XP-Pen Artist15.6 Pro Comprimat Desen Grafic Monitor Digital Animație Placa de Desen cu 60 de grade de înclinare funcție de Artă

Produs nou

1 Produse

In stoc

1 354.61lei

-49%

2 709.18lei

Distribuiti

Informatii

XP-Pen Grafic monitor Artist 15.6 Pro

Afișaj Profesional Face Capodopere.

Un Roșu Cadran interfață care arată și funcționează la cele mai bune sale.

Inovatoare Red Dial interfață este conceput pentru un flux de lucru lin și eficiență optimă.Se potrivește confortabil în mână și poate fi programat să zoom in și out pe panza ta și derulați în sus și în jos cu mai multă ușurință și cu precizie.

Pune optimizat soluții la îndemâna dumneavoastră.

Comparativ cu Artistul 15.6,Artistul 15.6 caracteristici Pro 8 complet personalizabil taste de comenzi rapide și de a pune mai multe opțiuni de personalizare de la vârful degetelor pentru a se potrivi preferi stilul de lucru, permițându-vă pentru a captura și exprima ideile mai ușor și mai rapid pentru optimizarea fluxului de lucru.

Minunat colorate, cu un minim de distrageri vizuale.

Adoptarea full-laminat tehnologie, Artistul 15.6 Pro combină perfect sticlă și ecran, pentru a crea o distragere gratuit mediu de lucru care este, de asemenea, ușor de pe ochi.De 15.6 inch full-laminat Display IPS de perechi superbe de culoare acuratețe de 88% NTSC(120% sRGB ), cu 178 de grade de unghi vizual și oferă culori bogate, vii, imagini, și orbitor detalii în vedere mai largă.

Sensibil Înclinați, în mod natural de afișare.

XP-Pen Artist 15.6 Pro suportă 60 de grade de înclinare funcția de a asigura imitație exactă de un real înclinarea efect de perie, oferind mai fina si mai natural de tranziție între linii și accidente vasculare cerebrale.Va veti bucura de o mai natural familiar desen experiență decât oricând înainte.

Performanta Premium decât restul.

Cu până la 8,192 niveluri de sensibilitate la presiune, AP2 Baterie-free, Stylus oferă cu precizie sporită și performanță îmbunătățită pentru a crea cele mai bune schițe și linii.

Elegant și inteligent concepute.

XP-Pen Artist 15.6 Pro dispune de un slim 11mm profil, și cu un ușor accesibile smart ecran-butonul luminozitate, puteți adapta cu ușurință la luminozitatea preferată pentru cazare de desen.

Accesorii perfect potrivite.

Portabil stand este construit pentru a preveni scuturarea sau alunecare precum și scuti oboseala ochilor și de mână rigiditate.De asemenea, vine cu un film protector pentru a proteja ecranul și pentru a reduce efectul de orbire, în timp ce titularul stilou ține stiloul și penițe de scris condiții de siguranță și dubleaza ca un pix suport sau suport pentru pix.

Trage și de a crea mai bine de artă digitală lume.

Schiță, vopsea și design direct pe XP-Pen Artist 15.6 Pro digital monitor suprafață!A obține puterea deplină de un pix afișa și de a atrage și de a crea ceva în mod creativ, în mod natural și intuitiv pe drum.

Deosebit de versatil.

XP-Pen Artist 15.6 Pro este compatibil cu Windows® 10/8/7(32/64bit), Mac OS X® 10.10 sau mai târziu, și lucrări majore de software de grafică, cum ar fi Photoshop®, Pictor, Illustrator®, Clip Studio®, și multe altele.

Pachetul include:

1 x Stilou de Afișare 1 x Acumulator-Stylus gratis 8 x Înlocuire Penițe 1 x Suport pentru Pix 1x Stand Portabil 1 x 3-în-1 Cablu 1x prelungitor 1 x Ghid Rapid 1 x Desen Manusa 1 x Pânză de Curățare

Q: Ce adaptor am nevoie pentru a conecta la apple iMac 27" cu nr HDMI sau USB-C porturi?

A: Ai nevoie de a cumpăra o suplimentare de Mac HDMI la adaptor Thunderbolt pentru a conecta Artist 15.6 pro.

Q: Pot lua acest du-te fără a fi nevoie cuplat la my computer/laptop?Sau trebuie să-l aibă cuplat la telefonul meu în timp ce eu sunt departe de casa?

O: 1. Artistul 15.6 pro trebuie să fie conectat la PC pentru a lucra.Nu e un produs independent.

Q: Ce laptop este compatibil cu?

A: este compatibil cu Windows® 10/8/7(32/64bit), Mac OS X® versiunea 10.10 sau mai târziu, și maiorul software-ul de grafică, cum ar fi Photoshop®, Pictor, Illustrator®, Clip Studio®, și multe altele.

Q: Despre garanție

R: Noastre de garanție este de un an.Dacă există probleme cu produsul, vă rugăm să ne contactați și vă vom ajuta să rezolvați problema.Dacă este o problemă de hardware cu produsul, vă vom oferi un înlocuitor gratuit.Noi vă va oferi o rambursare în termen de o lună.

Î: am nevoie de a plăti taxe vamale?

O: În unele cazuri individuale, cumpărătorul s-ar putea nevoie pentru a lua unele taxe de import sau taxe vamale la import țări.Ca sa ratele specifice, va rugam sa consultati local personalizate de birou.Recunoscător pentru înțelegere.

Etichete: trage tableta, pix, f xp pen, android tablet, notepad, vopsea, monitor pc, stick usb, huion h320, xp pen artist 16.

Fisa tehnica

tilt 60 de grade
Taste De Comenzi Rapide 8
Certificare DEEE
Pachet Da
Tableta Lățime 280 mm
Niveluri De Presiune 8192
Dimensiune ecran(diagonala) 15.6"
Tip Tablete Digitale
Rezoluția Ecranului 1920 x 1080
Precizie 0.1 inch
Tip De Interfață USB
Zonă Activă 344.16 x 193.59 mm
Unghi Vizual 178
Rezoluție Raport 5080lpi
Display color gamut 88% NTSC, 120% sRGB
roată role 1
Origine NC(de Origine)
culoare Negru+Rosu Dial
pen AP2
Material ABS
Nume De Brand xp-pen
Numărul De Model Artist De 15.6 Pro
Tableta lungime 443 mm

Recenzii

Scrie o recenzie

XP-Pen Artist15.6 Pro Comprimat Desen Grafic Monitor Digital Animație Placa de Desen cu 60 de grade de înclinare funcție de Artă

XP-Pen Artist15.6 Pro Comprimat Desen Grafic Monitor Digital Animație Placa de Desen cu 60 de grade de înclinare funcție de Artă

Produse similare: