Universal Deschizător de Uși de Garaj de la Distanță pentru Chamberlain Liftmaster 375LM 375UT

Produs nou

1 Produse

In stoc

44.75lei

-44%

81.36lei

Distribuiti

Informatii

Compatibil cu Liftmaster

Compatibil cu Liftmaster Chamberlain, Genie, Liniar MultiCode, Moore-o-Matic Stanley, și mai mult. 300/310/315/368/390 MHz etc.

Programare Pași

Pasul 1: Începeți cu ușa închisă.Pasul 2: Apăsați butonul program pentru a intra în modul de configurare.Pasul 3: Apăsați butonul aflați pe site-existente de deschidere a ușii.Pasul 4: Alege un buton pentru pereche, apăsați corelat ori a butonului pentru a se potrivi brand-ul.Pasul 5: deschizător de uși de Garaj răspuns, apăsați butonul de program pentru a confirma. *Vă rugăm să verificați detaliile din Manualul de Utilizare în Specificații Tehnice secțiunea de mai jos în această pagină.

gamă largă de utilizări:

Usi de garaj, porți Electronice, Bariera porti, usi glisante, usi automate, obloane, obloane Aparate electrice/automatizare Acasă am.e.lumini, sistem de Alarma, sistem de control acces

Transport:

Asigurați-vă că adresa de livrare este corecta.Elementele vor fi livrate în termen de 48 de ore după ce plata este primită / eliminate (cu excepția weekend și de sărbători).

Contactati-Ne

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să întrebați pe mine.Voi răspunde în termen de 24 de ore.În cazul rar în care aveți o problemă cu elementul dvs. vă recomandăm contactarea de noi înainte de a pleca de feedback negativ sau neutru.Vom fi bucuroși să vă ajute cu problema ta.

Etichete: usa de garaj tuya, control de la distanță chamberlain motorlift, sr2ez, chamberlain usa de garaj de la distanță de control, chamberlain, 433, 92 mhz telecomanda, la distanță de alunecare de deschidere a ușii, 868 rulare, inteligent deschizător de uși de garaj, sw100 leagăn automat de deschidere a ușii.

Fisa tehnica

Distanța 50-100M(spatiu Deschis)
Universal Usa de garaj de la distanță de control
Pachet Da
Certificare NICI unul
Nume De Brand jiansu
Origine NC(de Origine)
Frecvența 300/310/315/372/390MHz
Canal 3
Utilizarea Universal Automat perdele de Iluminat Electric Comutator Ușă
Numărul De Model KK
Comunicare Wireless RF
Sprijin APP NO

Recenzii

Scrie o recenzie

Universal Deschizător de Uși de Garaj de la Distanță pentru Chamberlain Liftmaster 375LM 375UT

Universal Deschizător de Uși de Garaj de la Distanță pentru Chamberlain Liftmaster 375LM 375UT

Produse similare: