5pcs Portelan Setul de Baie Europene Baie Ceramice Dozator Sapun Lichid Portelan Săpun, Periuță de dinți Titular Decor Acasă

Produs nou

1 Produse

In stoc

53.78lei

-45%

97.79lei

Distribuiti

Informatii

NOTĂ

Ceramica sunt pur lucrate manual, sunt un turnare, în producția și procesul de ardere va apărea în mod inevitabil unele mici defecte, cum ar fi bule mici, mici de porțelan pete, mici pete negre, neregulate geamuri, etc., sunt normale categorii, vă rugăm să înțelegeți, vă rugăm să alegeți cât de mult doriți!

DROPSHIPPING

Nu orice facturi sau promo materiale incluse Pentru procesare în termen de 24 de ore, informații de logistică în termen de 48 de ore nu Există nici o limită de cantitate minimă, poate fi o reducere de cumpărare în vrac, și de logistică este rapid.

METODA DE PLATA

1. Aslesy cumpărător de protecție protejează numai metode de plată pe www.primaria-urzicuta.ro ca mai jos.

2. Dacă aveți orice întrebări cu privire la plată, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. 3. Vă rugăm să verificați adresa dvs. înainte de a finaliza plata.Dacă doriți pentru a face orice schimbare, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil, sau va vom trimite produsele la adresa lasata de tine pe ordinea de informații numai.

TRANSPORT

Express Shipping DHL Express de Aproximativ 3-10 zile de Transport maritim EMS Despre 3-10 zile de Transport maritim Standard www.primaria-urzicuta.ro de Transport maritim Standard Despre 20-45 de zile Înregistrate de e-Mail de Aer de Aproximativ 40-60 de zile

#Vom trimite articolele termen de 1-4 zile după ce sistemul confirmă cumpărători de plată.Un număr de urmărire va fi actualizat pe www.primaria-urzicuta.ro după ce elementul este livrat.Dacă doriți să alegeți exprima de transport maritim, Pls contactati-ne pentru a modifica taxa de transport.

REVENI&TRFUND

FEEDBACK-ul

1. Dacă sunteți mulțumit cu Aslesy produse și servicii, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele.Aslesy scopul de a menține standarde înalte de excelență depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! 2.Dacă nu sunteți mulțumit de tranzacție, vă rugăm să NE CONTACTAȚI înainte de a transmite evaluare.Comunicarea este cel mai eficient mod de a rezolva problemele.să ne construit un sănătos, pozitiv și prosperă ali comunitate împreună!

Etichete: piperul, pentru acasă, setul de baie, suport periuta de dinti, african perdea de duș, accesorii pentru baie-rezistent la, sapun lichid dispenser ceramic, accesorii baie set, pentru interior acasă, setul de baie săpun.

Fisa tehnica

Feature15 boite de rangement
Feature5 badkamer accesorii
Este Dispozitiv Inteligent No
Feature13 accesorii de baie
Feature16 Ustensile De Uz Casnic
Feature11 detergent de vase
Material Ceramica
Nume De Brand ANDI
Feature14 banheiro
Feature8 pentru acasă
Feature20 Dozator de săpun pompa
Numărul De Model Set De Baie Din Ceramica Accesorii Baie
Feature10 pentru pasta de dinti
Tip Cinci piese Set
Feature2 Titularul Periuta De Dinti
Origine NC(de Origine)
Feature3 acasă decorare accesorii
Feature18 săpun caz
Feature7 banheiro
Feature19 Abalone Shell
Facilitate4 accesorii de baie
Feature9 Pentru Baie
Caracteristică Aprovizionat
Feature1 Accesorii De Baie
Feature12 salle de bain
Feature6 periuta de dinti pahar
Feature17 pahar pentru pensule

Recenzii

Scrie o recenzie

5pcs Portelan Setul de Baie Europene Baie Ceramice Dozator Sapun Lichid Portelan Săpun, Periuță de dinți Titular Decor Acasă

5pcs Portelan Setul de Baie Europene Baie Ceramice Dozator Sapun Lichid Portelan Săpun, Periuță de dinți Titular Decor Acasă

Produse similare: