24BUC 6.3" Mini Arbaleta Șuruburi / Săgeți Solid Corp din Aluminiu cu Șurub Sfat cu vârful lat (se Potrivesc pentru Arbaleta Sub 50 lbs)

Produs nou

1 Produse

In stoc

286.95lei

-15%

337.60lei

Distribuiti

Informatii

Arbaleta Șuruburi Solide Corp din Aluminiu cu Șurub Sfat cu vârful lat (se Potrivesc pentru Corssbow Sub 50lbs)

Descriere

6.3 Inch/Buc, Mini Arbaleta Șuruburi/ Săgețile pentru Un Mic Arbaleta.Mâner de aluminiu cu Aluminiu cu vârful lat, din Aluminiu, cu vârful lat Capabil de Mare Putere de Impact.Calificat de Aluminiu Realizate Ascuțite Arbaleta Șuruburi pentru Fotografiere Precisă, Archry Țintă, Mici Jocuri de Vânătoare.Nu Trage Asupra Persoanelor și Annimals.

Pachet Inclusiv

24buc Arbaletă cu Săgeți(Se Poate Alege)

Transport

Acum transport Gratuit pentru toată lumea!!!Timpul efectiv depinde de cumpărător locale oficiului vamal și POST-serviciu de BIROU.

Detalii livrare

Livram toate comenzile în termen de 1-3 zile după plata compensate, vă rugăm să asigurați-vă că pentru a oferi corect si complet adresa de livrare, numarul de telefon si numele inainte de plata.Vă rugăm să ne contactați la o dată, dacă doriți să schimbați adresa.Toate comenzile au înregistrat numărul de urmărire după elementul să fie trimis, astfel încât nu putem schimba adresa după livrate.

Termeni de vânzări

Toate produsele sunt atent verificate înainte de expediere, dacă nu sunteți mulțumit cu obiectele, puteți trimite-l înapoi la noi pentru o rambursare completă sau sa-l schimb în termen de 30 de zile, vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni.Dar, rețineți că va trebui să plătească returna taxa de transport maritim.

Feedback-ul

Vă rugăm să NU lăsați Negativ și Neutru Feedback-ul, dacă nu sunteți mulțumit cu obiectele, să ne contactați în primul rând, vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să Rezolva Toate Problemele.Vă rugăm să ne contactați Înainte de a deschide un litigiu sau un schimb, mesajul este binevenită dacă te simți nemulțumit.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva Toate problemele.

En-gros

Suntem orignal fabricarea,ODM servicii oferite.Ne-ar bun venit la angrosist și detailist.Ai putea cumpăra produsele noastre și să vândă apoi în club local,magazin,online,etc. Eu va oferim cel mai bun pret en-gros la tine.vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Voi fi fericit pentru a răspunde într-o chestiune în timp util.Dacă doriți să ridicata cantitate mare de elemente,eu vă va oferi cel mai mic preț.

Contactati-ne

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne trimiteți mesaje, vom răspunde în termen de 24 de ore în zilele de lucru, la sfârșit de săptămână, ar putea dura 48 de ore.

Etichete: ebay varfuri de vanatoare cu arcul, arbaleta pistol india, arbaleta, mini arbaleta, arbaleta coarda, Săgeată, săgeată sfat, sfat arbaleta pescuit, arrowhead, arbaleta de declanșare.

Fisa tehnica

desenați greutate 30-59 de Lire sterline
Lungime 6.3 Inch/Pcs
Numărul De Model 160
Nume De Brand ELONG ÎN AER LIBER
Vane Material Plastic
Cu Vârful Lat Forma Șurub Ascuțite
Notă NU include Arbaleta
Material Ax Aluminiu
Pană Material Plastic
Cantitatea 24 buc/pachet
Cu Vârful Lat Material Din Oțel Inoxidabil
Utilizarea Vânătoare
Punctul Material OȚEL
Origine NC(de Origine)
Tip Mini Arbaleta Șuruburi/Săgeți
Arborele De Culoare Negru & Auriu/Rosu/Verde

Recenzii

Scrie o recenzie

24BUC 6.3

24BUC 6.3" Mini Arbaleta Șuruburi / Săgeți Solid Corp din Aluminiu cu Șurub Sfat cu vârful lat (se Potrivesc pentru Arbaleta Sub 50 lbs)

Produse similare: