 pH, Precizie: ±0.01 pH

Compact și Portabil de Design: Buzunar montaj pH-metru, care este, de asemenea, ușor și compact.Total ascuns încăpea în geantă sau în buzunar pentru ușor, casual transportă.

Un TDS metru (aka ppm pen, nutrienți tester, tds stick) este un convenabil instrument digital pentru a verifica instantaneu globală a calității apei.TDS = Total Solide Dizolvate, care este, de sare, de metale sau minerale în apă.Cu o simplă apăsare de buton, TDS pot spune generală a apei nivel de puritate,care va fi afișat pe sn în ppm (părți per milion).Cea mai mică TDS nivel, cea mai pură apă, cu 0 ppm fiind pură H2O.TDS este mare pentru verificarea apa de la robinet de calitate, sau să știi când să schimbi un filtru.

TDS Metru de Apă este perfect pentru aplicații de testare perfect apa potabila, Filtru Apa, filtre de carbon, apă de izvor, apă grea, mediu de apă de la robinet, Frigider, Filtru de Apa, Filtru de Apa

Culoare:Galben+alb

Material:plastic

Dimensiune: 15.5x2.9x1.6cm

Conținutul Pachetului:

1 x PH-tester

1x TDS Tester

2x tampon PH pulbere

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Noi

Noi oferim un produs bun cu cel mai bun pret,ne-am sprijini cu Ridicata/Picătură de Transport maritim Pentru

1. Pentru Picătură de Transport maritim comanda, te rog remarca"dropshipping ordine", vom prioritiza.

2. Pentru en-Gros/Drop comenzi de Livrare, dacă aveți orice idei cu privire la prețul sau pachetului,vă rugăm să ne contactați în avans,vă vom oferi cele mai bune servicii pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

Despre Plată

Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății, vă rugăm să contactați www.primaria-urzicuta.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere ajutor:

Despre transferurile

1.Vom trimite comenzi URGENT termen de 2-5 zile(cu excepția week-end și de sărbătorile naționale) după ce plata dvs. este completat în mod normal.

2.Vă rugăm să scrieți completati adresa de livrare corecta numărul de telefon și codul poștal, în special Rusia și Belarus cumpărători, vă rugăm să confirmați numele tău complet.

3.Vă rog să observați că noi nu va fi responsabil pentru plata taxelor vamale.Vă rugăm să vamale clearance-ul de unul singur.

4.Noi oferim atât postul de transport maritim și exprima shippings.Pentru cele mai multe țări, post livrare durează aproximativ 25-35 de zile lucrătoare, și mai mult pentru unele țări ca Brazilia, Peru.

Expres transport inlcude DHL, EMS, www.primaria-urzicuta.ro Premium de Transport și Linii Speciale ca Aramex.Este nevoie de aproximativ 7 zile.(Se va întârzia, dacă țara dumneavoastră întâlni unele probleme,greva muncitorilor,vreme problemă și așa mai departe.)

Despre Servicii post-vânzare

Suntem vânzător de încredere, și ne-am nostru profesionist după-vânzare de servicii pentru toate obiceiurile noastre.Dacă există orice întrebare cu privire la scopul,vă rugăm să ne contactați în avans ,vom fi mereu aici până când veți obține un fericit răspunsul.

Despre Feedback-Ul

1. Vă rugăm să verificați pachetul și element atunci când vei ajunge cu grijă pentru a asigurați-vă că nu există nici o problemă.

Etichete: phmetro, detector de amoniac, acvariu de control, pesti de acvariu live, controlul ph-ului, skimmer de proteine, ph, industriale ph controller, cl2 tester, metru ph-ului apei.

Fisa tehnica

Tip Display Digital
Nume De Brand MiLESEEY
Origine NC(de Origine)
Cu Iluminare Din Spate Sau Nu Da
Numărul De Model Instrumente
Este Dispozitiv Inteligent No

Recenzii

Scrie o recenzie

Digital Tester PH Metru Precizie 0.01 pentru Aquarium Pool Vin Urină și Filtru de Calitate a Apei Pureit Metru TDS Tester

Digital Tester PH Metru Precizie 0.01 pentru Aquarium Pool Vin Urină și Filtru de Calitate a Apei Pureit Metru TDS Tester

Produse similare: