Diy Diamant Broderie de Desene animate Mario Maria Mozaic Crystal 5D Cusatura Cruce Burghiu Plin de Diamant Pictura DIY Autocolant Decor Model

Produs nou

1 Produse

In stoc

11.92lei

-34%

18.31lei

Distribuiti

Informatii

modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor Caracteristică: Full Pătrat/diamant Rotund pictură Aplicare: acasa/hotel/birou de decor si cadou de Culoare Cantitate: 20-45 De Culori, ne puteți spune câte culori vrei.Despre Drill: 100% Plin patrat/rotund Material burghiu: Patrat/Rotund Rășină Diamant dimensiune Imagine: Orice dimensiune pot fi personalizate Despre Rama: Fara Rama, După ce ați terminat necesare pentru aderarea la locale cumpăra Cadru Panza Pachetului: Roll-up , pentru a Evita Cutele Pachetul Include: burghiu Plin de diamant , pânză imprimate, unelte PS: O : Aici avem Rotunde și Pătrate forma de diamant, puteți alege ce vă place!B : dimensiunea Pe care o doriți nu la link-ul, puteți să mă contactați!C : sunt f plătit pentru "Alte dimensiuni de contact",I se va trimite de dimensiuni mai mici.

Dragă, să acorde o atenție!Am vândut diamantul picturi sunt semi-produs finit care nu include rama!

Am vândut diamantul materiale de pictura este de rășină, întreaga modele de mozaic sunt forate cu o rășină diamant, hartă de bază cu adeziv de hârtie foto.Vânzarea de diamante pictura este vândut fără probleme de calitate nu se mai întorc. (Exemplu: produsul nu este aceeași cu imaginea, nu si-a imaginat produsul perfect marimea nu vezi, nu sunt defecte, etc. nu sunt o problemă de calitate).Dimensiuni produs indicat în descrierea produsului în rășină burghiu pentru fabrica de profesionist producția de masă, dar, de asemenea, mici, acolo este inevitabilă defecte de foraj, vă Mulțumim pentru înțelegere!Cu rasina de diamant va fi mai mult, cu mai mult de 30%, mai puțin de foraj fenomen, în general, nu apar, vă rugăm să fiți siguri de cumpărare.

[Sfaturi]

1. Rășina de diamant necomestibile, nu lăsați copiii să se joace în scopul de a evita accidentele, cum ar fi înghițire.

2. Desenul trebuie să fie păstrate curate, în caz Contrar, rezistența de aderență este afectat.Dacă nu există aderența murdăriei le poate influența cu temperatură scăzută solide de fier.

3. Diamante pentru a rămâne lipicios guma de etanșeitate.

Politica de transport maritim

1.Timp de manipulare: 1-3 zile lucrătoare,în general, ne vom ocupa de comanda dvs. imediat după ce plățile primite,dar livrarea poate întârzia ca stoc schimba in fiecare moment.

dacă aveți nevoie urgent de produse,va rugam sa ne contactati inainte de a plasa comanda,va vom verifica stoc mai întâi.

2.Normal e-mail de aer: toate produsele noastre sunt de transport gratuit,ne-am posta bunurile dumneavoastră de e-mail de aer,se va lua 10-40 zile lucrătoare pentru a livra.

3.Express: 1) 3-8 zile lucratoare de la FEDEX

2) 4-10 zile lucratoare prin DHL

3) 7-15 zile lucrătoare de către EMS

4.Vă rugăm să confirmați dreptul la primirea adăuga și numărul de telefon inainte de a comanda,numărul de telefon este foarte important pentru oficiul poștal pentru a contacta,așa că vă rugăm să verificați adresa și numărul de telefon cu atenție pentru a evita probleme inutile și pierderea adus la tine.

5. Clienții sunt responsabili pentru taxe vamale,de import taxa și impozitul perceput de personalizat.vom face noastre cele mai bune pentru a evita sau a reduce taxa de personalizat prin declararea bunurilor ca fiind "darul", sau să declare mărfurile în valoare scăzută.Dacă nu sunteți asigura politică personalizată,vă rugăm să verificați cu obiceiul prima.

Feedback-ul

1. Depindem clienților noștri satisfication pentru a reuși,noi prețuim fiecare client,prin urmare,feedback-ul dvs. este extramly important pentru noi.

2. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii,vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu 5 stele,cu bucurie ne va face același lucru pentru tine.

3. Dacă există probleme cu produsul, vom worlk cu tine rezolvare,și să-ți dau un răspuns satisfăcător.

modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor

Etichete: cristal diamomd pictura, diamont pictura de donald duck, decor mario, cross stitch, 5d diamon pictura, diamant broderie vânzare, cruce cusatura pernei, diamant vopsea, diamont pictura desene animate, cross stitch bucurie duminică.

Fisa tehnica

Efect DIY
Material Harz
1 Esențiale de uz casnic/prieten cadou/wal
Setați Tipul Da
Tipuri de foto personalizat
Utilizarea Esențiale De Uz Casnic/Decoratiuni
Zona Lipirea Plin
Panza Metoda De Ambalare Laminate
Model Tip Animale
Stil Stil European și American
material 2 Rășină De Diamant
Numele produsului Diamant Pictura Diamant Broderie
Numărul de Culori 1-30
Pret Mai mici ,mai Bune și competitive en-Gros
Ambalajul Extern PUNGĂ DE HÂRTIE
neterminate da,nevoie de manual
Kituri de stickere neterminate diamant mozaic
Instrumente palet,diamant pictura
Suplimentare Personaliza fotografie și imagine
Forma De Diamant Patrat/Rotund diamant Vopsea
Tip de en-Gros Da(>50 Buc)
Forma Unterschiedlich
Tip Piața Diamant broderie vânzare
Avantaj Transport Gratuit; Cumpara Direct De La Fabrica
Truse De Instrumente Interne Stilou,Lipici,Verde Farfurie,Tweeser
Cadru Nein
Mustertyp Karikatur
Feture New Sosire Fierbinte De Vânzare

Recenzii

Scrie o recenzie

Diy Diamant Broderie de Desene animate Mario Maria Mozaic Crystal 5D Cusatura Cruce Burghiu Plin de Diamant Pictura DIY Autocolant Decor Model

Diy Diamant Broderie de Desene animate Mario Maria Mozaic Crystal 5D Cusatura Cruce Burghiu Plin de Diamant Pictura DIY Autocolant Decor Model

Produse similare: