Portabil Mini Portabile masini de cusut Cusatura Coase cu acul fără Fir Haine Țesături Electric, Mașină de Cusut Cusatura Set

Produs nou

1 Produse

In stoc

32.30lei

-43%

57.64lei

Distribuiti

Informatii

Mini Handheld Portabil masini de cusut Cusatura Coase cu acul fără Fir Haine Țesături Electric, Mașină de Cusut Cusatura Set

Caracteristică:

1.Portabil și Compact Design: dimensiuni Mini.Acest acumulator masina de cusut nu ia mult spațiu,ușor de utilizat și transportat.Ideal pentru copii sau incepatori.

2.Mare pentru pe loc lucrări de reparații și modificări, Necesită 4 x baterie AA sau DC6V 600mA adaptor de alimentare (Nu sunt Incluse)

3.Perfect pentru Orice Materiale: Mare pentru matase, denim, lână, piele și meserii.Îl puteți folosi pentru a coase perdele agățat, agățat de perete etc.

Notă: potrivit cusut grosime nu mai mare de 1,8 mm.

Utilizați această practică mașină pentru a face propriile batiste, șorțuri, mănuși, pânză, foarte potrivit pentru ambarcațiuni, mozaic sau broderie simplu, care este foarte interesant.Ideal pentru călătorie și de familie.De cusut, reparații oriunde.

Caietul de sarcini:

Material: Plastic + Metal

Culoare: Alb

Putere de: 4 x baterii AA(nu sunt incluse)

Dimensiuni: 19.5*7.0*3.5 cm

Putere de: 4 x baterii AA(nu sunt incluse) Pls Notă:cutie de Cusut de culoare este aleatoare.

Adaptorul este SUA sau UE Plug(110-220V)

De Operare Pașii De Mai Jos:

1.Montați 4 baterii AA sau de a folosi adaptor(nu se Poate amesteca bateria cu o altă marcă sau amestecați baterii vechi cu baterii noi)

2.Instalare linie, puneți o cârpă

3.Țineți materialul cu mâna stângă, apăsați ușor degetul mare ușor, mechine va trimite automat un obiect la stânga.Mâna dreaptă nu se mișcă, lăsați aparatul să se hrănească, și mâna stângă controlează direcția de pânză.Cusatura linie până la sfârșitul de cusut, se poate alimenta automat și reglați-etanșeitatea între ochiurile.

4.Nod: Singur Ochi, deci va trebui să Lega Un Nod de unul singur.

5.Schimba linia de grup: Scoate direct, să fie atent să nu renunțe la primăvară.De exemplu, dacă modificați mare linie grup, puteți conecta schimb tija de extensie pentru mosor ax și introduce mare fir de grup.Apoi re-fir de ață și de a regla tensiunea din fir.Cusut.

6.Schimbați acul: Slăbiți șurubul de fixare, instalați un ac nou.

Mașina nu coase, coase intermitentă, ce ar trebui să fac?

1: Deșurubați șurubul, slăbiți ac șurub

2: Reglați acul la o buna lungime,o înălțime de ac este nici prea mare, nici prea mic.(capul acului poate fi văzut de la gaura ).

3: Strângeți șurubul până când acul este imobil.Atunci când strângerea șurubului, există o canelură pe corp ac.Acest canal trebuie să se confrunte drept înainte.

Pachetul inclus:

1 x Masina de Cusut ( puteți alege mixul de produse pe care doriți să cumpere în funcție de nevoile dumneavoastră)

Etichete: handheld mașină de etanșare, piciorul pfaff, bobină de cantareata, coser, industria de masini de brodat computerizate, slinger mașină de cusut accesorii, industriel masina de cusut, cantareata genie mașină de cusut piese, masina de brodat profesionala, zonesun ulei de mașină.

Fisa tehnica

Mecanism De Feed manual
Dimensiuni de gabarit 21x6.5x3.5cm
Putere 4 AA baterii(nu sunt incluse)
Max. Cusut Grosime othe
Max. Viteza De Cusut Alte
Tip mâna masina de cusut
Greutate 350g
Mecanice De Configurare Plat-Pat
Utilizare mestesugari sau entuziaști DIY
Lungime Cusatura 2-2.5 MM
Cusatura Formarea Cusatura Lanț
Numărul De Model l1028
Caracteristică Mini Portabile masini de cusut
Origine NC(de Origine)
culoare Alb
starea Noi

Recenzii

Scrie o recenzie

Portabil Mini Portabile masini de cusut Cusatura Coase cu acul fără Fir Haine Țesături Electric, Mașină de Cusut Cusatura Set

Portabil Mini Portabile masini de cusut Cusatura Coase cu acul fără Fir Haine Țesături Electric, Mașină de Cusut Cusatura Set

Produse similare: