Pentru 1989-1994 Skyline R32 GTR Stil OEM Fibra de Carbon Grila Fata

Produs nou

1 Produse

In stoc

467.81lei

Distribuiti

Informatii

Pentru 1989-1994 Skyline R32 GTR Stil OEM Fibra de Carbon Grila Fata

Descriere:

Real Fibra De Carbon

Lucioasă sau Matt Terminat

Greutate de lumină și UV Protejate

100% De Brand Nou

FRP Versiune Disponibilă

Design de lumină greutate, scăderea în greutate cu până la 50%.Acesta nu numai ca face masini mai lin, dar, de asemenea, reduce consumul de combustibil.

Producție:

Deoarece există atât de multe tipuri de mucegai, produsele sunt bazate pe formularul de comanda, pentru ciclul se va schimba cu o cantitate de ordinul de mărime.Inainte de a comanda, vă rugăm să ne contactați pentru a confirma ciclu de producție.

Instalare:

Testat toate produsele au fost instalate, dar din cauza de materiale de construcții și a mucegai, unele produse pot necesita slefuire sau taiere timpul instalării pentru a realiza o instalare perfectă.Deoarece produsul nu este de dimensiuni normale, deci, după ce e gata, am să vă dau exact dimensiunea de ambalare, vom accepta de transport de marfă colecta.

Compania Introducerea

Hunan Yuhang Piese Auto Co, Ltd.a fost înființată în 2011 și a devenit un celebru auto styling producător în China.Noi furnizam produse de la mulți comercianți din China (continentală), Hong Kong, marea Britanie, Australia și Noua Zeelandă, specializata in producerea de fibre de sticlă și fibre de carbon, produse de modele de vehicule.Ca protecție față și spate, spoiler față și spate, aripi, portbagaj, panou de racire, capac motor, lampa de cap și așa mai departe.

Imagini De Produs:

Etichete: iptv latino an, lcd samsung a110, jogger dor etam, cap de lumină bmw 3, iptv lista adulți, cum lchas pilote, cât de frumos hijab, flori tatuaj mama, iptv franceză gratuit.

Fisa tehnica

Numele Modelului Oem
Înălțime Element 1inch
Tip De Element Curse Gratare
Origine NC(de Origine)
Extern De Certificare De Testare CCC
Lățime Produs 1inch
Element De Lungime 1inch
Tip De Material de carbon
Articol Greutate 2kg
Caracteristici Speciale grila fata

Recenzii

Scrie o recenzie

Pentru 1989-1994 Skyline R32 GTR Stil OEM Fibra de Carbon Grila Fata

Pentru 1989-1994 Skyline R32 GTR Stil OEM Fibra de Carbon Grila Fata

Produse similare: