Supradimensionate Hanorac Cu Glugă Pătură Confortabil Pulover Pufos

Produs nou

1 Produse

In stoc

153.32lei

-28%

212.95lei

Distribuiti

Informatii

Puncte:

1、Pătură Pufos Hoodie: puteți să stați cald și confortabil pe timp de noapte, bucurați-vă de concerte în aer liber, stau in casa, citesc carti, ma uit la TV, la calculator, la jocuri sportive, și ia-o oriunde după meci.Doar alege culoarea ta și de a lua confortabil!

2、Delicată și Temeinică Design: supradimensionat patura cu gluga este realizat din față-verso compozit de lână de miel, care este confortabil și durabil, fără scame.Se simte ca pielea copilului și păstrează bine căldura.Cele doua buzunare laterale se pot menține mâinile calde sau pune niste snacks-uri.

3、Perfect Cadou: patura cu gluga hanorac este un foarte drăguț cadou pentru familia ta, copii, prieteni și colegi.Indiferent care poarta acest hanorac pătură tricou, vă veți simți imediat fericit.Confortabil cu gluga pătură este perfect pentru cadouri de Ziua indragostitilor, cadouri de ziua de nastere, ziua Recunostintei cadouri, cadouri de Craciun, de Anul Nou și la orice ocazii speciale.

4、Supradimensionate Glugă: glugă pătură este foarte spatios si potrivit pentru adulți, bărbați, femei, adolescenți și fete peste 14 ani.Potrivit pentru orice tip de corp.Există mansete elastice la sfârșitul maneca, astfel încât să puteți ține manșon în loc și țineți-l cu mâinile.

5, de Întreținere și de Garanție: se spală la Mașină, în apă rece, se usucă separat la o temperatura scazuta (sub 30°C).Nu va dispărea, cutelor sau coaja.

Caietul de sarcini:

Nume: Supradimensionat Hanorac Cu Glugă Pătură

Sezon: iarna

Ocazie: de zi cu zi

Material:

Strat exterior: flanel

Strat interior: lână de miel

Metodă de spălare: mecanică de spălat

Dimensiune: unul mărime

Dimensiuni:

Lungime: aproximativ 122cm/48.03 inch

Talie: despre 198cm/77.95 inch

Potrivit pentru : adulți, copii, bărbați și femei

Lista De Ambalare:

1*Supradimensionate Hanorac Cu Glugă Pătură

Etichete: pătură moale hoodie, pătură nordice, armata tesatura, hanorac supradimensionate pufos, mare alb pufos hoodie, patura termica, zaful hanorac pufos, blana arunca, pulover retro femei, pătură pufos.

Fisa tehnica

Materia strat Exterior
Material Interior strat de lână de miel
Utilizarea Avion
Stil Modern
Numărul De Model TV Pătură
Sezon Iarna
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

Supradimensionate Hanorac Cu Glugă Pătură Confortabil Pulover Pufos

Supradimensionate Hanorac Cu Glugă Pătură Confortabil Pulover Pufos

Produse similare: